Şimdi Ara

lensci.com hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carsamba gunu bu siteden tamamen ucuzlugundan oturu biri torik biri normal olmak uzere lens siparisi verdim. normalde boyle ilkokul cocugunun elinden cikmis bi tasarima sahip siteden alisveris yapmam. ancak daha sonra torik numaralarimi yanlis girdigimi gordum. sitede siparis iptali icin bi link vs. aradim yoktu. ben de dogru numaralarla yeni siparis verdim. eft gectim. aciklamaya da yeni siparis numarasini yazdim. sitenin iletisim bolumunden de yeni siparis numarasini yazip odemeyi kontrol eder misiniz dedim.

iki gun sonra bana kargo ulasti actim baktim yanlis numara girdigim siparis. aynen geri yolladim siparisi. tekrar siteden ulastim yanlis siparisi yollamissiniz vs. dedim. cevap alamayinca aradim. boyle boyle dedim. o kadar yazdim aciklamaya dedim. dedigi su biz aciklamaya ne yazdiginizi nereden gorecegiz? 10 yildir internetten alisveris yapiyorum. yuzlerce farkli siteden urun aldim. bi donem ufak bi e ticaret sitedem de vardi hatta. ama ben boyle sacma bi laf duymadim. internet bankaciligi diye bi sey var dedim gelen odemenin detayinda yaziyor vs. diyorum biz nasil bilecegiz falan diyor. deli oldum.

neyse bugun tekrar iletisimden ulastim. geri donus yaptilar telefonla. diyorlar kargoyu biz mi odeyecegiz? ben boyle yaptigi isten anlamayan bi sirketle daha karsilasmadim. diyorlar bizde size geri yollayacagiz urunu kargoyu odeyip yollayin. bayram arifisinde sinir ettiler.

siz siz olun 10-15 lira icin isten anlamayan adamlarla calismayin. ticareti cocuk oyuncagi zannediyorlar.

• lensler için açılan genel konudada bu siteden şikayetçi bi arkadaş vardı numene ürün göndermişlerdi 120tlye
  • lensci.com dan haber yok. ne param iade oldu ne dogru urunu gonderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 6 Eylül 2011; 12:17:00 >
  • lensmarketten aldımda lensci den alırsam 1 kutu daha fazla almıs oluyorum sanırım bende yazılanlardan sonra ordan alsammı diye kararsız kaldım
  • ben opmer'den yapıyorum alışveriş sorun çıkmadı 2-3 günde elime ulaştı lensler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kompent.com guvenilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.