Şimdi Ara

lensmarket.com'dan lens alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu siteden lens almak istiyorum fakat birtürlü ulaşamadım kendilerine.Parayı hangi bankaya yatırmam gerek.Sitede yazıyor aslında garanti,vakıf ve iş bankası diye.Havale olarak gönderiliyor sanırım.Peki hangisinde havale parası alınmıyor bilen var mı acaba?Bu şekilde burdan lens alanlar bana yardım edebilirler mi acaba?

Ödeme kısmına gelince,ürünü sepeti attıktan sonra ne görünüyorsa o.2 adet soflens 59 aldık ağabeyime.ikisinin birim fiyatı üzerine herhangi bir ek ücret koymadı.Kargo da bedavaydı.29.90 idi bir kutu,2 kutu aldık.59.80e kapandı hesap.Havale v.s falan değildi ödeme.Direkt kredi kartından çekim yapıyor verdiğin bilgiler üzerine.
    Bu gibi sitelerden alışveriş yapmak gerçekten paranıza değer verdiğinizi gösteriyor,aynı lensin kutusu optiklerde 60dan aşağı değildir.Ki yanında hediye gelen Solocare 360mllik lens suyunun 250mlliğini ne yazık ki aceleden Optikten 23liraya aldım.
    Neyse dediğim gibi biz hep o siteyi kullanıyoruz ve başımıza herhangi bir kötü şey gelmedi

• Cevabın için çok sağol.Ben de almak istiyorum da kredi kartım yok.Bankadan ödemeyi gerçekleştiricem sanırım.Ayrıca ben göz çapımı bilmiyorum.Acuvue oasys almak istiyorum.Sitede göz çapı olarak sadece 8.4 var.Korkuyorum da açıkçası ya olmazsa diye.Siz göz çapınıza göre mi aldınız lensleri?
  • Hastaneye gittim numaramı ve göz çapını öğrenmek için.Numaramı öğrendim,fakat göz çapı için muayenehanesine çağırınca doktor gitmedim.Genellikle insanların göz çapının 8.6 olduğunu görmüştüm netten(belki de yanlış bilgidir) v.s.,Ondan dolayı 8.6lık da çapı olan 30gün gözden çıkarılmadan kullanılabilen Purevision'u aldım.2 yıl oldu,hala çok memnunum.Benimki şansa tuttu,fakat siz yine de isterseniz bir Göz doktoruna danışın.Danışıp sadece gerekli bilgileri alın,sonra yine gidip internetten sipariş edin.Eğer 8.4 dışında 8.6ya yönelirseniz benim kullandığım Bausch&Lomb purevision çok başarılı.
  • Valla bilmiyorumki hiç.Acuvue oasys ile ilgili yorumlara falan baktım da herkes memnun gibi gözüküyor o yüzden onu almak istiyorum.8.4 ile 8.6 arasında çok mu fark vardır ya.Neyse bakalım umarım olur benim gözüme..
    havale ücretide 1 lira
    Sağ sol fark etmiyor.Aldığımız hiçbir lensde right veya left tarzı bir ibare yoktu.Oradaki seçeneğin daha çok insanları ''2'' kutu almaya yöneltmek için yapılmış bir taktik olduğunu düşünüyorum.
    1 kutu aslında sana yeter fakat,2 kutu alıma 20 liralık lens suyu hediyesi var.2 kutu almak daha mantıklı geliyor ki bana,ileride beğenirsen 3 kutu fiyatına 4 kutu kampanyasından yararlanırsın.
  • arkadaşlar baya konu erken açılmış ama bende burdan lens almak istiyorum.fakat benim alacağım lesn keratakonüs hastası olduğum için baya yüklü bir meblağ.tanesine 320 tl dediler iki göz içinde almam gerekiyor.ve 1-1.5 ay içerisinde gelecek siparişle.parasını şimdi ödemem gerekiyormuş.sıkıntı olur mu ikincisi tam istediğim numaralarda gönderirlermi bana ???
  • Site güvenilir. Ben lensleri hep hastaneden alıyordum, hastaneye uğramak bir dert. Sonra internetten satılır mı diye araştırdım, bu siteyi buldum. İlk defa geçenlerde sipariş verdim ama ilk olmasından kaynaklı olarak 10 derece aks yazacağıma 180 yazmışım. Sipariş 2 günde elime ulaştı, o zaman anladım. Fişi de atmıştım. Hemen firmayı arayıp, 10'luk gönderir misiniz dedim. Anında aradılar ve olur dediler. Bendekini kargoyla ilettim, kargonuz geldi, gönderiyoruz dediler ve 10 derece olanı gönderdiler.

Fiyatları piyasadan ne kadar farklı bilemiyorum ama hastaneden çok farkı yoktu hem de bir kutu lens solüsyonu hediye ediyorlar. Kargo da ücretsiz. Hizmetten memnun kaldığım için internete bir yorum bırakıyım dedim. Eşime de buradan sipariş verdik.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.