Şimdi Ara

leveltr ve benzeri siteler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba böyle bir konu üst konularda falan yoktu bende merak ettim sormam lazım bu sitelere güvenebilirmiyim id pass istiyolar oyuna girmiycez diyolar ama ne kadar güvenilir bilemiyorum o çeşit sitelerden alışveriş yapanlarınız vardır elbette bu konularda yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Merhaba böyle bir konu üst konularda falan yoktu bende merak ettim sormam lazım bu sitelere güvenebilirmiyim id pass istiyolar oyuna girmiycez diyolar ama ne kadar güvenilir bilemiyorum o çeşit sitelerden alışveriş yapanlarınız vardır elbette bu konularda yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler

şifreni değiştirmeni istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Merhaba böyle bir konu üst konularda falan yoktu bende merak ettim sormam lazım bu sitelere güvenebilirmiyim id pass istiyolar oyuna girmiycez diyolar ama ne kadar güvenilir bilemiyorum o çeşit sitelerden alışveriş yapanlarınız vardır elbette bu konularda yardımcı olabilirmisiniz ? Teşekkürler

e adamın accı bide verdiğim parayı çalmayacağına nerden güvenebilirim ? bunların bi sözleşmesi falan yokmu ?
  • Leveltr den 2 adet key 2 adet game card almıştım hiç bir sorun çıkmamıştı lol içinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat içinize bir sıkıntı düşüyorsa cep-t para card ile yapınız alışverinizi.Forumda bir sürü konusu var araştırırsanız bilgi bulabilirsiniz.
  • minecraft key aldm.site guvenilir.online destek hatti falan.ama kazikci.bisey satin almak icin bakiye yukluyosun.20lik bakiye 36 tl.yani sitedeki fiyatlar seni yaniltmasin, 10 tl daha ekle onlarin ustune...
  • xgametr'yi 4 yıldır kullanıyorum.Kaç kere şifre verdim.Bir sorun olmadı.
  • xgametr hem ucuz hem güvenilir tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

e adamın accı bide verdiğim parayı çalmayacağına nerden güvenebilirim ? bunların bi sözleşmesi falan yokmu ?

Ben denedim bir sorun olmadı leveltr de.

• Level TR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

xgametr hem ucuz hem güvenilir tavsiye ederim

+1 xgametr bide bynogame kardeşim hızlıgüvenilir GG
  • l e v e l c i . c o m var benim bildiğim. Defalarca aldım ve arkadaşlarımda aldı. Hiçbir problem yaşamadık. Üstelik çok ilgililer. Canlı destekten felan anında cvp alabiliyorsun sorularına..
  • Berbat ötesi bir şirket. Tam 2.5 ay önce parasını ödediğim oyunu sadece 2 gün oynayabildim. Parayla nasıl rezil olunur öğrendim resmen. Müşteri hizmetleri diye birşey yok sadece birbirlerine paslayıp duruyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Git parasını ver orjinal sitesinden al zaten ne diye uğraşıyosun ki böyle yerlerle.
  • sakin level tr ye güvenmeyin. firma hatalı kod verip. kodun nerde kulanıldgını belirtmeden size iade ediyorkar verdiğiniz para bosuna gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.