Bildirim
Levis harici kot tavsiyesi istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lee,mavi -
wrangler'la jack&jones iyidir. -
Lee. -
Gap'e bakmanı tavsiye ederim. -
lee veya wrangler , gapi bende merak ediyorum arkadasta var cok güzel duruyo. -
gap ler ne kadar bi bilgisi olan var mı? -
Ben aldığımda 129 liraydı ama 40 TL hediye çeki veriyordu. Üstüne 1 ya da 2 t-shirt eder bu da. -
Arkadaşlar son 5 yılda 1 kere bile kot giymemiş birisi olarak soruyorum.
Kotlar neden bu kadar pahalı? -
levis neden kaliteyi bu kadar düşürdü acaba? aldığım kot 3-4 ay bile giyemeden dağıldı. rodi'den aldığım kot bile levis'tan daha sağlam -
Colin's de fena değil, zayıf biriyimdir, bugüne kadar üzerime en iyi oturan kot onlarınki oldu. -
Diesel ama magazadan alinmaz :) nette saglam satici bulman lazim. -
Rodi , lee -
Eğer marka düşkünü değilsen Colin's.
Neden dersen, pantolonları inanılmaz kaliteli. Adamlar resmen uzman olmuşlar kot işinde.
Edit: Yine aynı üreticinin Loft markası da var onu da tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 21 Mayıs 2010; 17:18:21 > -
Mavi
ayrıca littlebig e de bakabilirsin fiyat olarak uygundur. -
rodi iyidir kotlarım arasında en sevdiğim en güzeli hemde ucuz ama levis in ürünleride üstüme çok güzel oturuyor onun dışında ltb yi çok duydum denicem yakın zamanda -
bende levis ve diesel den şaşmazdım ancak mavinin koleksiyonu 2 sezondan beri çok güzel hele kalıpları çuk diye oturuyor kesinlikle maviyi dene derim ancak fiyatlar levis seviyesinde... -
üstüne olan en ucuz kotu al.hepsi aynı... -
Colin's diyorum hocam bi kotunu aldım 2 sene önce hala taş gibi . Colin's ten başka kot giymiyorum desem yeridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB7158654 -- 21 Mayıs 2010; 17:39:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X