Şimdi Ara

Levi's pantolon kullananlar girsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levi's tan bi pantolon alip pacadan biraz kisaltmasi icin terziye verdim ama adam icten katlayarak kisaltacagina pacayi keserek kisaltmis
    Simdi bu pantolon suan tam olsa da yikaninca cekme yaparsa 150tl cope gidecek, o yuzden kullananlara soruyorum, bu markanin pantolonlari yikandikca cekme yapar mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Aralık 2015; 17:06:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapadabilir yapmayadabilir.

• Levi's kendi kısaltırdı zaten hata yapmışsın hocam.

• boy olarak çekmez sanmıyorum
  • çekme yapmaz. Çünkü o levi's. vayikiki den alsan yapardı
  • Peki beyler bi cakallik yapip degistirmeye gotursem anlarlar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Peki beyler bi cakallik yapip degistirmeye gotursem anlarlar mi ?

Muhtemelen anlarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki anlamazlar cok amator yapilmadiysa tabi

• Sakın yıkama.Levi's kotum var.paçası felan çamur oluyor ıslak mendille siliyorum.5 ayda bir yıkarım.
  • İşin ehline vermezseniz böyle işlerle karşılaşabilirsiniz.

Git o terzinin yüzüne tükür.

• 5-6 Tane levis var hiç biri çekme yapmadı
  • Bu güne aldığım levis kotların hiçbiri çekmedi.Sadece yıkandığı için biraz sertleşip büzüşüyor oda giyince düzeliyor.
  • çok çok bir kısalma yapacağını zannetmıyorum ama, şöyle bir şey vardı, her giydikten sonra hafiften bollaşan 501 yıkandıktan sonra fitleşiyordu. Bu da var.
  • Merak etme Levis çekme yapmaz. Uzun süredir kullanıyorum...

• Anlarlar geçen kot değiştirmeye gittiğimde direkt olarak paçaya baktılar tadilat görmüşmü diye . Benim sana önerim makineye atmadan her seferinde elde yıkaman . En azından kısalıcak küçülecek diye korkmazsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Anlarlar geçen kot değiştirmeye gittiğimde direkt olarak paçaya baktılar tadilat görmüşmü diye . Benim sana önerim makineye atmadan her seferinde elde yıkaman . En azından kısalıcak küçülecek diye korkmazsın .

Aynen dostum anladilar, bozuntuya vermeden ciktim neyse suan kisa degil ama tam sinirda bi uzunlugu var, biraz cekme yaparsa kisaligi siritir ama kullanan arkadaslar cekme yapmiyor demisler yukarida, icimi rahatlattilar.

• Bende biri çekme yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Anlarlar geçen kot değiştirmeye gittiğimde direkt olarak paçaya baktılar tadilat görmüşmü diye . Benim sana önerim makineye atmadan her seferinde elde yıkaman . En azından kısalıcak küçülecek diye korkmazsın .

Aynen dostum anladilar, bozuntuya vermeden ciktim neyse suan kisa degil ama tam sinirda bi uzunlugu var, biraz cekme yaparsa kisaligi siritir ama kullanan arkadaslar cekme yapmiyor demisler yukarida, icimi rahatlattilar.

Çekersede bi katta siz kıvırın ve kısa paça akımına kendinizi bırakın 😂İşin şakası bu , Hayır bilekte paçayı yazın keten ayakkabılarla ben de giyiyorum iyi hoş duruyorda . Kış günü kot pantalonu kıvırıp üstüne mont giyenlere bi tilt oluyorum ...

• Mavi - levi's - jack and jones markalarını hem sattım hemde uzun yıllar kullandım. Bu 3 markada gayet pamuklu ürünler yapıyor. Bu markaların kullandığım çoğu kot pantolonu çekme yapmamakta aksine 3 ila 4 aydan itibaren kendini salmaya başlamakta. Yani bollaşır. İlk aldığın günden daha uzar boyu ancak çekmez ve kısalmaz.
    Gönlünüz rahat olsun iyi günlerde kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke başında bekleseydin, kasap olamayacak adamlar terzi olmuş. Bir pantolonu aynı şekilde iç etmişti biri. En güzeli kendiniz kıvıp dikin, amatörce olsada sonuç mükemmel oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.