Kontak lensimin son günüydü, son günlerde ağzıma alıp tükürürüm genelde birini çıkartıp ağzıma attım, ikinciyi çıkarırken yanlışlıkla yutkundum ve lensi de yuttum, sorun olur mu?
birşey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Çikizen
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
celik bilye yutanlar var bişey olmaz mide asidi makas bi parcalıyor çoktan erimiştir ama bi yemek kaşık elma sirkesi içseydin suya karıştırıp
ne zamandir helva da yemiyordum ben
Mide asidi sadece sogan zarini yok edemiyor. Kola veya soda iç sen yinede .
Geçen bizim arkadaşta yutmuştu 2 gun sonra helvasını yedik
quote:
Orijinalden alıntı: Çikizen
Artık renkli zıçarsın.
dünyayı tersten görürsün
Bagirsagina saplanir ve inanilmaz bi agri yapar. Dua et saplanmadan dogrudan ciksin.
bisey olmaz raad
quote:
Orijinalden alıntı: mertrixfun
Kontak lensimin son günüydü, son günlerde ağzıma alıp tükürürüm genelde birini çıkartıp ağzıma attım, ikinciyi çıkarırken yanlışlıkla yutkundum ve lensi de yuttum, sorun olur mu?
o değil de ben de lense geçmeyi düşünüyorum ama lens hakkında pek bi bilgim yok bunların bi gece çıkarılanlarından oluyormuş bi de hep gözde kalanlarından sanırım ne sıklıkla değiştirilmesi gerekiyor? fiyatlar aşşa yukarı ne alemde? bir rahatsızlık veriyor mu falan baya soru var aklımda da yardımcı olabilir misin dostum?
Simdi icinde pink floydun simgesi oluscak
popondan gökkuşağı çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Udyr
popondan gökkuşağı çıkacak
3. göz arkanda çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: cumfiçu
yok hocam mide asidi domates kabuğunuda ellemiyormuş. Gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: fayntenksendyu
quote:
Orijinalden alıntı: cumfiçu
yok hocam mide asidi domates kabuğunuda ellemiyormuş. Gördüm
Bagirsagina saplanir ve inanilmaz bi agri yapar. Dua et saplanmadan dogrudan ciksin.
lensi cam gibi birşey mi sanıyorsun çok hassas plastik bile olmayan birşey. en ufak kimyasal maddelerle özelliğini yitiriyor. o yüzden mideye indiği an eriyecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: _flintstone
quote:
Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?
lensi cam gibi birşey mi sanıyorsun çok hassas plastik bile olmayan birşey. en ufak kimyasal maddelerle özelliğini yitiriyor. o yüzden mideye indiği an eriyecektir.
Alıntıları Göster
kimsede dememiş ki lensi niye ağzına atıyon
quote:
Orijinalden alıntı: mertrixfun
gözüne taktığın lensi ağzına mı alıyon bizden marjinali yok deyince yalan derler bide