Şimdi Ara

Levi's 3 al 2 öde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
5
Favori
17.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 511 Jake'den bir tık daha bol ise kötü ya açıkçası, Jake'de paçaya kadar her şeyinden memnunum. Sadece paçada bazı üretimlerinde çok çok az daraltma ihtiyacı duyduğum oluyordu, daha bol olması kötü gözükür sanırım. 512?
  • Siyah, 511 ve 512’den şaşmam. Cuk diye oturuyor. Kesimi çok iyi. En makbulü eski kalın kumaş, tam bir efsane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anladınız 511 daha dar.
    512 ise 511'in paçalarının daha dar hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 1 Ağustos 2020; 22:30:55 >
  • maxipuan nasıl geliyor hocam

Evet tamamen benzer model yok. 502 model 501 modelin paçalara doğru daralan çeşidi. 512 model de 511 in. 502 ve 512 konik tür diyebiliriz. 511 de paça çok da geniş değil aslında. Bence bunu anlamanın tek yolu bir mağazada 511 modeli denemek ve almadan çıkmak. 31-32 aldığım 511 modelde bel hafif sıkıyor. Ama rahatsız etmiyor. 30-32 aldığım 502 model ise 1 beden geniş geliyor. Ama 502 nin paçası 2-3 mm daha dar.512 model bence james modeli gibi gelir sana. Mavide sadece marcus model almıştım zamanında 3-4 kilo bugünkü halimden kiloluydum ve 32-32 almıştım. Şimdi çuval gibi duruyor üstümde ve giymiyorum. Buna göre hesap et derim. Bana sorarsan en giyilir modeli 511 dir.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Aslında en güzeli mağazada denemek de çalışanlar başında bekliyor, o kadar deneyip almazsan bi enteresan hissettiriyorlar. Siyah renk pantolon aldınız mı hiç? Tozlanma durumları falan nasıl ve sizce arada 150TL gibi bir fark varken Mavi almak yerine Levi's almak mantıklı mı? Daha geç solar ve daha az toplar ümidi ile siyah renk Levi's peşine düştüm açıkçası.
    Sen de aynı benim gibi çekingensin sanırım.. Başkaları mağazayı birbirine katıp, almadan çıkıyor. 1 tane çeşidini dene beğenmedim de veya internetten al beğenmezsen iade edebiliyorsun zaten. Siyah levis almadım ve tavsiye etmem. Geç solmuyorlar aksine solduğunda daha kötü görünüyorlar. Ben genelde güzel mavi ve gri tonlarını tercih ediyorum. Mesela şu J&J modelini çok bekledim ama indirime girdiğinde yakalayamadım. 135 tl ye kadar düşmüştü bir ara ve kupon da vermişlerdi o zamanlar. Bundaki renk gibi bir gri hoşuma gidiyor mesela.. Tabi Jack & Jones almadığım için Tim modeli hakkında da fikrim yok. Mavide Jake mi Marcus mu bilmiyorum.
    trendyol.com
    Jack & Jones Slim Jean - Tim Original CJ 079 12158508 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/jack-jones/slim-jean-tim-original-cj-079-12158508-p-7074099

• Son dönem Engineered modellerden alan var mı? Normalde 33 giyiyorum ama kalmamış. Kalıpları nasıldır, bi risk alıp 32 bel denenir mi?
  • 3 al 2 ödeye balıklama atlamayın diğer siteleri araştırın morhipo vs.
    levisin sitede 550tl olan ayakkabıyı morhipodan 205tl ye
    levisin sitede 350tl olan kot gömleği morhipodan 149tl ye aldım. 3 al 2 öde yersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 2 Ağustos 2020; 11:3:36 >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Dün jean cekete baktım leviste 390 , trendyolda 180 tl. Milleti bunlarda mal sanıyor sanırım belki de alanlar vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    hocam kimse 3 al 2 öde kampanyasında 350-550 liralık ürün almaz. tişört gibi kısmen ucuz ürünlerde güzel indirimler vardı +3 al 2 öde eklenince çok uyguna geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530502C9F

35 Mİ şimdi 400 500 tl

Alıntıları Göster
    Aynı dönemde orijinal puma ayakkabılarda 20-35 tl arası denk geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Son dönem Engineered modellerden alan var mı? Normalde 33 giyiyorum ama kalmamış. Kalıpları nasıldır, bi risk alıp 32 bel denenir mi?
    2003te aldığım engineered kot ceket.
    En ufak deforme olmadı bugüne kadar.
    17 sene önceki kalite :)
    Fotolar şimdi çektim.

Levi's 3 al 2 öde

Levi's 3 al 2 öde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 2 Ağustos 2020; 13:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Fotolar şimdi çektim.

Alıntıları Göster
    Benim de 2 kotum vardı ama artık yok. Arada 20-21 kiloluk bi fark var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Fotolar şimdi çektim.

Alıntıları Göster
    Şaşırtmadı hocam kotu icat eden firma levis zaten bunlardan iyi yapacak değil kimse benim de bir levis kot ceketim var 30 yıllık taş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Benim de 2 kotum vardı ama artık yok. Arada 20-21 kiloluk bi fark var :)

Alıntıları Göster
    Bu S beden, o zamanlar cuk diye oturuyordu, şimdi l-xl giyiyorum. Ama bunu sakladım.
    Arada hanım giyiyor yazlıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530502C9F

Şaşırtmadı hocam kotu icat eden firma levis zaten bunlardan iyi yapacak değil kimse benim de bir levis kot ceketim var 30 yıllık taş gibi

Alıntıları Göster
    15 senelik kotlarım vardı, hepsi 501. Bedenler 28 30 hep yeğenlere verdim. Hala giyerler.
    Evde 2 tane var 32 beden, olmuyor ama saklıyorum işte :)

Ne modası geçiyor ne kalitesi düşüyor.
    Şimdiki üretilenlerde sanırım kalitelidir.

• Ne Levi's miş öve öve bitirememişler. Bende de Levisin kotları var kötü değil kalite ama abartmayın kalın sert kotlar bu nedenle eskimiyor. Bende 20 e yakın kot var. Levis, Tomy, Mavi, colins. İnanın en rahatı , kesimleri modelleri güzel ve severek giydiklerim colins kotlar. Levis kaliteli fakat abartıldığını düşünüyorum.

• mağazasında da var bu kampanya 3 kot aldım 409 tl ödedim 15 dakika sürmedi alıp çıkmam denemeden alma taraftarı değilim aynı modelin farklı renginde bile kalıp farklı oluyor
  • GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    Levisi çok severim ama sweetini almam çünkü %100 pamuk!! Bulunduğunuz yer nemli veya fazla yağmurlu ise sizde almayın çünkü pamuk suyu emer.En azından 60/40 50/50 Polyester karışımlı olmalı bu yüzden üzgünüm lvs , jj polyester karışımlı alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.