Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1 (1213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.981
Cevap
105
Favori
846.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simitci01

Dizi sadece yayından kaldırıldı dimi şimdi yani oyuncular bitirme kararı almadı,hala bir umut olabilir belki başka bir kanal için

işin içinde Gezi Parkı olayları var hangi kanal alabilirki
  • sseerrddaarr kullanıcısına yanıt
    İyi bir iş olduğunu destekliyorsanız, reklam verenlerin kabul ettiği bir siteden başarı örneği sunmalısınız. İmdb sitesinde yer alan verileri resmi olarak onaylayan tek bir kurum yoktur. Sosyal medyada buna dahildir. Televizyon yapımları için önemli olan tek şey reytingdir. Söz konusu dizinin yapımcısı da bunu en iyi bilen kişilerden biridir. Yerli, yabancı fark etmez. Düşük reytinge sahip diziler yayından kaldırılır. Leyla ile Mecnun yayında fazla bile kaldı. Bu kadar tölerans gösterecek 2. kanal söyleyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squhze -- 21 Ağustos 2013; 0:55:41 >
  • Asadassdasd?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas sosyal medya uzerinden orgutlenip trt binasina yuruyus yapacan. Cok buyuk katilim bence diziyi yerinde tutar. Geziye destek cikanlarin bu oyunculara ve diziye sahip cikmasi lazim en azindan...

• Diziyi takip eden kişi sayısı bayağı fazlaydı gördüğüm kadaıyla. Ben izlemiyordum şahsen. Ama çevremde her 2 kişiden 1 i izliyordu. Arkadaşlarda da durum böyleymiş. Neden kaldırdılar anlamadım. Tam da başlamaya heveslenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squhze

İyi bir iş olduğunu destekliyorsanız, reklam verenlerin kabul ettiği bir siteden başarı örneği sunmalısınız. İmdb sitesinde yer alan verileri resmi olarak onaylayan tek bir kurum yoktur. Sosyal medyada buna dahildir. Televizyon yapımları için önemli olan tek şey reytingdir. Söz konusu dizinin yapımcısı da bunu en iyi bilen kişilerden biridir. Yerli, yabancı fark etmez. Düşük reytinge sahip diziler yayından kaldırılır. Leyla ile Mecnun yayında fazla bile kaldı. Bu kadar tölerans gösterecek 2. kanal söyleyemezsiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1

ağır failsin kardeş

• quote:

Leyla ile mecnun'un reytingi hiç bi zaman kaldırılacak kadar düşük olmadı asıl olay belli...
  • quote:

başarılı bu dizi kardeş. azıcık takip eden herkes biliyor. bana ne reytingden ya? ben izleyiciyim. beğeniyorum bu diziyi. daha önce yapılmış mı bunun gibi göster bana! yok! şu anda bu dizinin yayından kaldırılmasına üzülen herkes eminim başka bi kanalda yayına başlarsa (zor) tv'den izler. çok eminim buna. inanmıyosan zaten araştırırsın, leyla ile mecnun'u izleyen kitlenin çoğunluğu internetten izliyor, trt de bundan şikayetçiydi zaten.

ŞUNU KAFANIZA SOKUN; BİR DİZİNİN ÇOK İZLENMESİ BAŞARILI OLDUĞUNU, AZ İZLENMESİ BAŞARISIZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ! bu kadar basit düşünmeyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Diziyi takip eden kişi sayısı bayağı fazlaydı gördüğüm kadaıyla. Ben izlemiyordum şahsen. Ama çevremde her 2 kişiden 1 i izliyordu. Arkadaşlarda da durum böyleymiş. Neden kaldırdılar anlamadım. Tam da başlamaya heveslenmiştim.

Düşük reyting falan derlerse aldırma asıl olay oyuncular gezi olaylarına katıldı
  • "Gezi" bahanesiyle bitti hele şükür..
    Ki 29.bölümde kendi elleriyle bitirmişlerdi diziyi..
    Burak Aksak'ta zorlamalardan kurtulmuş oldu.
    Yeni projelerde görmek isteriz bu kafayı.

Oyuncular eylemlere katıldı diye bitirilmesi doğru değil gerçi.
    Zaten kısır döngüye girmişti. Uzun sürmezdi bitmesi.
    Diğer kanallar bu düşük reytingle kabul ederler mi bilmem.
    Bir sinema filmi çekerler bitirirler bir finalle artık..

İsmail Abi karakteri ve ilk 29 bölümdeki Mecnun karakteri özlenecek yalnız..
  • Hay gezisine de, reytingine de... Reytinginiz de geziniz de batsın e mi? Bir daha trt izlemeyecem. İnşallah başka bir kanala geçer. İzlediğim tek Türk dizisiydi. Çok üzüldüm duyunca. :( Böyle bir dizi bir daha zor gelir Türkiye'ye. Pü, yazıklar olsun insafsız herifler. Ne güzel seviniyordum az kaldı başlamasına diye. Ne olmuş taksime gittilerse? Hemen karalayın... Aman hiçbir şey yapmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Dizi sadece yayından kaldırıldı dimi şimdi yani oyuncular bitirme kararı almadı,hala bir umut olabilir belki başka bir kanal için

işin içinde Gezi Parkı olayları var hangi kanal alabilirki

Haklısınız hocam,çekip internete koysunlar yine izleriz yine izleriz

Bende tüm bölümlerin arşivi var Allahtan Tvyo'dan filan da kaldırılmış tekrar izlemek istesek izleyecek site bulamıcaz.

• bir dizinin başarılı olup olmadığını anlamak için rating değelerine göre karar veren birisi zaten başarıdan anlayan biri değildir, çok zorlamasın kendini.

gezi olayları son bahanesi oldu trt nin, malum L & M'da hükümetin destekliği türden saçmasapık aşk hikayeleri zengin ve mutsuz hayatlar yada her bölümde 1500 kişinin öldüğü mafya senaryoları yoktu.

bitmesine gerçekten üzüldüm.. bütün karakterleriyle hep hatırladığım dizi olucak mazide ki halen kaygısızların bile kadrosunu hatırlayan biri olarak.
  • türk televizyonunun bittiğinin göstergesi oldu bu olay...önce behzat ç şimdi leyla ile mecnun

her geçtiği kanalda taraf değiştiren kurtlar vadisi bi bitemedi ama...
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    tvyo da duruyor kardeş ne kaldırılması..

http://www.tvyo.com/dizi/leyla-ile-mecnun
  • 1 sezon güzel 2 orta 3 mok gibiydi oyuncular ciddiyetini kaybetti mecnun bile 1 birinci bölümü izleyin bide son bölümü aradaki farkı anlarsınız çok yapmacık olmuştu yani şimdi sinema filmi çıkar sonrada unutulur
  • Arkadaşlar rating yüzünden böyle birden bire dizi bitmez. Burak önceden yazmıştı yeni sezon senaryosu hazır diye, böyle bir bitiş emeğe falan saygısızlıktır.

• trt alsın o dizilerini tek tek ...... soksun . Bundan sonra trt falan izlemem

..................................(yayına)
  • bu arada youtube'da trt haber kanalında bile leyla ile mecnun bölümleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

Arkadaşlar rating yüzünden böyle birden bire dizi bitmez. Burak önceden yazmıştı yeni sezon senaryosu hazır diye, böyle bir bitiş emeğe falan saygısızlıktır.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.