Şimdi Ara

Levent Gültekin’in, Kılıçdaroğlu ile arasında geçen konuşma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    “Levent Gültekin’in, Kılıçdaroğlu ile arasında geçen kan donduran konuşma.”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1678902220517957634

Bu konuşma çok önceleri ortaya çıkmıştı KK yalanlamamıştı. Sonra BABALA TV'de soruldu orada da cevap veremedi. Abii bu söylemler ne böyle :(

• 20 senedir kesintisiz 1 ini seçen halk olduğu sürece sonuç böyle olur Levent beyin anlattıklarına şaşırmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara seçenek sunduğunuz sürece herşeyi kabul ederler. Halkın belki %70'i aman öteki gelmesin diye oy kullanıyor.

• İnsanlara red edemiyecekleri bir teklif sunmak yerine muhaliflerin 13 yıldır KK'yi dayatması normal mi :)

Baktın seçenek yanlış değiştir ! Ama onun yerine hayır bizim seçenek doğru halk değişecek ve tıpış tıpış KK'ye oy verecek modundalar halen. Veya öyle olacak sanıyorlar.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Akp olmasa insalar chp'ye bu kadar oy verir mi?

• Aday olmadan önce KK

"Ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok" demiş

Vaay arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 12 Temmuz 2023; 18:39:8 >
  • Bazıları bana iyi partiye karşı yazdığım için kızıyordu. 3. yolu açmışken, neden kk'nin stepmesi olmayı seçti? Hem de her şeyi bile bile, göre göre. Akşener kk'ye stepmelik yapmasaydı, belki bugün Erdoğan, Kılçdaroğlu ve Bahçeli olmayacaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CHP den aciklama geldi ama gelen tepkilere yazılanlara bakılırsa pek karşılık bulmamış gibi.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

CHP'nin yaptığı açıklamayan inana yok ki yorumlara baktımda.

Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'na bu görüşme soruluyor ses kaydı dinletiliyor babala tv'de evet görüştük konuştuk diyor !!! ( SÖYLENENLERİDE İNKAR ETMİYOR. )

Levent Gültekin'de açıklama yapmış. Gerekirse Kemal bey ile yüzleşirim diyor.

Levent Gültekintwitter
    “CHP’nin açıklaması üzerine zorunlu açıklama: Bir partiyle ve onun genel başkanı ile polemiğe girmek istemem ama bugün gündem olan konuşmam Babala tv’de Kemal Beye dinletildiğinde “evet geldi, görüştüm saygı duyarım” dedi, bu görüşme iddiam hayal ürünüyse Kemal bey niçin “geldi,…”
    https://twitter.com/acikcenk/status/1679169439965626369

Not: Anlaşılan CHP yönetimi alenen yalan söylüyor. Abi bir koltuk için bakalım daha neler yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Temmuz 2023; 21:24:23 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Baba merak ediyorum bu kk aşkı nerden geliyor?

Erdoğan seçildi bitti nokta nasıl seçildi peki ?

Sen hala halkı suçluyorsun

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Böyle çarpıtma yaparak gerçekleri örtemezsiniz. Bakın diyorum kk istifa etsin isterseniz sürün hapse hatın konu açacak kadar bile değer vermiyorum. Hatta şuan dokunulmazlığı yok o kadar suçlu diyordunuz sürün işte? Size söyliyim yerine gelecek kişiyi siz direk belirleyin yine sonuç değişmez.

insanların kapasitesi ortada.

cehalete cehalet derim beni şahıslar ilgilendirmez sizin anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz nokta bu.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Siz halk değil misiniz Sayın Müdüre ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.