Şimdi Ara

Lensten gözlüğe geçecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Lens numaramla gözlük alabilir miyim?
    2. Lens gerçekten korkunç. Gözüme hergün 2 kez el sürüyor olmam ve gözüme cisim çıkarıp takmak çok riskli gibi.

• Haydi biri cevap yazsın. 1.sorunun cevabını bulmak yeterli.
  • Numara aynısı olucak değişiklik yok , ben gözlük kullandım senelerce 6 aydır lens kullanıyorum çok memnunum ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

1. Lens numaramla gözlük alabilir miyim?
    2. Lens gerçekten korkunç. Gözüme hergün 2 kez el sürüyor olmam ve gözüme cisim çıkarıp takmak çok riskli gibi.

Numaran kaç? Numaran aynı olur.Zaten gidersin 1 dakka muayne olursun sonra gözlükçüye gidersin.Bu kadar dert etme. Bendede var 3.00 derece miyop
  • Sağlık güvencem yok o yüzden birde muayene parası ödemek istemiyorum.
    3 senedir korkarak lens kullanıyorum. Mikrop kaparsa falan diye.
    Biraz araştırdım ve aynı numara gözlük kullanmaya karar verdim. Gözlük numarası biraz daha yüksek olmalıymış 0.25 gibi yüksek almam gerekiyor ama ben aynı alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Numaran kaç? Numaran aynı olur.Zaten gidersin 1 dakka muayne olursun sonra gözlükçüye gidersin.Bu kadar dert etme. Bendede var 3.00 derece miyop

-3.75 miyop 2.50 astigmat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gözlükten lense geçenlerdenim. Keşke bundan daha önce lens kullanmaya başlasaymışım.. O kadar rahatım ki sanki gözümde lens yok ne bi batma ne ağrı vsvs. J&J oasys toric lens kullanıyorum gayet rahatım. tabi ki bakımı çok önemli temiz kullandıktan sonra gözüne bi cisim takmak vs problem değil..

Yine de tercih sizin sonuçta 3 yıl kullanmışsınız memnun degilsiniz. Yanlız Gözlük görüş açısı çerçevenin genişliği kadar fakat lens tamamını gösteriyor buda + bir yanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astigmat Gözlükle Geçer Mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

-3.75 miyop 2.50 astigmat

Hocam sen yinede b muayne ol.Lens'e o kadar para vermişsin sonuçta.Gözlük numarası gözünden düşük olursa keskin göremezsin,Yüksek olursada baş ağrısı yapar,bi tuhaf olursun yüksek olduğu için. Yani gözlüğe o kadar para vereceksin zaten ki,sorun yaşamaman için muaniye ol.Sonra cam felan değiştirsen tekrar para vercen.

Yaşın kaç bu arada? Güvence için sordum.18 yaşından küçüksen, bedava muaniye olabilirsin.

Şu muayne felan yazıyorum da unutmuşum yazılışını kusura bakmayın.

• lens numarası daha büyük verilir diye duymuştum ama
  • gözlük numarası 0.25 daha fazla olur lense göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

lens numarası daha büyük verilir diye duymuştum ama

lens ile gözlük numaraları farklı olur bildigim kadarıyla ayrıca reçetesi lens almanın cezası var dikkatli olun
  • Ben gözlük takmak istiyorum gözlerim bozuk gibi hayatımda hiç muayaneyede gitmedim gözlük fiyatları hakkında bilgisi olan varmı bide neden lens bunun cevabını verirseniz sevinirim
  • ücretsiz deneme lensi nerden alınır? internetten nasıl istenir? bilgisi olan
  • Gözlük muayenesini ayrı yaptıracan.
  • Birazdaha yuksek gozluk alman gerekebilir bir olcum yaptir bence. Ben lens + gozluk ayni anda kullaniyorum bence sorun olmuyo yanlizca lensten gozluge gecince el goz kordinasyon problemi oluyo yaklasik 5 dakka kadar
    Not: gozlugum lensten 0.25 daha yuksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.