Şimdi Ara

lensmarket.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda göz muayenesi olup lens almayı düşünüyorum, en iyi ve güvenilir site bu sanırım. Doktorun verdiği tahlil kağıdının fotoğrafını çekip atıyormuşuz lensi ona göre hazılayıp gönderiyolarmış sanırım. Daha önce kullanan varsa kaç günde geliyor, birde bu siteden almak direkt gözlükçülerden almaktan daha mı kârlı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kağıda göre vs hazırlamıyorlar. Sen kağıttaki değerlere göre seçip sepete ekliyorsun. Mevzuat gereği reçete, ölçüm kağıdı istiyorlar o ayrı bi konu. Normal kargo süresinde eline geçer 3-4 gün vs. Optikçilere göre karlıdır evet. Özellikle solisyonlar da iyi fırsatlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 24 Kasım 2017; 17:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Kağıda göre vs hazırlamıyorlar. Sen kağıttaki değerlere göre seçip sepete ekliyorsun. Mevzuat gereği reçete, ölçüm kağıdı istiyorlar o ayrı bi konu. Normal kargo süresinde eline geçer 3-4 gün vs. Optikçilere göre karlıdır evet. Özellikle solisyonlar da iyi fırsatlar var

Yorum için teşekkürler hocam, şu an gözlük kullanıyorum ilk defa lens kullanacağım. Tavsiye ettiğin ve önerdiğin bir marka var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrbBenBurak

quote:

Kağıda göre vs hazırlamıyorlar. Sen kağıttaki değerlere göre seçip sepete ekliyorsun. Mevzuat gereği reçete, ölçüm kağıdı istiyorlar o ayrı bi konu. Normal kargo süresinde eline geçer 3-4 gün vs. Optikçilere göre karlıdır evet. Özellikle solisyonlar da iyi fırsatlar var

Yorum için teşekkürler hocam, şu an gözlük kullanıyorum ilk defa lens kullanacağım. Tavsiye ettiğin ve önerdiğin bir marka var mı acaba?

Yıllardır lens kullanırım. Bir çok marka denedim en sonunda biofinity markasında karar kıldım. Yıllık setlerden alıyorum 4 kutu+solüayon gibi. Daha karlı oluyor. Lens olayı biraz değişik bi konu bazı markalar size iyi gelirken bana kötü gelebiliyor o yüzden deneme yapa yapa kendime uygun lensi kullanıyorum. Önceden B&L purevision hd kullanıyordum güzel lenstir ama kalın olduğu için vazgeçtim. Acuvue oasys lensler de güzel ama ömürü kısa. Yorumlara göre bakıp alabilirsiniz. Lenste önemli olan bana göre solüsyondur. Bio true lens tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

Yıllardır lens kullanırım. Bir çok marka denedim en sonunda biofinity markasında karar kıldım. Yıllık setlerden alıyorum 4 kutu+solüayon gibi. Daha karlı oluyor. Lens olayı biraz değişik bi konu bazı markalar size iyi gelirken bana kötü gelebiliyor o yüzden deneme yapa yapa kendime uygun lensi kullanıyorum. Önceden B&L purevision hd kullanıyordum güzel lenstir ama kalın olduğu için vazgeçtim. Acuvue oasys lensler de güzel ama ömürü kısa. Yorumlara göre bakıp alabilirsiniz. Lenste önemli olan bana göre solüsyondur. Bio true lens tavsiye ederim

Yardımınız için teşekkür ediyorum hocam son 1 sorum olacak. Örneğin 1 kutuda 6 adet diyor ve aylık kullanım yazıyor. Bu 1 paketin beni 3 ay götüreceği anlamınamı geliyor? Kullanım olayı tam olarak nasıl oluyor doğru anlamış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 24 Kasım 2017; 19:34:34 >

• quote:

quote:

quote:

BL Purevision 2 HD kullanıyorum bende. Daha önce Oasys falan kullandım ama Purevision 2 HD'nin net ve HD görüntüsünün yanına yaklaşan lens yok. Biofinity'i bir çok kişi önerdi ama görüş kalitesi Purevision 2 HD kadar iyi mi?

• Yukarıdaki arkadaş gibi ikisini de baya kullandım benimde tercihim Biofinity'den yana olur. Neden bilmiyorum ama daha konforluydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bitmeyenkartus.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    teknotiq.com güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 1 çift lens 1 ay. 6 tane lens 3 ay yapar.

Purevision HD lensleri ben de çok seviyorum. Özellikle gece görüsü için almıştım araba sürerken yansıma vs yapmıyor. Ama dediğim gibi kalın ve eve geçtiğimde harelenme batma vs yapıyordu. Biofintiy yukarda arkadasın dediği gibi daha konforlu daha ince

• optikçiden kesinlikle alma

mesela biofinity lensmarkette 95 lira optikçi 130dan aşşagı vermez,

biofinity +biotrue solisyon öneriyorum

• Artık paragöz olmaya başladılar. O yüzden benim için çizik yedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.