Şimdi Ara

Leptop Siyah Ekran Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leptobum 3-5 gündür açarken windows başlangıcında hafif soluk&sarardıktan sonra normal biçimde açılıyordu. geçen oyun oyarken aniden ekran gitti ve simsiyah oldu. yakınlaşınca soluk biçimde masaüstü görünüyor ama normal baksanız yok çok ama çok az odanın ışıkları kapatınca o da görünmüyor, telefon feneri ile masaüstünü soluk görebiliyorum. Normal masaüstü ekranını leptoba bağladım sorunsuz açılıyor

netten bir kaç kişi ledler yanmış dedi sorun nedir sizce ve maliyet kısmı ne olur?

ekrana telefonun fenerini dayayinca boyle gorunuyor:http://i.hizliresim.com/1kqQgp.jpg

• necif N kullanıcısına yanıt
    Laptobun içini açabilir misin ? Ekranla ana kartın bağlantı kablosunu kontrol etsen belki oynama vardır orda. Ekran sorunlu gözükmüyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Laptobun içini açabilir misin ? Ekranla ana kartın bağlantı kablosunu kontrol etsen belki oynama vardır orda. Ekran sorunlu gözükmüyor bence.

açtım sorun yok bağlantılar normal ekrana ışık gelmiyor görüntü var ama 20cmden farklı açılardan veya direk fener dayayınca soluk masaüstü görünüyor
  • necif N kullanıcısına yanıt
    Ekrandan kaynaklanıyor o zaman büyük ihtimalle.
  • başka fikri olan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.