Şimdi Ara

Levent Nazifoğlu: 'Riekerink ile uzun vadeli düşünmüyoruz, Mayıs'ta oturup konuşacağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Nazifoğlu burada gömülecek kadar kötü bir yönetici değil. Ancak bu açıklaması kötü olmuş. Rie zaten birşey yapamıyordu sallamaz takımı şimdi. Ne gerek vardı bu açıklamayasanki.

Tam olarak gömülecek, gömülmesi gerekilecek kadar kötü bir yönetici. Tek amacı Riva ve Florya'yı okutmak olan bir adamın yönetiminde çalışıyor olması zaten geriye soru işareti bırakmıyor.

Ayıptır sorması bugüne kadar ne hayrını gördünüz? Kimseye sormadan bir kamyon parayı sokağa dökerek alıp getirdiği, bir de üstüne utanmadan ''kefilim'' dediği Serdar çöpü üst üste 3 tane maç oynayamadı Galatasaray'da. Zaten gönderilecek olan 2-3 tane çöp futbolcu hakkında beylik laflar edip, maçlardan sonra çocuk kandırır gibi boş boş açıklamalar yapınca mı kötü yönetici olunmuyor?

Riva kongresini işaret edip ''Bizler, bu ayın 22'sini bekliyoruz. Florya'da bir beklenti var. Şampiyonluğa da gidiyoruz. Kötü bir sonuçta iyi etkilenmeyiz. Şampiyonluğu bile etkiler." diyen adam hakkında hala olumlu düşüneni dikkate almam kusura bakmayın. Bu açıklamadan sonra da kongrede, tek amaçlarını yerine getirdiler ama takım üst üste madara oldu.

Galatasaray'ın düzelmesinin tek yolu, yönetimin tamamen değişmesidir. Bu adamlarla Galatasaray'ın başarılı olma yolu yoktur. Ayrıca takımı çalıştıracak adam bulamadıkları için devam ettikleri Riekerink denen bedenci liyakat açısından tam olarak yakışıyor kendi yönetimlerine, aman diyeyim değiştirmesinler. Zaten gelen hoca da bu düzende iyi çalışamayacağı için para boşa gider.

• Riekerink'e yapılan saygısızlık mı artık her ne ise umrumda değil de benim asıl düşündüğüm bu kondisyoner bozmasıyla Galatasaray için herhangi birşey düşünebilmeleri. Asıl yöneticilik problemi burda...
  • Levent Nazifoğlu'ndan düzeltme gelmesi lazım. Böyle bir demeç kabul edilebilir gibi değil. İçerik olarak katılsamda, bunu bu zamanda bu şekilde söylersen hocayı bitirirsin...
  • Olm bu yonetici degisik adam. Malliktan ote durumda bu adam. İyiyide kotuluyo. Sonra konusulunca geri adim atiyo. Yeminlenulkede akilli kulup yoneticisi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şair burada demiş ki , bu yıldan ümidi kestik . Sizde bu kanseri çekeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Nazifoğlu burada gömülecek kadar kötü bir yönetici değil. Ancak bu açıklaması kötü olmuş. Rie zaten birşey yapamıyordu sallamaz takımı şimdi. Ne gerek vardı bu açıklamayasanki.

Tam olarak gömülecek, gömülmesi gerekilecek kadar kötü bir yönetici. Tek amacı Riva ve Florya'yı okutmak olan bir adamın yönetiminde çalışıyor olması zaten geriye soru işareti bırakmıyor.

Ayıptır sorması bugüne kadar ne hayrını gördünüz? Kimseye sormadan bir kamyon parayı sokağa dökerek alıp getirdiği, bir de üstüne utanmadan ''kefilim'' dediği Serdar çöpü üst üste 3 tane maç oynayamadı Galatasaray'da. Zaten gönderilecek olan 2-3 tane çöp futbolcu hakkında beylik laflar edip, maçlardan sonra çocuk kandırır gibi boş boş açıklamalar yapınca mı kötü yönetici olunmuyor?

Riva kongresini işaret edip ''Bizler, bu ayın 22'sini bekliyoruz. Florya'da bir beklenti var. Şampiyonluğa da gidiyoruz. Kötü bir sonuçta iyi etkilenmeyiz. Şampiyonluğu bile etkiler." diyen adam hakkında hala olumlu düşüneni dikkate almam kusura bakmayın. Bu açıklamadan sonra da kongrede, tek amaçlarını yerine getirdiler ama takım üst üste madara oldu.

Galatasaray'ın düzelmesinin tek yolu, yönetimin tamamen değişmesidir. Bu adamlarla Galatasaray'ın başarılı olma yolu yoktur. Ayrıca takımı çalıştıracak adam bulamadıkları için devam ettikleri Riekerink denen bedenci liyakat açısından tam olarak yakışıyor kendi yönetimlerine, aman diyeyim değiştirmesinler. Zaten gelen hoca da bu düzende iyi çalışamayacağı için para boşa gider.

Ona kalırsak hiçbir yönetici iyi değilki, hangi yönetici boş transfer yapmadı, yada hangi TD. takımın parasını boşa akıtmadıki ? Kalitedi dediğimiz Mancini mi, efsane dediğimiz Hagi mi, İmparator FT mi yoksa Rie mi.

Ünal Aysalda zaten Riva ve Floryayı istiyordu ona hak vermediler sadece. Zaten oraya yönetici diye gelmek sebepleri böyle şeyler adamların.

Ben nazifoğlunu diğer yöneticilere nazaran seviyorum , hiç yoktan medyaya çıkıp şu transfer ediliyor bunu almıyoruz bununla ilgileniyoruz dediği için . Çıkıp tv programlarına bizim kafamızdaki sorulara cevap veriyor. yoksa babamın oğlu değil takım kötü olduğu sürece bence herkes kötü yönetimde.

Serdar Aziz konusunda bende katılıyorum sana Serdar kötü bir transfer değil hala değil bence ancak verilen paralar, maaşlar aşırı derecede yanlış. Onuda emin ol F.T. gelecek diyorlarsa o istemiştir zaten tıplı Çalık gibi.

Gs yönetimi değişmelidir tamamda gelecek adamı yine birileri getiriyor. Liseli bilmem ne görmüyormuyuz ? Yani ne farkı olacak gelenin ? Senin dediğin gibi bir değişim olsa zaten tüm taraftar %100 destekliyor. Ama taraftarı takan kim. Morg takımı yönetiyor takımı görmüyormuyuz. Sportif direktör, Florya sorumlusu yok o görevlisi bu görevlisi hepsi 60+ yaşında adamlar ayağa zor kalkmışlar futbolla uğraşıyorlar.

• Şampiyonluk şansımız bitmiştir artık
  • Şimdi bu açıklamadan sonra, Riekerink istifa edip, varsa tazminatını çatır çatır yese bir şey der misiniz?
  • Nazifoğlu bazılarının söylediğinib aksine gayet iyi bir yöneticidir bu kulüp en kötü günlerini geçirirken gayet iyi işler yapmıştır. Bu söylemi çok doğru değil tabi orası ayrı fırsat bu fırsat sdamı gömmüş bazıları. Siz gidin bu kulübün nasıl bu hale geldiğini iyice bir anlamaya çalışın.
  • Gerek basın gerek yorumcular riekerink ile dalga geçerken, 'hop dedik, arkasında biz varız düzgün konuşun' diye millete ayar veren, futbolcuya kendi ceza veren yönetim, şimdi kendisi yapıyor dediğini. Ne de olsa adam ses çıkarmayıp gülecek yine riekerink..
  • Ne yangın çıkarmışsiniz yahu Yok futbolcu sallar mı yok kimse takar mı. Lan futbolcunun değil herhangi bir kişinin bir numaralı görevidir üst amirine saygı duymak. Sezon sonu gidecek kalacak diye ayrim yapiyorsa futbolcu yemisim oylesini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Şimdi bu açıklamadan sonra, Riekerink istifa edip, varsa tazminatını çatır çatır yese bir şey der misiniz?

İstifa ederse tazminat alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu medya çarpıtmasıdır bence. ADam niye böyle bir şeyi kamuoyuna açıklasın ki? Arkadaşlar röportajın videosu var mı? Spor basını yalandan besleniyor zaten. O yüzden güvenemiyorum. Diğer taraftan bizim yöneticilere de güvenemiyorum.
  • İnşallah şu dursun ve taifesi mayıs da defolup giderler
  • Riekerinkin staj süresinin mayista bittiğini bizler de biliyoruz ama bir sahip çıkın adam belki basarili olacak seneye teknik direktörlük yapacak ayıptır boyle aciklamalarla hicbir oyuncu sallamaz tabi riekerinki.
  • şu forumda sürü psikolojisi iyi işliyor. koyunun biri dereye atlıyor arkasındakiler cümbür cemaat peşinden gidiyor. rakip taraftarın da hoşuna gidip yalandan sana destek veriyor yersen :)) yahu ne demeci ne açıklaması hiç mi haberleri takip etmiyorsunuz?

ortada resmin bir açıklama, görüntü ve ses kaydı yok. sohbet esnasında söylenmiş bir sözü çarptırmışlar. doğrusu uzun vadeli düşünsek uzun vadeli sözleşme yapardık, sene sonu duruma göre oturup konuşacağız demiş ne var bunda?

dursun milleti kandırır küfür edersiniz, nafizoğlu doğruları söyler yine eleştiri. taraftar ne düşünüyorsa ne istiyorsa yapmaya çalışıyor. biz değil miyiz riekerinkten memnun olmayan, defolsun gitsin diyen? adam da böyle devam ederse zaten yollarımız ayrılacak merak etmeyin diye mesaj gönderiyor işte.

riekerik'in morali bozuluruş, futbolcular sallamazmış yok daha neler. riekerink ile sözleşme imzalarken bunun geçici olduğunu, istenildiği an karşılıklı feshedileceğini, başarılı olsan dahi sezon sonu durum değerlendirmesi yapılacağını bu adama söylenmediğini mi sanıyorsunuz? tam tersi riekerink hırslanacak, gönderilse bile başarılı olduğu taktirde başka kulüplerde çalışma şansı olacak. güzel açıklama yapmış, en azından kafamdaki soru işaretlerini kaldırmış.

• Resmi sitede konuşmanın tamamı aktarılmış. A Spor biraz çarptırmış cümleleri.

quote:

- Hocanın kredisi...
    - Bu seneyi bir kere hocayla bitireceğiz onu söyleyeyim. Bırakacak olsak şimdi bırakırdık. Devam ettiğimize göre...

- Devam için kriter şampiyonluk mu?
    - Şampiyonluk veya takımın aşama kaydetmesi.

- Alman hocalar hep Galatasaray'da başarılı oldu. Sammer ve Klinsmann ismi geçiyor. Riekerink ile yollar ayrılırsa...
    - Şampiyonluğa odaklandık. Bunları sezon sonu konuşacağız. Mayıs ayında bakacağız ona.

- Kafanızda öyle bir proje var mı?
    - Şöyle bir başlık atmak istiyorsun: Riekerink sene sonunda yolcu. Hayır kardeşim. O gün bakacağız. Nasıl bir sezon geçirecek…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoraNb -- 8 Ocak 2017; 15:7:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Ona kalırsak hiçbir yönetici iyi değilki, hangi yönetici boş transfer yapmadı, yada hangi TD. takımın parasını boşa akıtmadıki ? Kalitedi dediğimiz Mancini mi, efsane dediğimiz Hagi mi, İmparator FT mi yoksa Rie mi.

Ünal Aysalda zaten Riva ve Floryayı istiyordu ona hak vermediler sadece. Zaten oraya yönetici diye gelmek sebepleri böyle şeyler adamların.

Ben nazifoğlunu diğer yöneticilere nazaran seviyorum , hiç yoktan medyaya çıkıp şu transfer ediliyor bunu almıyoruz bununla ilgileniyoruz dediği için . Çıkıp tv programlarına bizim kafamızdaki sorulara cevap veriyor. yoksa babamın oğlu değil takım kötü olduğu sürece bence herkes kötü yönetimde.

Serdar Aziz konusunda bende katılıyorum sana Serdar kötü bir transfer değil hala değil bence ancak verilen paralar, maaşlar aşırı derecede yanlış. Onuda emin ol F.T. gelecek diyorlarsa o istemiştir zaten tıplı Çalık gibi.

Gs yönetimi değişmelidir tamamda gelecek adamı yine birileri getiriyor. Liseli bilmem ne görmüyormuyuz ? Yani ne farkı olacak gelenin ? Senin dediğin gibi bir değişim olsa zaten tüm taraftar %100 destekliyor. Ama taraftarı takan kim. Morg takımı yönetiyor takımı görmüyormuyuz. Sportif direktör, Florya sorumlusu yok o görevlisi bu görevlisi hepsi 60+ yaşında adamlar ayağa zor kalkmışlar futbolla uğraşıyorlar.

Diğer yöneticilerin kötü olması bir şeyi değiştirmediği gibi, Aysal'ın da Riva'yı istiyor olması bir şeyi değiştirmiyor. Ayrıca Riva'yı istemek değil sorun, Riva değerlendirilmesi gereken bir taşınamaz Galatasaray için, fakat önemli olan proje.

Bu adamların ne yaptığını tam olarak takip ettiniz mi bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim, herkesin devletle çatır çatır euro ve dolar üzerinden anlaşma yaptığı bir dönemde, bu kıvrak zekalılar protokolü TL üzerinden imzaladıkları için, Galatasaray'ın sırf anlaşma gününden bugüne kadar yaşadığı kayıp 30 milyon doları geçmiş durumda. O yüzden kongrede İnan Kıraç dedi ki ''acele karar vermeyelim, önümüze bir bakalım, bu ülkede neyin ne olacağı belli değil'' adam o lafı dedikten sonra Türkiye'de neler oldu, TL ne kadar değer kaybetti?

Riva ve bir de şapkadan çıkan Florya, çok yanlış bir değerlendirme ile Galatasaray'ın elinden hiç edilecek. Gelen paranın da bu zihniyetteki adamların elinde çarçur edileceğinden adım gibi eminim. Bugün açıp mali tablolara baktığınız zaman finansman gideri, toplam finansman borçlar ve net borç alacak farkı konusunda kulüp tarihinin rekoru kırılmış durumda. Konsolide gelirlerimiz giderek düşüyor. 2014 Aralık ile kıyaslandığı zaman bile ortada çok ciddi bir fark var ve bu kulüp felakete doğru koşar adımlarla sürükleniyor demek.

Eski yönetim borçları TL'ye çevirmeye çalışırken, bu adam kalkıp bankalardan dövizle kredi çekiyor. İki lafından biri ''bankalara 40 milyon dolar faiz ödüyoruz''. O ödediğmiz 40 milyon doların sebebi aldığımız döviz bazlı kredilerin bir tarafımızda patlamış olmasıdır. 2014'te net finansman gideri 62 milyon tl iken bugün 120 milyon tl.

Ha son paragrafta dediğine katılıyorum, kongredeki rezilliği hatırlıyorum Galatasaray'ın geleceği için sadece 50 kişi muhalefet edebildi, red oyu kullandı. Bu demektir ki bizim yapabileceğimiz bir şey yok, fakat bu, o adamların yaptıklarını unutturmamalı.

@Mutlak.Sıfır
    Gayet iyi işler mi yapmış? Hımm. Anlat da dinleyelim şu iyi işleri? Ne yapmış mesela? Bak ben mali tablodan örnekler sundum sana, hadi sen de bana anlat şimdi Nazifoğlu ne yapmış?

• Sanki şimdi çok sallıyorduda futbolcular.Tuzla maçında neler yaptılar gördük.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.