Şimdi Ara

Levi's 3 al 2 öde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
17.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende jake 31-30 üzerime tam oluyor. 32 boy da uzun geliyor ayakkabı üstünde toplanıyor. 181 83 kg sizin boy kg oranlar nedir merak ettim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 10 Ağustos 2020; 12:20:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 al 2 ode bitmiş fiyatlar artmış daha almam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golllum kullanıcısına yanıt
    29/30-30/34-31/30 veya 33/30 giyiyorsan AU25 koduyla 255TL oluyor, bir bak istersen. Hemen hemen tüm jeanlere %50 yapmışlar ama siyaha yok kendi sitesinde :D
    Bende 3 tane 511 var hepsi jake gibi hatta daha dar. Pantolondan pantolona değişiyor sanırım.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ettim

• Kısmet değilmiş:)

• Bu arada bu %15 lik indirimi nasıl kullaniyoruz?

Üründe indirim olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Hocam 3 al 2 ode bitmiş fiyatlar artmış daha almam sanırım
    Hocam böyle durumlarda almadan önce mağazada gidip denemekte çok büyük fayda var,orada görüp deneyip internetten sipariş vermek artık yeni düzen gibi bir şey oldu
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    hocam 502 baya bol geldi daraltırım da arka cepleri de fazla büyük sanki. aynı beden olmalarına rağmen 511lerin biri dar biri bol 2sini de bu haliyle giyemem. niye böyle anlamadım. hiçbiri jake ayarında değil maalesef. şimdi terziye mi götürsem iade mi etsem bilemedim

• tinoo T kullanıcısına yanıt
    Eğer hiçbirisi istediğin bedende olmadıysa bence iade et. Çünkü içine sinmedikçe giymek de istemezsin. Ben yorumlarımda 502 nin geniş olduğunu söylemiştim. Diğerleri de elastan oranına göre değişiklik gösterebiliyor. Mavinin jake modelinin dediğim gibi levis te karşılığı yok gibi. James benzeri 512 olabilir belki. Ayrıca onların orjinal duruşunu çık bozmadan ayarlayabilecek bir terzi var mı? Çünkü birisi dar demişsin. Onu genişletmek daha zor olsa gerek. Yani hiçbirisi normal olarak giyilebilir halde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinoo

hocam 502 baya bol geldi daraltırım da arka cepleri de fazla büyük sanki. aynı beden olmalarına rağmen 511lerin biri dar biri bol 2sini de bu haliyle giyemem. niye böyle anlamadım. hiçbiri jake ayarında değil maalesef. şimdi terziye mi götürsem iade mi etsem bilemedim
    Daha önce aynı model aynı beden iki levis kot aldım. Biri oldu, diğeri olmadı. Etiketi incelediğimde üretim yerlerinin farklı olduğunu gördüm. Bulgaristan üretimi oldu, Mısır üretimi olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Hocam bende jake 31-30 üzerime tam oluyor. 32 boy da uzun geliyor ayakkabı üstünde toplanıyor. 181 83 kg sizin boy kg oranlar nedir merak ettim teşekkürler
    Benim boy 178 kilo 80 civarı. 511 32 aldım dar geldi :) bu jake sanırım beden konusunda çok büyük. 31 giyiyorum sanıyorum ama leviste 33 e zor gireceğiz

• Benim pantolonlar çok iyi geldi . Pantolonları kampanyalı aldıysanız iade olmuyor dediler ya da şartları farklı dediler. Puffer alvincamo kamuflaj mont aldım büyük geldi. S ya da M beden elinde fazla olan ya da iade edecek olan var mı ?

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Yeni modellerde eskisi gibi kalite mavi felan hikaye boşa para verirsiniz maviye kalite berbat renk degisimi yıpranma çekme çok kısa sürede gerçekleşiyor sorsan şimdi maviye yıkama prosedürü der lives da neden olmuyor.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah taşlanmış modellerde mavi, coton vs birçok markada belli bir yıkamadan sonra siyahlığı gidiyor beyazlıyor özellikle de gündüz güneş altında baya belli oluyor. Aynı model taşlanmış siyah kotlarda levis da durum nedir ?
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    3 yil sonunda lives'da çok hafif renk değişimi var oda sıfır yeni ayni model renk pantolonla kardilastirdiginda belli oluyor. Ama lives rahatlık yönünden bence en iyisi ben 510 serisi kullanıyorum hep gayet memnunum her renginden hala sıfır gibi duruyor. Eskimiyor pantolon ayni tarih de mavide almıştım 6 ay sonra soğudum pantolondan sonunda attım giymiyorum ama lives bence kotta şuan en iyisi yakın rakipleri arasında. Maviden 200 liraya pantolon alacağına livesdan 350 ye al için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 11 Ağustos 2020; 15:13:2 >
  • Sitede yazan outright action nedir?
    Gelirini oraya bağışlıyormuş.

• folkeyno kullanıcısına yanıt
    OutRight Action International, lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel ve interseks insanlara yönelik insan hakları ihlallerine ve suistimallere hitap eden bir LGBTİQ insan hakları sivil toplum kuruluşudur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.