Şimdi Ara

Leverage (2008- ) | 4.Sezon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
3
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 11 12 13 daha yeni izleyebildim 12 çok iğrençti ama 13 güzelmiş tarayı yeniden görmek güzeldi
  • her bolunu izledim simdi buna benzer bir dizi ariyorum hustle diye bi tane varmis ona bakicam. baska bildiginiz varmi acaba
  • Hortlatayım dedim konuyu, yaza az kaldı. Bakalım neler olacak.
  • Kimse izlemiyor galiba diziyi.
    4. sezonu biraz önce bitirdim ben de , zevkini çıkara çıkara izliyordum. Özellikle 17. bölüm çok iyiydi. 5. sezon Temmuz'da bakalım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Kimse izlemiyor galiba diziyi.
    4. sezonu biraz önce bitirdim ben de , zevkini çıkara çıkara izliyordum. Özellikle 17. bölüm çok iyiydi. 5. sezon Temmuz'da bakalım bekliyorum.

ben izliyom hala
    izleyen sayısının azalmasında çevirmensiz kalmasıda etkili oldu hadi biz altyazı olmadan bakıyozda birçok insan altyazı olmadan seyredemiyor geç gelince altyazı diziden soğudular tabi bide her bölüm farklı bölümleri birbirine bağlayan bişey yok bıraktılar seyretmeyi

• Bu sezon bitmese bile diğer sezon biterdi. Konu kalmadı ortada, episodik hikayeler ile gitti bu sezon.
  • çok süper bir dizi resmen bitmeseydi keşke
  • hardisonun bilgisayarının modelini söyleyebilecek var mı ? hp ama hangisi ?
  • dizinin 5 sezonunu da izledim.
    bitirilmesi kayıp değil.
    vasat bir diziydi.
    tüm sezonların en güzel bölümü son yani 5.sezonun son bölümüydü.
  • Gayet severek takip ettigim bir diziydi. Bitmesine uzuldum, arada aklima estikce tekrar izliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar leverage tarzında içinde dolandırıcılık hırsızlık suç aksiyon biraz zeka gereken tarzda unsurlar olan bir dizi arıyorum.prison lost dexter bunların hepsini izledim baktığım kadarıyla konu özetlerinde LEVERAGE tarzINDA bi dizi bulamadım.. özellikle yeni baslayan dizileri tercih etmiyorum çünkü bi kac sezon devam edebilmem lazım. yardımcı olursanız sevinirim
  • nası dizi? yorumlar?
  • bende bu diziye başlıcamda sezon 1i bulamadım biri torrent linki atabilir mi
  • Dizi çok iyi yav, efsanelerdendir

Timothy Hutton'ın oyunculuğu yeter
  • ben de bugün başladım çok beğendim. Ama yorum olmaması üzücü
  • Özletmiştir dizidir. Baştan sona tekrar izlediğim tek dizidir kendisi, forumda ilgisiz kaldığını görünce insanlar görsün diye giri yazmak istedim.
    Beth Riesgraf (Parker) bi ara sinema filmi çekilebilir şeklinde söylemleri vardı ama oyuncuların başka işleri nedeniyle o proje yattı sanırım.
  • ahmetcbi A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ülkemizde maalesef ilgi göremedi. Ayrıca film konusunda çok umitliydim ama sanırım çekilmeyecek. Bi ara oyuncuların hepsi onaylamıştı ama şartlar uymadı ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozang98 -- 12 Eylül 2016; 0:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.