Şimdi Ara

Letgo iphone dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Letgo da farklı şehirlere ilan vererek telefon elektronik eşya vs uygun fiyattan gümrük fazlası veya kargoda unutulan ürünler adı altında telefon satmaya çalışanlar var. Daha öncede farklı bir ilan görmüştüm. Bugün de karşılaşınca yazayım dedim. Ekran görüntüsü ekliyorum. Şikayet edelim.

Satıcı linki Ahmet Kerker adlı kullanıcının letgo'da sattıklarına bir bak!
    https://www.letgo.com/tr-tr/user/a9aa00e2-48a3-4eb5-8a7d-602b3d960945?utm_source=android_app&utm_campaign=profile-share&utm_medium=native&af_sub1=d422327d-1f1e-4df5-afac-7d26d262b25b&pid=af_app_invites&shortlink=41bacf50&af_sub2=kadir&af_referrer_customer_id=d422327d-1f1e-4df5-afac-7d26d262b25b&af_channel=general&af_siteid=android_app&c=profile-share&af_referrer_uid=1560600422459-3065010578833060728

Letgo iphone dolandırıcılığı Letgo iphone dolandırıcılığı Letgo iphone dolandırıcılığı Letgo iphone dolandırıcılığı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Xchhgtffvj 400tlye 6s alanda bir zahmet dolandirilsin be arkadaş

Cidden 2.el urun alip satmak cok kotu bir sey hele ki letgodan düzgün bir ekonomimiz olsa da herkes her seyi sifir alabilse keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Orası apayrı bi konu 400 birim verip çer çöp almak dolandırılmak berbat bi durum. Adamlar 400 birime sıfırını alır en kralı 1000 birim halimize yanalım biz. İster inanın ister inanmayın dolandırilan çok. yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Xchhgtffvj 400tlye 6s alanda bir zahmet dolandirilsin be arkadaş

Cidden 2.el urun alip satmak cok kotu bir sey hele ki letgodan düzgün bir ekonomimiz olsa da herkes her seyi sifir alabilse keske
    Akılsız olmak kötü bi şey ben 10 yıldır bu forumdan, sahibinden'den, letgo'dan alışveriş yaparım bi kere yamuk yapan çıkmadı
  • Bir başkası daha çıktı karşıma onu da ekleyeyim. Letgo iphone dolandırıcılığı Letgo iphone dolandırıcılığı

• Bu adam dolandırıcı değil.ankarada laptop falan da satıyor amacı da şu kargo şirketinin ismini Google'a yazdırarak yukarı çıkartıyor.zaten mesajlara cevap da vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    letgo dolandırıldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.