Herkes bu konunun açılmasını bekliyormuş anlaşılan. Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum |
Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. (6. sayfa)

-
-
S3 Savage ekran kartları vardı ilk Half-Life oyununu 400*300 çözürlükte ağzım açık bitirmiştim😀Sonra fraps çıktı mertlik bozuldu takılma ve fps olayları aldı başını gitti 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2022; 15:9:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu da Sinan Akkol'un Level dergisinin yazı işleri müdürü olduğu , başka bir deyişle Level'ın başına geçtiği ilk sayı.Level 19.sayı. Yıl 1998.
Sinan abi Level'a derginin düzenlediği yazarlık yarsışmasında birinci olarak katılmış, bir süre dergiye inceleme yazıları yazmış , sonrasında da dergiyi ve de kalplerimizi fethetmiştir.Hala bilmeyenleriniz varsa şu an Disket Kutusu kanalında hem güncel hem retro içeriklerle boy göstermektedir.
Kanalın linki :
youtube
Disket Kutusu'na hoş geldin! Oyunlar üzerine sohbet videoları çekiyor ve siz oyun sevenlerin seviyeli bir şekilde sohbet edebildiği bir kanal oluşturmaya çalışıyoruz. Türkiye oyun sektörü ve oyun geliştirme üzerine videoların yanında oyun incelemeleri, Türk oyun şirketleriyle röportajlar ve oyun sektöründen haberler üzerine eğlenceli ve bilgilendirici videolar hazırlıyoruz. Videolarımızı kaçırmamak için abone olmayı ve takip etmeyi lütfen ihmal etme.https://www.youtube.com/c/DisketKutusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 30 Temmuz 2022; 19:30:52 >
-
Fakirler beni up'lasın, ne voodoo'su be? biz s3 trio 64 ile hayata tutunmaya çalışıyorduk.
-
-
-
İkisini bir arada görmek inanılmaz.
Tnt 2 m64 almıştım ama 233 mmx işlemci kaldırmamıştı, celeron 2 366mhz falan gerekiyordu en az.
Ben de 8 mb sis 6326 almıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X