Şimdi Ara

Levent Kırca ile parlamenter sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Bugünleri hatırlayan kaç kişi var aramızda:)
    biraz nostalji yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke hatırlamasaydık o zamanda koalisyonla aşağı giden bir ülke şimdi de koalisyonla aşağı giden bir ülke değişen olmamış.

Her fark şimdi koalisyon demeye çekinip ittifak diyorlar çünkü kendileride koalisyondan şikayetçiydi. Hasta ile vaka yı ayırmak gibi kurnazlık ama tutuyor halkta karşılığı var.
  • Keşke hatırlamasaydık o zamanda koalisyonla aşağı giden bir ülke şimdi de koalisyonla aşağı giden bir ülke değişen olmamış.

Her fark şimdi koalisyon demeye çekinip ittifak diyorlar çünkü kendileride koalisyondan şikayetçiydi. Hasta ile vaka yı ayırmak gibi kurnazlık ama tutuyor halkta karşılığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 30 Kasım 2020; 0:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mobidik

Aynı gücün üst üste iki dönem yönetimde olması kanunen mümkün olmamalı. Doğrusu budur.

Hayır bu başarıyı engeller.

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Alıntıları Göster

Öncelikle çöküşü engeller.

Alıntıları Göster
    hangi başarıyı tiranlığı mı
  • gerektiğinde halkın cezayı kesip üsttekkileri koltuktan indirebildiği bir dönemdi.

yaşadığınız dönemi anlatabilen bir skeç izledeniz mi hiç?

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster

Devlet bu şirket mi neyin başarısı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

hangi başarıyı tiranlığı mı

Alıntıları Göster

Hocam sürekli denetim ve güçler ayrılığı sağlanırsa hiç bir şekilde suistimal edilemez savunduklar başkanlık sisteminde görüyorsunuz abd senatoda bir senatör başkana soruşturma talep edebiliyor

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Devlet bu şirket mi neyin başarısı?

Alıntıları Göster

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? nedemek nasıl bi yaklaşım bu bir örnek verebilirmisiniz?

Öncelikle çöküşü engeller.

Alıntıları Göster

Sanmıyorum dönemleri siyaset belirliyor 4+4 8 yerine 5+5 10 derlerse her ikisi de 2 dönem deniliyr olsa da biri diğerinden 5 de 1 fazla dikkat edin yaklaşımı değiştirmemiz lazım.

Başarılı projeler için atılmış adımların bir sonraki yönetim tarafından kasten engelleneceğini de ben sanmıyorum. Olsa bile istisna olur ama halkın tüm kesimleri temsil edilmiş olur.

Başarılı projeler için atılmış adımların bir sonraki yönetim tarafından kasten engelleneceğini de ben sanmıyorum. Olsa bile istisna olur ama halkın tüm kesimleri temsil edilmiş olur.

Kendilerinden evvel araba olmadığını söyleyecek kadar siyaset yapan insanlara rastladık bu çok iyimser oldu.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? nedemek nasıl bi yaklaşım bu bir örnek verebilirmisiniz?

Alıntıları Göster

Devlet hükümet birilerinin uzun süre tek başına iktidar olduğunda tiranlaştığını en az 20 ülkede örnek olarak verebiliriz.

Devlet kaliteli büokrat ve temel altyapı ile zaten kendini götürür. İki tane adamın lafıyla yürümemesi lazım.

Almanya, Fransa, ABD bu güçlü altyapılar sayesinde bugün süper güçler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.