Bildirim
leptopumun ekranı kırık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayarcıya sor o yapar veya seni başka bir bilgisayarcıya yönlendirir. ama bu zor. HP de yüksek fiyat istiyor.
bence HP teknik servisine gitmelisin ya da tam teşekküllü bir bilgisayarcıya. istanbul'da yaşıyorsan kolay bulursun. -
2 ci taktırın derim kadıköyde var cıkma ekranlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibinden e girince bi reklam çıkıyodu, teknogold gibi bişi...
110 tl yazıyo, tabi uyumlu olmalı, çıkma iyi fikir...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bion@hnml
bı bulalım hocam sunu ya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: lord3
quote:
bı bulalım hocam sunu ya :)
Ekranın menteşesi mi kendi mi kırık? Kadıköyde yazıcıoğlu işhanı mıydı, istanbullu arkadaşlar daha iyi bilir, orda yaptırırsın büyük ihtimal. Gördüğüm reklam Teknogoldbilgisayar .com muş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bion@hnml -- 16 Mayıs 2013; 14:29:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lord3
quote:
bı bulalım hocam sunu ya :)
Ekranın menteşesi mi kendi mi kırık? Kadıköyde yazıcıoğlu işhanı mıydı, istanbullu arkadaşlar daha iyi bilir, orda yaptırırsın büyük ihtimal. Gördüğüm reklam Teknogoldbilgisayar .com muş.
yok hocam menteşe değil ekranın içi kırık mürekkep akması olayı var ya öyle bişey analmadım tam bana referans gösterebilecek işini iyi yapan bir yer lazım.
-
Burdan seçin ben teknogold :)
-
İstanbulda perpa ticaret merkezi var orada emabilgisayar.net var oraya sorun uygun fiyata yaparlar. -
dostum el yatkınlığın varsa kendin dene daha iyi sadece ekran ücretini ödeyip montajını yaparsın çünkü çok uçuk rakamlar verebilirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X