Şimdi Ara

Levent Tüzemen Mancını gideBİLİR diyip duruyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkanımızla yakın olduğu bilinen bir şey . Adam tokat maçından sonra bile ağzından bu kadar transfer yaptı ama 2 sene kalacak mı diye kaçırmıştı mesela . Gene geçenlerde mancının sürekli görüştüğü bi aile dostunun KENDİSİNE DİREK italya milli takımından teklif bekliyorum dediğini falan söyledi . Bu adam bugüne kadar ne dediyse çıktı GERÇEKTEN ne dediyse çıktı .

Bu arada adam gidecek demedi GİDEBİLİR dedi . Çokta iyi bir galatasaraylıdır .

Bu konuda bilgisi olanınız var mı ? Çok meraktayım uzun zamandır .

• Bes para etmez bir Galatasaraylidir kanimca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar transfer yaptirdi nereye gidiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

Bes para etmez bir Galatasaraylidir kanimca

Orasını bilemiyom artık bana çok sıcak kanlı geldi belki de yanlış yorumladım adamı ve kişiliğini .

@hakeen

Oda onu söylüyor zaten eğer gidecekse bu transferleri niye yaptı falan dedi . Hatta Ünal a ben kalsam da gitsem de oluşturduğum sistemi devam ettirin gibi bişey söylediğini söyledi dedi. Ünal aysal demiş kendisine bunu .

Ben onun yalancısıyım artık . Öyle dedi 1 2 ay önce halen de kafamı meşgul ediyordu danışayım dedim Foruma .

• Hatırladığım kadarıyla Mancini öyle bir şey yok diye açıklama yapmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Hatırladığım kadarıyla Mancini öyle bir şey yok diye açıklama yapmıştı.

Mancını anlaşmam da italya milli takımı çağırırsa serbest kalırım gibi bir madde yok demişti . Aklımda milli takım yok demedi yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Hatırladığım kadarıyla Mancini öyle bir şey yok diye açıklama yapmıştı.

Mancını anlaşmam da italya milli takımı çağırırsa serbest kalırım gibi bir madde yok demişti . Aklımda milli takım yok demedi yani .

Takımın geleceğiyle ilgili bir sürü açıklama yapıp uzun vadede kalacağının sinyallerini verdi. Geçenlerde de bir futbolcu izlemek için İtalya'ya gittiğini gördük.

Eğer aklında öyle bir düşünce olsa daha farklı davranırdı. Ama yine de belli olmaz , milli takım için baskı yaparlarsa gidebilir bilemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitmek isterse gitsin, bize hoca mı yok? Fatih Terim'den ne fazlası vardı da bu adamı getirdik onu da anlayan yok ya zaten, neyse.
  • İtalyanin Prandelli gibi tdsi var. Manciniyi ne yapacaklar. Adam hayatimda gördüğüm en iyi teknik direktörlerden birisi.

Prandelli ve Manciniyi takas edelim.
  • Nedir bu milli takımlardan çektiği Galatasarayın

Demiören baktı Terimi alarak Gs yi çökertemedi, italya federasyonunu arayp mançiniyi alın mı dedi naptı
  • olabilir ihtimal dahili. unal aysal da gideBILIR bi dusununce

• Mancini gider yerine senol günes gelir
  • Sözleşmeler bu yüzden var.

• Senol Hoca gelsin, ligi hersene acik ara yapariz. En az 82 puan toplayarak sampiyon oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Gitmek isterse gitsin, bize hoca mı yok? Fatih Terim'den ne fazlası vardı da bu adamı getirdik onu da anlayan yok ya zaten, neyse.

Aynen katiliyorum. Elimizde ligin acik ara en iyi kadrosu var. Fakat 6 puan gerideyiz.

Gecen sene elimizdeki kadroya ragmen, zar zor sampiyon olduk. Ligde bir rakip olsa, sampiyon olamazdik. Bu seneki durum ortada.

Bu sezona Senol Hoca, Prandelli gibi TDlerle baslasaydik, su anda acik ara liderdik. Mancini yerine, 2sinden birisi olsa, 6 puan farka ragmen ligi rahat kazanir.

Fakat Manciniyle ligi simdiden kaybettik. Hangimiz Karabükten kesin 3 puan alabiliriz diyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Gitmek isterse gitsin, bize hoca mı yok? Fatih Terim'den ne fazlası vardı da bu adamı getirdik onu da anlayan yok ya zaten, neyse.

Aynen katiliyorum. Elimizde ligin acik ara en iyi kadrosu var. Fakat 6 puan gerideyiz.

Gecen sene elimizdeki kadroya ragmen, zar zor sampiyon olduk. Ligde bir rakip olsa, sampiyon olamazdik. Bu seneki durum ortada.

Bu sezona Senol Hoca, Prandelli gibi TDlerle baslasaydik, su anda acik ara liderdik. Mancini yerine, 2sinden birisi olsa, 6 puan farka ragmen ligi rahat kazanir.

Fakat Manciniyle ligi simdiden kaybettik. Hangimiz Karabükten kesin 3 puan alabiliriz diyoruz?

Doğada bir troll nasıl yaşıyor anlamak istiyorum, hayatından örnekler verebilir misin kardeşim?

• Gitmez .

• terimsporlu kendisi
  • quote:

katılıyorum gelen gideni fazlasıyla arattı
    sneijder in sol açık burak ın sağ açık olmayacağını bilecek kadar futbol bilgisine sahip herhangibir kişi takımın başında olsa şu ankinden fazla puan toplardık
  •  Levent Tüzemen Mancını gideBİLİR diyip duruyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.