Şimdi Ara

Leptop'um bozuk (bios açılıyor ve ordan hiç çıkmıyor) ve daha bir sürü sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar yaklaşık 4 ay önce leptobum bozuldu direk özet geçicem
    Oyun oynarken touchpad ( leptop mousesi ) 2 yanındanda tak tuk ses gelmeye başladı Hoparlör'den bi kaç gün sonra ses aygıtı yok dedi hiç ses gelmiyor du bilgisyardan sonra driver kuruyum dedim asusun sitesinden uyumlu driver indirdim yada indirdiğimi sandım.
    Kurdum ondan sonra yeniden başlattım açılırken driver falan bişeyler dedi çok hatırlamıyorum sonra zar zor şekilde açtım ondanda 15-20 saniyede bir bilgisyar donuyodu herhangi bir yere bastığımda yanıt vermiyor diyodu mavi ekran verip yeniden başlatıyodu kendini sonradan açılmamaya başladı ve bios geldi şu anda bios hiç gitmiyor ara sıra klavyeye vuruyorum leptobu yatağın üstüne atıyorum açılıyo açıldığındada wifinin üstünde çarpı işareti var ses aygıtıda yok bunu sorunu nedir yani bir sürü sorunu var garantisi bitti paralı yaparlarmı

asus markahttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-4210u-17ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrowerfurkan -- 25 Kasım 2017; 18:36:22 >

• quote:

ara sıra klavyeye vuruyorum leptobu yatağın üstüne atıyorum açılıyo

hahahsdsafsfsa
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.