Şimdi Ara

Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
9
Favori
7.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes bu konunun açılmasını bekliyormuş anlaşılan. Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordumLevent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. 

• S3 Savage ekran kartları vardı ilk Half-Life oyununu 400*300 çözürlükte ağzım açık bitirmiştim😀Sonra fraps çıktı mertlik bozuldu takılma ve fps olayları aldı başını gitti 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2022; 15:9:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da Sinan Akkol'un Level dergisinin yazı işleri müdürü olduğu , başka bir deyişle Level'ın başına geçtiği ilk sayı.Level 19.sayı. Yıl 1998.

Sinan abi Level'a derginin düzenlediği yazarlık yarsışmasında birinci olarak katılmış, bir süre dergiye inceleme yazıları yazmış , sonrasında da dergiyi ve de kalplerimizi fethetmiştir.Hala bilmeyenleriniz varsa şu an Disket Kutusu kanalında hem güncel hem retro içeriklerle boy göstermektedir.

Kanalın linki :

Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı.
    Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı.youtube
    Disket Kutusu'na hoş geldin! Oyunlar üzerine sohbet videoları çekiyor ve siz oyun sevenlerin seviyeli bir şekilde sohbet edebildiği bir kanal oluşturmaya çalışıyoruz. Türkiye oyun sektörü ve oyun geliştirme üzerine videoların yanında oyun incelemeleri, Türk oyun şirketleriyle röportajlar ve oyun sektöründen haberler üzerine eğlenceli ve bilgilendirici videolar hazırlıyoruz. Videolarımızı kaçırmamak için abone olmayı ve takip etmeyi lütfen ihmal etme.
    https://www.youtube.com/c/DisketKutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 30 Temmuz 2022; 19:30:52 >

• Fakirler beni up'lasın, ne voodoo'su be? biz s3 trio 64 ile hayata tutunmaya çalışıyorduk.

• Emektar halen duruyor :) 486 ve mmx den sonra geçtiğim pc

Pentium 3 500 mhz
    Gigabyte GA BX2000+
    128 mb Ram
    3dfx voodoo banshe 16 mb
    Creative sound blaster 16

Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Emektarlar halen duruyor :)

S3 Trio 3D/2X 4 mb - Nvidia TNT2 M64 32 Mb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black_34 kullanıcısına yanıt

İkisini bir arada görmek inanılmaz.

Tnt 2 m64 almıştım ama 233 mmx işlemci kaldırmamıştı, celeron 2 366mhz falan gerekiyordu en az.

Ben de 8 mb sis 6326 almıştım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.