Şimdi Ara

Leona Viable ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Leona nasıl bir karakter viablemidir şuan için hem indirimede girmiş.Gerçi ben IP ile alacağım ama
    Yani düşünceleriniz neler ? ap olarak, tank olarak, yada support olarak nasıldır, tek tek değerlendirenleri teker teker alnından öpücem.Teşekkürler şimdiden...

• vladı magic olarak oynaya bilirsin leonayı da support 2side aynı klass olsa kıyaslanırda kıyaslamak sacma ama skill shotların iyise leona al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barborospasa -- 23 Mart 2012; 4:21:50 >
  • Leona Durağan bir karakter :D
    Hani öyle ohaaa şuna bak neler yaptı yerin , Oha ** adama bak ölmüyor gibi konuşuluyor :D
    Tank olarak oynuyordum ben , KALKAN + ADAMA DOGRU SICRA + PATLAT .. Q W E Combo yapıp geri git gibisinden matark bi karakter :D
    Tabi daha farklı olabilirde , Ultisi kullanıslı ..
    Tank yönünden 10 üzerinden 7 filan veririm :P
    AP tank yapıp cok iyi kill alabliyormusun sanırım ..

Ha bide AD gibi birşey yapıp seri katil gibi gezebilirmiyim dersen ,
    http://www.youtube.com/watch?v=UjuLRUVv8Gk
    İzle :D
    Ad iken kalkanının üstünlüğünden cok iyi yararlanıyorsun adama git kalkanın bitene kadar giriş Full AD dahi olsan tank gibi oluyorsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiDia

Sizce Leona nasıl bir karakter viablemidir şuan için hem indirimede girmiş.Gerçi ben IP ile alacağım ama
    Yani düşünceleriniz neler ? ap olarak, tank olarak, yada support olarak nasıldır, tek tek değerlendirenleri teker teker alnından öpücem.Teşekkürler şimdiden...

Full tank kasarsan 3 stun ile tutamayacagın adam yok (tabi oyunu oynamayı bildigin varsayılmıştır)
    full tank damage atamazsın amacın kaçanı ad carry tutmak yani kendini hedef haline getirip aynı zamanda ad carryi tutucaksın

Full ap fantazi arıyorsan dene ötesine gitmez ha kill alırsın 25 30.dakkadan sonra aglatırlar (kafası çalışan takım için geçerli)

Full support yaptım oldu neden dersen 3 skill stun (ultiye kadar 2) eger olurda adamı yakalamayı başarabiliyorsan (skill shot ile üzerine atlayıp stun+stun) ad carrye fazladan 2-3 vuruş kazandırırsn ha dersen soraka alır supportlarım daha iyi ama bizim konumuz leona, leona çıktınıda yanlış hatırlamıyorsam artık arkadaşlar bıkmıştı 15 20 oyun sadece üst üste leona oynadım güzel hero ama yeni başlayanlara yani kısaca oyunu bildigni kabul ediyorsan skill shotta iyisen tank mantıgını çözmüşsen akarsın 3 stunu olan başka hero yok leona oynaması zordur neden dersen leona focus odaklıdır yani ad carry ye yapışman lazım fightta sen ad carryde kaltıkca takımın rahat edicektir akıcaktır (akıllıysa tabi) neden dersen 3 skill (ulti aoe bide) ile yaklaşık ad carryi 5-6 saniye meşgul edebilirsin ki sen ad carrye atladıgın an karşı takım otomatikmen sana odaklanıcak çünkü sen aralarına girmiş ve ad carryi bloke etmişsin sana odaklanan ve ad carryin 5-6 saniye blok oldugunu düşün eğer aklı başında bir takımla oynuyorsan gerisini oynarken kendi gözlerinle görürsün

kısacası al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 23 Mart 2012; 4:26:57 >

• Cevaplar için çok teşekkürler...Başka görüşü olanlar yazarsa sevinirim...Ayrıca alnınızdan öptüm hacılar
  • botlane support olarak kullanıldığında karşıma geldiğinde en çok korktuğum champ. Alistardan bile beter cc si var
  • Solotop offtank olarak gideri var. Her halini denedim AP olarak iş yapmıyor. Wriggle warmog atma wits şeklindeki build iyi sonuç verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Liss Nerfüne Ağlayanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Cd(shurelya+frozen heart) Tank olarak oynuyorum. Yetenekleri hem kaçanı kovalamak hem de hayat kurtarmak için çok kullanışlı. Ama sıfır hasar veren bir herodur bu şekilde. Takıma oldukça bağımlıdır. Takımdakilerin sana ayak uydurması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 23 Mart 2012; 10:58:31 >
  • metada yeri sadece bot lanede support. tristana ve corkiyle iyi gidiyor kill alma potansiyeli cok yuksek. topta pek is yapamiyor berbat ratiolar 0 sustain 0 poke kesinlikle top icin hic uygun degil. w seni mid gamee kadar idare ediyor ama late gamede yine squishy oluyorsun, support oldugun icin paralar yine wardlara oraclea falan gidiyor. belki shurelia+aegis yaparsin ama.
  • Ben Leona ile orman yapıyorum. Akıl almaz derecede iyi oluyor. Denemek istersen özel mesajla rune/mastery kombinasyonlarını paylaşabilirim.
  • quote:

Sizce Leona nasıl bir karakter viablemidir şuan için hem indirimede girmiş.Gerçi ben IP ile alacağım ama

offf şu "viablemidir" i vladimir diye okumuşum şuan için hem indirime girmiş demissin vladimir sandım heycanlandım oyuna girip baktm ama kursagımda kaldı ://///
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

offf şu "viablemidir" i vladimir diye okumuşum şuan için hem indirime girmiş demissin vladimir sandım heycanlandım oyuna girip baktm ama kursagımda kaldı ://///

yalnız değilsin Barborospasa arkadaşımızda vladimir diye, okumuş sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

yalnız değilsin Barborospasa arkadaşımızda vladimir diye, okumuş sanırım.

:DD

• Vayne'in yanına gidecek en iyi support. Exhaust da varsa ve vayne E'sini duvara karşı tutturursa yakaladığınız kişi kesin ölü demektir botta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 23 Mart 2012; 18:07:17 >
  • quote:

Support olarak başlıycaksın support offtank kasıcaksın 3 stun var gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Vayne'in yanına gidecek en iyi support. Exhaust da varsa ve vayne E'sini duvara karşı tutturursa yakaladığınız kişi kesin ölü demektir botta.

birde fiddle gelse jungler cc manyağı olur adam zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.