Şimdi Ara

Leon Sıfır İkinci El Aynı Fiyat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır fiyatlarına bakıyım dedim gayet fiyat performans gözüküyodu ikinci elleri daha uygundur diye malum siteye bi bakıyım dedim bakmaz olaydım sıfırından daha pahalı koyanlar bile var. Genelde vw de görürdük bu durumu lakin golflerde sıfırından nerdeyse 10 bin lira daha ucuza bulabiliyosun. Araçlar 2015 ve üstü bu arada

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2016-model-tavsiye-edilen-anahtar-teslim-fiyat-listesi.aspx

https://www.sahibinden.com/seat-leon-1.4-tsi-fr/otomatik,yari-otomatik?a3=33611&a5_min=2015

1.2 tsi style da da aynı durum söz konusu bunlar kendini çok mu zeki sanıyor yoksa benim gözden kaçırdığım bir şey mi var ?

• Galiba tahminim bekleme süresi var kapora verip 2-3 ay bekliyorsunuz. Ek olarak donanım vardır, yani aracın opsiyonları vardır. Atıyorum arka koltuk ısıtması vardır, jant 18inc olabilir. Standarta göre ek fiyatlandırma yapılıyor. Ama en önemli büyük bir sebep var ki. Milletimiz galericiden araba almayı çok seviyor, gidip bayiiden almaz ama galericiden alır neden? Çünkü hemen bir tanıdık olur birşey olur üçkağıtçı galericiden galericinin 70.000TL ye sattığı arabayı laflarına kanarak 72.000TLye alır. Tabii bir milletin kendi suçu araba alacak iken fiyatlara bakar "bu ne ya manyak mı bunlar uçmuşlar zaten sıfırı o fiyat, hayatta vermem ben bu arabaya o parayı, giderim sıfır alırım" derler ama kendi satınca " sıfır gibi arabam var ne olacak 72.000 sıfırı ben 1 sene kullandım 70.000'den koyarım " der. Yetmez opsiyonları var der ben o kadar para verdim bi enayiye kakalarım der gider 72.000 sıfır olan arabayı 75.000e koyar. Birde şöyle tipler var. Arabayı alır 3-5 güne hemen satılık koyar özellikle satın alım sırasında uzun süre bekletilen modellerde 75.000TL ye aldı ise ben o kadar bekledim der 77.000TL ye koyar. Başka hastalıklılarda var. Arabayı aldığı fiyata veya yükseğine veya iyimser olur 500-1000TL düşüğe koyar, " aaamaaaan alıcı çıkarsa satarım" der. İşte bunlar yüzünden bi Şahin'e 15.000TL para veriyoruz. Ölüm tenekesi için bir sene çalışıp kendimizi öldürmeye yer arıyoruz. Yazıklar olsun.

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteyen istediği fiyata koyar. Sen teklifini yaparsın işine gelirse satar. Öyle ilan verenler zaten alıcı çıkarsa satarım havasında.
  • Bu leoncular hep böyle oluyor genelde. İkinci elde mantıklı araç yok sıfırlarında liste fiyatları üzerinden 2-3 bin tl indirimler de yapıyorlar zaten, ikinci elle uğraşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun leoncularla alakası yok, böyle çakal çok var piyasada. Halkıniçindeki çakallara bakınca ikinci el ortamlarında gördüklerimize şaşırmamak lazım. Vag grubuna özel değil. Corolla falan satanlarda da çok görülen bir davranış. Beyimiz bir yıllık 10bindeki arabasının sıfırının 2bin altından ilana vermiş. Ulan mal ben o 2bini verir sıfır alırım senin ikinci el aracına eden paramı vereyim. Kendini çakal zanneden şark kurnazı bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 8 Temmuz 2016; 10:22:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.