Şimdi Ara

Levi's 3 al 2 öde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
17.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Övmek mi? Az bile jeani bulan levis , bugün en ucuzundan en pahalısına bütün jeanler levis’in türevidir.5 cepli klasik tasarım levis’e aittir.Bizim iç pazarda bol elestanlı ince kumaşlı jean diye satılanlar jean değildir pantolondur.Eski klasik levisler kalın kumaşlıdır ve elestan içermez gerçek denim jean budur.Geçen zaman içinde tabiki leviste akıma uyup elestan içeren modeller çıkardı bikaç tane bende de var en son aldığım biraz elestan içeren tencel kumaşlı ama eski klasik modeller kadar kaliteli değiller veya aynı kalite hissi yok diyeyim.Mağazalarda bulabilirseniz kalın sert kumaşlı levis deneyin hatta elinizle kumaşı inceleyin farkı hemen anlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Levis kalitelidir ama abartılıyor diyorum. Levis zaten inşaat işçileri için yapılmaya başlanmış kot markası yani dayanıklık ön planda. Hayatımda ilk defa 15 sene önce lisedeyken aldığım levis duruyor ve diğer levislerde. Ben diyorum ki abartılıyor. Colins kotları daha rahat ve kesimleri çok daha güzel ve kaliteside 7-8 yıl giyilecek türden. Levisi marka takıntılılar çok sever şahsen etiketini keserek giyerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynen eskiden elastan yoktu. %100 pamuktu. Bende de eski levis ve mavi jeans var. 1995 yılının falan. Özellikle mavi jeans kalitesi aşırı değişti. Sert çok kaliteli %100 pamuk kumaştan yapılmış o zamanlar. Ama ne yazık ki beden çok küçük geldiğinden giyemedim hiçbirini Ben de arkadaşın kardeşine verdim gitti.
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Benim Colins 2 tane kotum vardı. 2 si de 2 yıl geçmeden bacak arası ve bazı yerlerinden aşındı. Bence hiç kaliteli değilller. Tipleri iyi olabilir ama bir levis asla etmezler. 4 yıldır giydiğim levis kot var ve hala sapasağlam. Levis bu fiyat aralıklarında bence 1 numara. Mavi jeans gereksiz çok pahalı. Levis fiyatı da 150 tl den fazla olmamalı ki herkes 1 tane de olsa giyebilsin. 400 tl den satanlar 2-3 misli şişirip satıyor fiyatı.
    türk markalarında klasiktir bir yıl geçince bacak arası erimiş olur. 5 yıldır levis giyiyorum o eski sert olanlardan da değil elastanlı daha hala taş gibi. bence abartılmıyor hakkı veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Levis ile clns kıyaslaması yapıyorsun , wrangler diesel vs olsa tartışırdık.Başka bişiy dememe gerek yok.

Levis, mavi, colins birbiri ile kıyaslanabilir.
    Tomy, wrangler, diesel de aralarında kıyaslanır.
    Levisi abartanlar marka takıntılı olanlardır. Wranglere diyecek birşey yok.

• Collins bende aldım, 6 ay ömrü var, bacak arasından gidiyor. Son 5 6 senedir almıyorum

Mavi de eski kalitesi kalmadı. Bayrampaşa Maltepede outletine gider alırdım 15 küsür sene önce. Hatta siyah sweetshirtlerden 7 8 sene giydiğim oldu, en ufak sıkıntısı renk solması olmadı.

Diesel, levisten sonra en kaliteli ama gereksiz pahalı bir marka. Kampanya ile 3 kere pantolon aldım, içime oturdu. Şimdiki levis pantolonlarda gereksiz pahalı. 500 600 ne yaa?

Lee ve Wrangler markaları Levis ile kıyaslanabilir sadece. Bana sorsan Lee yerine Levis derim. Wrangler zaten Lee kardeşi. Lee kot aldım morhipodan beğenmedim iade ettim. Sonra şansa 1v1y kapanışı sırasında 2 tane levis kot almıştım. Diesel bu kategoride değil. Onun türevleri elitler için.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Jake karşılığı leviste 512' dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

2 Levis kot pantolon, 1 jack jones kot ceket, 1 jack jones thsirt'ü 417TL'ye morhipodan az önce aldım. 30 morpass indirim çeki, 30 çarktan gelen hopiyi kullandım. Ayrıca 115 maxipuan gelecek. Bu maxipuanları altına çeviririm. sipariş bana 305lira gibi bir rakama gelmiş olacak. Morhipo ve boyneri de takip etmenizi öneririm.

boy ve kilonuz kaç hocam? 32/32 giyen birisinin ölçülerini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

boy ve kilonuz kaç hocam? 32/32 giyen birisinin ölçülerini merak ettim.

Alıntıları Göster
    184cm, 79kg.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

184cm, 79kg.

Alıntıları Göster
    Daha önce mevcut modelleri giydiniz mi? Benim de boy 186, kilo 80. Sizle nerdeyse aynı, ancak 4 adet 512 kotumun boyları hep 34, belleri 33 veya 34. Kumaşına göre kimisinde 33 sıkarken, kimisinde tam oluyor. Eğer göbek yoksa o zaman olabilir, bende biraz göbek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Daha önce mevcut modelleri giydiniz mi? Benim de boy 186, kilo 80. Sizle nerdeyse aynı, ancak 4 adet 512 kotumun boyları hep 34, belleri 33 veya 34. Kumaşına göre kimisinde 33 sıkarken, kimisinde tam oluyor. Eğer göbek yoksa o zaman olabilir, bende biraz göbek var.

Alıntıları Göster
    512 slim fit ben normal, regular pantolonlar giyiyorum. 31-32 beden tam oluyor. 1 tane slim pantolonum var, mavi'den aldığım, o da 33 beden.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincerdinc

Levis kalitelidir ama abartılıyor diyorum. Levis zaten inşaat işçileri için yapılmaya başlanmış kot markası yani dayanıklık ön planda. Hayatımda ilk defa 15 sene önce lisedeyken aldığım levis duruyor ve diğer levislerde. Ben diyorum ki abartılıyor. Colins kotları daha rahat ve kesimleri çok daha güzel ve kaliteside 7-8 yıl giyilecek türden. Levisi marka takıntılılar çok sever şahsen etiketini keserek giyerim.
    Benim marka takıntım da, şıklık takıntım da yok. Plastik türevleri içermeyen kumaştan yapılmış her şeyi giyerim, sağlıklı, konforlu ve rahat olması yeterli, yaz-kış kombinim belli; bisiklet yaka tişört veya kazak, keten veya kot pantolon, spor ayakkabı. Son bir kaç yıl içinde alıp şikayetçi olmadığım tek marka, Levi's. Bir kaç ay önce aldığım Colin's kot pantolon, tasarımı yüzünden rahatsız.

İyi markayla kötü marka arasındaki fark, malzeme kalitesi değil, tasarım ergonomisidir. 10 yıl önce 5600 ₺'ye, TR'de bulunan en kaliteli malzemelerle yaptırdığım banyo mobilyası, aynı yıl içinde İkea'dan 800 küsur ₺'ye aldığım ve en ucuz malzemelerle yapılmış banyo mobilyasının yanında çöp gibi oldu.

Mobilyayı artık ucuz İkea'dan, ayakkabıyı Nike'tan, pantolonu Levi's'tan, tişörtü ise Pierre Cardin veya Kaft'tan alıyorum. Bir de orijinal satacaklarına emin olduğum satıcılardan alıyorum. Bunlar dışında her marka, özellikle yerli olanları, paramın %50 ihtimalle çöpe gideceği kötü birer kumar benim için.

• LGBT bireylerine destek için anasayfada böyle bi resimi türkiyede koymaları .. helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

LGBT bireylerine destek için anasayfada böyle bi resimi türkiyede koymaları .. helal olsun
    Aynen, ben de taktir ettim. Ayrımcılığa karşı duran insan haklarına saygılı markaları seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Aynen, ben de taktir ettim. Ayrımcılığa karşı duran insan haklarına saygılı markaları seviyorum.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle .. Gay değilim ama haklarını savuncak bilinçte olan markaları seviyorum ..Yozlaşmaya yobazlaşmaya antipatim var
    Irkçılığa karşı olan bi markayı sevmek gibi bişi .

Renkleri azaltıyoruz gökkuşağı ürünlerde olmayacak diye açıklama yapan LCW gibi leş firmalardan da soğuyorum doğal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 3 Ağustos 2020; 2:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Aynen öyle .. Gay değilim ama haklarını savuncak bilinçte olan markaları seviyorum ..Yozlaşmaya yobazlaşmaya antipatim var
    Irkçılığa karşı olan bi markayı sevmek gibi bişi .

Renkleri azaltıyoruz gökkuşağı ürünlerde olmayacak diye açıklama yapan LCW gibi leş firmalardan da soğuyorum doğal olarak

Alıntıları Göster
    Herkesin toplum içinde bir farklılığı var, hepimiz aynı değiliz. Empati kurmak için o gruba dahil olmak gerekmiyor. Bu sebepten farklılığa karşı saygılı olmak gerek. Göz göre göre ayrımcılığa çanak tutan çevrelerin aynı şekilde ayrıma maruz kalmalarını diliyorum, belki o zaman akıllanırlar.

• tavsiye edeceğiniz pantolon var mı? mavide jack giyiyorum dar olmasını pek istemem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.