evet hocam wowda görev yaparak level atlıcaksın öle silkroad knight .... gibi oyunlardaki gibi sadece canavarları öldürerek değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası
evet hocam wowda görev yaparak level atlıcaksın öle silkroad knight .... gibi oyunlardaki gibi sadece canavarları öldürerek değil.
Questlerde var ama level 15'e gelirsen dungeon kas questin yanında, hem item düşer hem iyi exp kazanırsın. Ama knight'ı hatırlıyorum full mob kesiyordum levellamak için
Ben quest yaparak level atlaman taraftarıyım. Ben ilk karakterimi hatırlıyorum şimdi. Druidti. Ben her questi okuyordum. Her NPC ile konuşuyordum ne diyor diye. Bu Warcraftı eğer daha önce hiç oynamadıysan lore öğrenmene de yardımcı olur ve gerçekten çok keyif verir. Çünkü her questin bir hikayesi var. Kafanda bunlar birleştikçe yavaş yavaş çok keyif alacağına da eminim.
Lore bilmeden alacağın keyif 1 phantom gücündeyse. Lore bilerek WoW oynamak 10 phantom gücünde çünkü. Sadece mob keserek ve dungeon yaparak level atlarsan ilk başta, oyundan hiçbir halt anlamazsın. Neyi neden yaptığını bilmezsen. WoW'un keyfi hikayesinde ve detaylarında.
quote:
Orijinalden alıntı: Dübel
Ben quest yaparak level atlaman taraftarıyım. Ben ilk karakterimi hatırlıyorum şimdi. Druidti. Ben her questi okuyordum. Her NPC ile konuşuyordum ne diyor diye. Bu Warcraftı eğer daha önce hiç oynamadıysan lore öğrenmene de yardımcı olur ve gerçekten çok keyif verir. Çünkü her questin bir hikayesi var. Kafanda bunlar birleştikçe yavaş yavaş çok keyif alacağına da eminim.
Lore bilmeden alacağın keyif 1 phantom gücündeyse. Lore bilerek WoW oynamak 10 phantom gücünde çünkü. Sadece mob keserek ve dungeon yaparak level atlarsan ilk başta, oyundan hiçbir halt anlamazsın. Neyi neden yaptığını bilmezsen. WoW'un keyfi hikayesinde ve detaylarında.
Tabiki dediği doğru, ama questler griye dönünce biliyorsun 100-200 exp gibi birşey veriyor. Yani bir chain'in yarısında kalmakda kötü
warrior seçtim şimdilik new player serverda oynuyorum meslek olarak mining ve blacksmithing
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
quote:
Questlerde var ama level 15'e gelirsen dungeon kas questin yanında, hem item düşer hem iyi exp kazanırsın. Ama knight'ı hatırlıyorum full mob kesiyordum levellamak için
Eskiden sadece Quest idi ama bu dungeon finder ile kasılan levellar benim içime sinmiyor bir türlü sanki eksik kalıyormuş gibi geliyor bir tarafı.
Haritada gezerek quest yapmanın zevkini hiçbirşeye değişmem. Dungeon bayıyor bir süre sonra. Zaten zırt pırt parti terkeden zıpırlar yüzünden kasamazsınız pek. Ayrıca meslek kasacaksanız da gezmek şart.
q yapmak zevkli de artık 8. 80inini kasmış biri olarak öle bi bayıyoki o qlar anlatılır gibi değil zaten okumuosun ezber gidion helaer bi sınıfın olsaydı dancında dümdüz giderdin tabii dinlene dinlene mavi ilerleyince
Questsiz mob keserek level up yapmaya çalışırsan sout park daki elemanlara benzersin :D ( sout park world of warcraft bölümü )
quote:
Orijinalden alıntı: Absürd
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
quote:
Eskiden sadece Quest idi ama bu dungeon finder ile kasılan levellar benim içime sinmiyor bir türlü sanki eksik kalıyormuş gibi geliyor bir tarafı.
Bencede ben 50 level warrioru böyle kastım ama bir türlü questsiz olmuyo. az önce arathi highlands dan devam etmeye başladım questlere
quote:
Orijinalden alıntı: wizincanus
Questsiz mob keserek level up yapmaya çalışırsan sout park daki elemanlara benzersin :D ( sout park world of warcraft bölümü )
Evet izlemiştim ben onu stormwinddaki domuzları keserek levelliyolar
Bencede ben 50 level warrioru böyle kastım ama bir türlü questsiz olmuyo. az önce arathi highlands dan devam etmeye başladım questlere
Yahu tabiki questsiz olmuyor ben full dungeon mı dedim. Quest yanında yani sıkılırsan felan dungeon yapın dedim, yani hem level'ına göre güzel itemın olur hem exp alırsın diye. Yoksa yani ben %100 quest fanı değilim ama 700 quest bitirmişim DK da ki DK 55 den başlıyor
Recruit a friendde arkadaş bizi 10 levelden 60a kadar dungeonlarda boost etmişti neredeyse 1.5 günde northrende çıkartma yapmıştık. Normal olarak dersen tabii ki quest kasacaksın, arada dungeon da at
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme