Şimdi Ara

Lensle ilgili sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lens aylık olarak değişiyormuş hep doğrumu doğruysa gözlük alacağım. Her ay 70-80 TL üstü vermek zor olur

• Her ay değişiyor tamam da kutunun içinde 6 tane oluyor. Yani 3 aylık.
  • Bende sağlık bölümüne konu açtım ama bakan yok.Astigmat olanlar için , kaç numaraya kadar astigmatsız kullanılıyor?Benim 1,50 filan astigmat var gözlük numaralarımda.Astigmatlı lens(torik lens) mi almam gerekiyor?
  • Lensmarket'ten 1 yıllık lens aldım, (4 kutu) solüsyonlarıyla birlikte 200 tl ödedim. Bir çift lensi 30 günden fazla kullanıyorum genelde. Yani yıllık 150 tl'ye falan geliyor yaklaşık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Bende sağlık bölümüne konu açtım ama bakan yok.Astigmat olanlar için , kaç numaraya kadar astigmatsız kullanılıyor?Benim 1,50 filan astigmat var gözlük numaralarımda.Astigmatlı lens(torik lens) mi almam gerekiyor?

1,50 numara astigmat lensler var. Astigmat lens yani toric lens alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Lensmarket'ten 1 yıllık lens aldım, (4 kutu) solüsyonlarıyla birlikte 200 tl ödedim. Bir çift lensi 30 günden fazla kullanıyorum genelde. Yani yıllık 150 tl'ye falan geliyor yaklaşık.

lensin renklimi ve güvenilirmi acaba?
  • quote:

Bende sağlık bölümüne konu açtım ama bakan yok.Astigmat olanlar için , kaç numaraya kadar astigmatsız kullanılıyor?Benim 1,50 filan astigmat var gözlük numaralarımda.Astigmatlı lens(torik lens) mi almam gerekiyor?

Torik alman gerek, kontak lens astigmatsız olanlar oluyor. Zaten lens alacağın yerler sana söyler. Bendede astigmat var 0.75 iki tarafta yanlış hatırlamıyorsam torik kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Lensmarket'ten 1 yıllık lens aldım, (4 kutu) solüsyonlarıyla birlikte 200 tl ödedim. Bir çift lensi 30 günden fazla kullanıyorum genelde. Yani yıllık 150 tl'ye falan geliyor yaklaşık.

lensin renklimi ve güvenilirmi acaba?

Hayır renkli değil, site son derece güvenilir, kapıda ödemeyle alıyorum zaten, bi sorun çıkacağını sanmam.

• başlangıç olarak 18-55 mm kullanabilirsin
    ancak diafram açıklığı büyük olduğu için pozlama süreleri kısa olucaksız
    makro çekimleri unut ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

quote:

Torik alman gerek, kontak lens astigmatsız olanlar oluyor. Zaten lens alacağın yerler sana söyler. Bendede astigmat var 0.75 iki tarafta yanlış hatırlamıyorsam torik kullanıyorum.

Optikçiler kazıklama peşinde.Ellerinde çeşit yok , Oasis Acua'yı dayatıyorlar.Normal lens denediniz mi?Görme açısından arasındaki fark neydi?Birde torik lensler kalın diyorlar kullanması daha zor diyorlar , doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 22 Şubat 2013; 0:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seconder77

başlangıç olarak 18-55 mm kullanabilirsin
    makro çekimleri unut ztn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

quote:

Optikçiler kazıklama peşinde.Ellerinde çeşit yok , Oasis Acua'yı dayatıyorlar.Normal lens denediniz mi?Görme açısından arasındaki fark neydi?Birde torik lensler kalın diyorlar kullanması daha zor diyorlar , doğrumudur?

Hocam oasis dayatıyorlar diyorsun ama en iyisi oasis bende onu kullanıyorum şu anda pc karşısında diğerlerinden çok daha rahat oluyorsun hem oksijen geçirgenşiği en yüksek lens şu an için %98 gibi birşeydi? Mesela baush&lomb ile aralarında rahatlık arasında dağlar kadar fark var? Normalden kastın sanırım kontak lens, hayır denemedim ama fark olacağını sanmıyorum. Torik lense gelince 2. yılımı bitirmek üzereyim lens ile şimdiye kadar hiç problem yaşamadım kullanırken? En başlarda takıp çıkarma ile ilgili sıkıntı yaşarsın anca, temizliğine dikkat ettikten ve gözü çok yormadıktan sonra sonra hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca bütün gün kullanma lensi, mesela dışarda tak akşam eve gelince gözlük kullan gözün dinlensin. Lensi taktıktan sonra varlığını unutuyorsun hiç bir şekilde anlamıyorsun gözünde olduğunu rahatlığına alışınca vazgeçemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

quote:

Orijinalden alıntı: seconder77

başlangıç olarak 18-55 mm kullanabilirsin
    makro çekimleri unut ztn

ciddiyet mi bekliyordun
    konudışı burası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.