Şimdi Ara

Leverage (2008- ) | 4.Sezon (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
3
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leverage: Season Four Premiere Exclusive Clip

http://www.imdb.com/video/imdb/vi2813041689/
  • Başlamayı düşünüyorum..
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • 2 bölümü de izledim. -Yeni yazıyorum ama olsun :))- İlk bölüm klasik bir bölümdü ama 2. bölümü çok beğendim.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

2 bölümü de izledim. -Yeni yazıyorum ama olsun :))- İlk bölüm klasik bir bölümdü ama 2. bölümü çok beğendim.

aynen
  • İlk bölümü izledim beklediğimden iyi çıktı. 7/10
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • 3. Bölümün alt yazısı çıktı mı?

Lost - Prison Break - The Walking Dead - CSI:NY - South Park
    Dexter - Merlin - Camelot - Leverage - Weeds - Person Of Interest
  • dizinin yapımcılarından toplam kaç sezon olacağı hakkında bir açıklama yapılmışmıydı daha önce cover yapıcam ön kısmına kaç sezon olucaksa ona göre resim ayarlayacam

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

dizinin yapımcılarından toplam kaç sezon olacağı hakkında bir açıklama yapılmışmıydı daha önce cover yapıcam ön kısmına kaç sezon olucaksa ona göre resim ayarlayacam

Kesin değil. Ama 5. sezon da %90 ihtimalle gelecek.Senaristler konu sıkıntısı çekmediği sürece 10-20 sezon gidebilir çünkü reytingleri iyi.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

dizinin yapımcılarından toplam kaç sezon olacağı hakkında bir açıklama yapılmışmıydı daha önce cover yapıcam ön kısmına kaç sezon olucaksa ona göre resim ayarlayacam

Kesin değil. Ama 5. sezon da %90 ihtimalle gelecek.Senaristler konu sıkıntısı çekmediği sürece 10-20 sezon gidebilir çünkü reytingleri iyi.

evet reyting sıkıntısı yok eğer en az 5 olacaksa sıkıntı yok zaten ilk 5 sezonda her sezona birini koyarım sonraki sezonlara grupça çekilmişlerden koyarım

• Ezel gibi bi dizimi bu intikam filan ?

Orijinalden alıntı: maviturk

Ezel gibi bi dizimi bu intikam filan ?

Alakası yok.Robin Hood mentalitesine sahip.

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Bende intikam plan vvs vsvs şeyleri okuyunca dedim tam bana göre

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Bende intikam plan vvs vsvs şeyleri okuyunca dedim tam bana göre

Şans verin bence.Çok güzel oyunlar dönüyor her bölüm ama daha çok komedi,aksiyon havası hakim.

• Tamam hocam listeye aldım

Orijinalden alıntı: Peerless

A Takımının günümüz versiyonu bence.

üstelik daha eğlenceli
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.