Şimdi Ara

letten Anlayan ve Zevkine Güvenen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar aranızda yenıyım bu konuyu açmak istedim çünkü 1-2 şey danışmam gerekiyor.Başlıkta Belirttiğim gibi letten anlayan ve zevkine güvenen arkadaşların yorumlarını mutlaka bekliyorum...

Arkadaşlar bazen geceleri bir yerden dönerken mininüse biniyoruz.Hiç dikkat ettinizmi ? Herifler arabayı öyle süslüyor ki 60 yaşındaki adam gibi arabasına bakım yapıyor içiyle igilenıyor süsle fırfırla hırhırla uğraşıyor :) benim babam 40 yaşında mesela babam hayatta öyle bir şey yapmaz yani neden yapmıyorsun gibi bir cümle kurmaya kalksam sanırım düzgün bir cevap alamam.Ona kalsa süslerle sadece bayanlar ilgilenir.Ben ne zaman bir şeyi güzelleştirmeye kalksam süslemeye çalışsam babamın kurdugu cümle genelde bu oluyor ''Karımısın lan sen '' böyle bi cümle varmıdır ya neyse bu konuda biraz geri kafalı olsalarda babamı seviyorum kım sevmez ki neyse konumuza dönelim.

Arkadaşlar let almayı düşünüyorum,bilgisay masasının heryerine monte etmeyi planlıyorum.Monitorun altlarına klavyenın etrafına kasanın yanlarına vs.vs let döşesem akşamları ışıkları kapatıp letleri yaktığımızı düşüncek olursak çok güzel olur hayali çok güzel ve çok hoş gözüküyor.Sizden istediğim ne renk yapayım hoş olurmu nerelere monte edeyim yani sizinde fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar...

Arkadaşlar ben blog sitemde yazarlık yapıyorum fazla okuyucum olmasada yazıyorum buyrun okumak isterseniz ziyaret ederseniz Sitem eğer bu blog adresimi vermem yasaksa özür dilerim şuan yasak oldugunu bilmiyorum ve sanırsam yasakta değil neden yasak olsunki ama reklamada girebilir neyse yanıtlarınızı bekliyorum dediğim gibi..

• morganam M kullanıcısına yanıt
    En fazla 5M kullanacaksanız şunu öneririm bakın şimdi şu devreyi yapınhttp://u1312.hizliresim.com/1j/l/vmzn1.jpg devre dediğim tek elemandan sağlanıyor Speakers yazan yer bilgisayarın arkasındkaki hoparlörü taktığınız yer ve bişey daha söyliyim isterseniz ledlerin + ve - leri tek bir yere toplanacakya oraya 1 adet dişi giriş yapın birde bu transistörlü devreye 1 dişi bir erkek giriş koyun 12V gücünüzü devreye takıp devreyide ledlere takarsanız müziğe göre yanar herşeye çıkarıp direk ledin girişini 12V takarsak tamamen yanar istediğiniz olur :D dediğim dişi ve erkek girişler 12 V adaptörünüzün girişiyle aynı olacak :D bakın bende sizin dediğiniz gibi masaya baya yaptım :D Lamba Açıkken Fotoğraf=http://m1308.hizliresim.com/1d/h/rhnns.jpg
    Not=Let değil Led ve sizin dediğiniz ise Şerit Led eğer direk Led derseniz led ampul anlaşılır :D konuyu okumasam anlamıycam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 18 Aralık 2013; 0:50:08 >

Bence beyaz renk şerit led kullan şatafata gerek yok ben yaptım hiç yakmıyorum bile hep beyaz rengi yakıyorum.
  • Tavsiye ve fikirleriniz İçin Teşekkür Ederim. Çok Yardımcı Oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morganam -- 18 Aralık 2013; 19:12:35 >
    ne demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.