Şimdi Ara

Leona-Diana-Darius-Riven hangisini aliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler parayı topladım sonunda lvlim düşük daha önce jayce, kayle ve vladimir almıştım. jayce ı cok sevdim kayle baydı bisüre sonra vladimir de ehh işte

şimdi oynadıgım oyunlara göre darius baya iyi gibi duruyor diğerlerine göre fakat zevksiz gibi noob herosu gibi bişe herkes alıyor ultiyle ks atıyor ilk levellerde de öküz gbi dmg si var falan filan.
    leona tipi hoşuma gidiyor skilleri filan iyi gibi tank herosu alasım var yani.
    diana yeni cıktı bildiğin op ama nerf gelmiyor gelmicek gibi darius gibi olcak o da büyük ihtimal.
    riven çok deli bişey gibi ama daha hiç oynamadım.

siz ne düşünuyorsunuz ne aliyim sizce? oyunda cok aşırı iyi değilim yeni başladım sayılır ona göre önerirseniz sevinrm

• Levelin düşükse, mouse'una da güvenmiyorsan darius alabilirsin. Düşük levelde onu durdukmakta zor olur. Ha 2 oyun atar sıkılırsın, hantal, yapabileceğin şeyler kısıtla ne biliyim. Hiç sevmedim onu.

Leona support oynanıyor, eğer seviyorsan support oynamayı alabilirsin ama 6300(müydü?)'e değmez gibi düşük levellerde, boşveriniz.

Diana dediğin gibi nerf gelmeyecekse şuan ki durumu cidden op ama biraz playerlık ister gibi.

Riven aralarında ki en eğlenceli champtir, (diana'da zevklidir tabii). Solo top herosudur, kolay kolay gank yemezsin mobilitysi çok çok yüksek skillerini kullanarak kaçabiliyorsun daha ne olsun :). Düzgün bir build bulması zor olabiliyor başlarda ayrıca oynamasıda zor gelebilir. Alıştıktan sonra bırakamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 16 Ağustos 2012; 11:29:30 >

• Riven. Eğer level olarak düşük olsam ya da ıssız bir adaya düşsem yanıma alacağım üç şampuandan birisi.
  • Saydıklarından Darius,Diana ve Riven var o yüzden bana güvenebilirsin.
    Darius herkesin aksine nedense bana çok zevkli geliyor ultisini atmaktan falan zevk alıyorum ama tf lerde çok da bişey bekleme ilk 5 stack biriktirdiğin kişiye ulti at sonra saklarsan muhtemelen atamadan ölürsün.
    Diana'yı söylememe gerek bile yok çıkar çıkmaz aldım ve tam anlamıyla harika kastımı durdurulamaz.
    Riven solotopta harikadır çoğu kişiyi ezer zıplama skilleri çok iyi ve 1 v 1 alamacayağı çok az hero var.Tflerde de stunlayıp hoplayıp zıplayıp ulti falan atıyosun baya zevkli.
    Karar senin.
  • Diana op mu? Allah bilir rengar çıkınca onada op dersin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Diana op mu? Allah bilir rengar çıkınca onada op dersin...

op değil ama solotop'ın cok kullanılan champlerinden olabilir. sustaini var mobilitysi var ccsi var. riven darius jax ireliadaki potansiyel var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.