Şimdi Ara

leptoplar arası lan oyunu sorunum (içeri pls)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuzenlerimle bağlantılı oyun oynamak istiyoruz toplu bir şekilde, ağ oluşturuyoruz, birbirimizin leptopuna da bağlanıyoruz, buraya kadar sorun yok... bazı oyunlarda (örn: cs, half life) hiç sıkıntı olmadan bağlanıp oynayabiliyoruz, fakat bazı oyunlarda da bilgisayarlarımız birbirini oyunda görmüyor, kurucunun oyununu oyuna katılmak isteyen oyuncu göremiyor, ekran boş!

sanırım bu sorun bazılarımızın win7 home basıc , bazılarımızın ise home premium kullanması. yani ondan olduğunu düşünüyoruz ve çözüm arıyoruz.

var mıdır bu sorunumuz için bir ayar veya bir program vs. ?

lütfen yardım arkadaşlar yoksa bu yaz tatili geçmez. :D

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• windows güvenlil duvarında görmeyen oyunlara tanımlama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkanın dediği gibi güvenlik duvarını aştırın . Veya devre dışı bırakın . Olmadı salla kabloyu hamachiyle bağlan

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

windows güvenlil duvarında görmeyen oyunlara tanımlama yapın.

öncelikler teşekkürler,

fakat izleyeceğim yolu anlatabilir misiniz acaba ? windows güvenlik duvarında görünmeyen oyunlarla ilgili tanımlama seçeneği bulamadım.

ilginiz için tekrar teşekkürler...
  • rica ederim.
    Güvenlik duvarına gir. Orda erişim izni ver diye bi yer olucak. Ordan oyunun uygulama dosyasını seçip izin vericeksin.

• quote:

rica ederim.
    Güvenlik duvarına gir. Orda erişim izni ver diye bi yer olucak. Ordan oyunun uygulama dosyasını seçip izin vericeksin.

tarif ettiğiniz yer burası mı efendim ?

leptoplar arası lan oyunu sorunum (içeri pls)
  • evet orası. Birde bütün pc lerin iş yada ev ağında olduğundan emin olun ortak ağı seçmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet orası. Birde bütün pc lerin iş yada ev ağında olduğundan emin olun ortak ağı seçmeyin.

evde leptopum ve masa üstü bilgisayarım arasında denedim bunu (wirelles bağlantılı) işe yaramadı. hem ev iş, hem de ortak ağı seçmiş olmamın bir zararı var mı acaba ?

teşekkürler.
  • yok zararı olmaz tam tersi hepsinde izin vermiş olursun.

• ben landan oynucakken neti kesip firewalluda devre disi birakiyorum boylece sorun olmuyor ama dediginiz daha mantikli geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.