Chip ve Level ikiside aynı şeyi mi veriyor? Yani ikisini birden alırsak 500+500 gold ve 2+2 gün premium mu olacak?
Evet aynen öyle oluyor.
@Densetsu 2. bir dergiyi almana gerek yok. O kadar para vereceksen premium alman daha mantıklık. 1 dergiye 7.5 vermişsin, bir kez daha 7.5 verene kadar 23 liraya 1 ay premium alabilirsin. Sticker olması gereken yerin fotosunu çek, öyle yolla. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
@ulean 9-18 arası çalışıyorlarmış.Yarın telefonda açıcam.Yani böyle alırken sürekli tedirgin olarak alıcaksak..Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim.
ben Chip almayı düşünüyorum fakat kod yoksa sıkıntı olabilir .
Densetsu çözerse alacağım bekliyorum .
Level dergisi içinde ayrıca WOT dergisi var ufak onun 3. sayfasında sticker ile yapıstırılmış kod var...
2 gün pre 500 gold para
Alacak arkadaşlar öncedergiyi acıp baksınlar ben zımbasını kendim actım baktım öyle aldım.
Level dergisini zaten sürekli alıyorum promo code olmasada sıkıntı değil benim için
@mczaga Editörle iletişime geçtim.Sorun çözüldü.Kod çıkmaması durumundada abone@doganburda.com adresine mail atarak sorunu bildirince yardımcı olunduğu söylendi.
İyi herhalde?
ne zamana kadar geçerli bu kod?
ben de hem level hem chip var ikisinden de çıkan kodlar sorunsuz çalıştı.
CHIP te aldım.Hafta sonu giricem kodları birini bu hafta diğerini haftaya.Kodlar CHIP teki 2012 sonuna kadar geçerli.LEVEL dakini bilmiyorum.
5 tane chip alsan 35 milyon ve 2500 gold=30 + 10 gün premium = 1.14 TL 23 TL 2500 gold= 30 gün premium günlük 0,76 TL
gerek yok almaya, beleş olursa olur :) Birde birden fazla kullanılırsa hemen
kodlar ne zamana kadar geçerli?
keşke oyungezer de bu ay kod verseydi.
@Razumihin7 Umarım onlarda bidahaki ay verir @Brutall Mesajları bi tamamıyla okursanız
Oyungezer de gelecek ay için sotede bekliyor :)
500 altın + 2 gün pre için 7.50 lira vereceğime 25 lira 2500 altına veririm 1 aylık premium alırım
Bu ay 12.500 altın almayı planlıyorum ama biraz zor.
quote:
Orijinalden alıntı: batu2012
500 altın + 2 gün pre için 7.50 lira vereceğime 25 lira 2500 altına veririm 1 aylık premium alırım
Bence LEVEL'i almaya değer, o parayı koda verdiğini ve bonus olarak Türkiyenin en iyi oyun derigisini aldığını farzet :)
Alacaksam gold için almam 500 golda oyunda adam gibi birşey alamazsın zaten okumak için alırım sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Aseuz
quote:
Bence LEVEL'i almaya değer, o parayı koda verdiğini ve bonus olarak Türkiyenin en iyi oyun derigisini aldığını farzet :)
Level TR ın en iyi oyun dergisi falan değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Orijinalden alıntı: Aseuz
quote:
Level TR ın en iyi oyun dergisi falan değil.
Kişiuye göre değişir ama haklısın bence en iyi oyun dergisi demeliydim :)