Şimdi Ara

Leon the Proffessional (Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Leon the Proffessional (Spoiler İçerir)

Merhabalar öncelikle, bu filmi yıllardır imdb de falan rastlar görür ama izlemeyi hiç düşünmemiştim. Konusunu da bilmiyordum ama ne biliyim ön yargı her zaman kötü bişeymiş. Filmi izledim ve hayran kaldım hala etkisindeyim favorilerimden biri oldu bu film. Kafamı nereye vursam bilemiyorum yıllardır bu filmi görüpte izlemediğim için kendime çok kızıyorum. Finalde boğazım düğümlendi resmen keşke Leon ölmeseydi mutlu sonla bitseydi Mathildaya ne oldu devamını da merak ettim doğrusu. Kulağımda hala Shape Of My Heart çalıyor sanki. Sahneler hala gözlerimin önünden geçiyor sanki Offf Bu filmi sıkılmadan kaç defa izlerim bilemiyorum. Neyse sizin filmle ilgili görüşleriniz nedir? Natalie Portmana da teesüf ediyorum burdan kariyerini bu hale getirdiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 2 Mayıs 2014; 12:54:57 >

• Sting'in şarkısıyla filmi görmüştüm ama hala izlemek nasip olmadı.Dün Se7en'i izledim.Harikaydı.Yine burada çokça bahsedilen ''Into the Wild''de öyleydi.Bunuda izlerim bi ara.Jean Reno'nun o tür filmleri var
  • leon un paraları tony de kaldı ona üzüldüm ben mathilda alaydı :)

• Duygusal bir film, küçükken izlemiştim 10-12 yıl önce ben de etkilenmiştim Natalie Portman'ın kariyerine ne olmuş ki? Hep iyi filmlerinde oynamak istese Daniel Day-Lewis gibi 5 yılda bir filmde oynardı. Hem o kadar da başarılı bir aktris sayılmaz yine de Star Wars, Thor gibi gençlik filmlerinde başrol oynadı, Black Swan ile oscar aldı.
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu film çok başka hemen izlemelisin yoksa benim gibi film bittiğinde göz yaşların dökülürken neden daha önce izlemedim diye pişman olursun
  • Filmi izlemeden önce çok net hatırlıyorum ''Türkiye'de bir anne 3 yaşındaki kız çocuğunu para karşılığında fuhuş yaptırdı'' haberleri çıkmıştı, ''lan acaba pedofili var mı filmde sinirden çıldırmayalım'' önyargısına kapılmıştım ama izledikten sonra anlıyorsunuz ki filmin pedofiliyle alakası yok, derin bir felsefesi var
  • Filmi izlemeyenler çok ön yargılı bende izlemeden önce öyle düşündüm ama bu filmde çok masum saf bir aşk sevgi var. Türkçe ismindende anlaşıldığı gibi Sevginin Gücü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 15 tatilde izlemiştim.Muhteşem bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Bence de muhteşem. Yalnız imdb'de daha yukarılarda yer almayı hakediyor bence. Afi listesinde de yer almalıydı en az 1 oscar verilmeliydi ama o yıl ucuz roman,forrest gump,esaretin bedeli gibi filmlerin arasında kaynamış ama olsun benim için ilk 5te yer alır.
  • Bende dün izledim.Harbi bende bunca zamandır izlemediğime yandım.Süper bi film.
  • ''This is from Mathilda''
  • Strelok kullanıcısına yanıt
    Keşke o sahne olmasaydı ya Leon yaşamalıydı mutlu bitmeliydi. Bence filmlerde iki final olmalı isteyen mutlu sonu izlesin isteyen acı sonu
  • Bu yaz izliycem
  • eric serra - noon
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Keşke o sahne olmasaydı ya Leon yaşamalıydı mutlu bitmeliydi. Bence filmlerde iki final olmalı isteyen mutlu sonu izlesin isteyen acı sonu

çok klasik bir son olurdu bence böyle bir filme, böyle bir final yakışırdı cuk oturmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.