Şimdi Ara

Lens takanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün sağ gözüme lens takmak için 2-3 saat uğraştım ama sonra lensi kaybettim yada taktım
    lensin hala gözümde olabiliceğini düşünüyorum
    gözlüğü takınca sağ gözüm bulanık görüyorum

• numaran kaç lens gözündeyse net görmen lazım ordan anla eğer kenarında falansada acı ve batma yapar düşürmüşsündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

numaran kaç lens gözündeyse net görmen lazım ordan anla eğer kenarında falansada acı ve batma yapar düşürmüşsündür

sağ 3.5
    evet sol gözü kapatınca sağ göz biraz net
    batma yapıyo gibi
    gözümde çapaklar oluyo
  • Bi keresinde 2 lensi de aynı göze takmışım. Ulan diğer göz için ara ara helak olmuştum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

numaran kaç lens gözündeyse net görmen lazım ordan anla eğer kenarında falansada acı ve batma yapar düşürmüşsündür

sağ 3.5
    evet sol gözü kapatınca sağ göz biraz net
    batma yapıyo gibi
    gözümde çapaklar oluyo

gözündedir sağ göz daha net ise eğer kenarında olsa batma acısı çok yüksek olur dayanamazdın
  • Elinizle göz kapağınızın alt kısmını yukarı doğru ittirin, lens yukarı doğru çıkacaktır (varsa). Bunu hafif bir şekilde yapın anlarsınız lens gözünüzde mi değil mi. Diğer bir yöntemde göz kenarlarına bakın saydam (maviye yakın) ise çevresi lens gözünüzdedir.
  • Nasıl bir şeffaflıkta lens o öyle?Ayanaya yakından bakınca bugüne kadar taktığım 3 farklı markada da belli oluyordu hiç belli olmuyorsa şüphelendiğin gözü ellerini güzelce dezenfekte ettikten sonra işaret ve baş parmağında hafifçe sık varsa zaten büzüşür çıkarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Elinizle göz kapağınızın alt kısmını yukarı doğru ittirin, lens yukarı doğru çıkacaktır (varsa). Bunu hafif bir şekilde yapın anlarsınız lens gözünüzde mi değil mi. Diğer bir yöntemde göz kenarlarına bakın saydam (maviye yakın) ise çevresi lens gözünüzdedir.

yaptım olmuyor
    maviye yakında değil
    ama göz çevresinde halka gibi bişey var
    gece uyudum günlük lens olduğu için göze yapışmış katılaşmış olabilir
    salı gününe kadar doktorlar kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accoutre

Nasıl bir şeffaflıkta lens o öyle?Ayanaya yakından bakınca bugüne kadar taktığım 3 farklı markada da belli oluyordu hiç belli olmuyorsa şüphelendiğin gözü ellerini güzelce dezenfekte ettikten sonra işaret ve baş parmağında hafifçe sık varsa zaten büzüşür çıkarırsın

gözümün çevresinde halka gibi bişey gözüküyor
    dediğin gibi yaptım çıkmıyor
    sol gözümü kapatınca sağ gözüm net görüyor sanki
    lens günlük lens yapışmış olabilir mi
    gözlük takamıyorum gözlük bulanık gösteriyor lens gözümde kaldığı için herhalde
  • solüsyon varsa damlat bi damla sonra kapağını aşagı dogru ındır gozun elınle yavasca kaydır asagı dogru
  • Yok lens gözünüzde değil, yapışıp kalma olayı öyle basit bir şey değil çok fazla batma yapar ve acı çekersiniz. Göz kenarlarında beyaz halka oluyor lens takınca çok açık bir mavi görünüm oluyor oda yok diyorsunuz. Elinizle yukarı ittiğinizde de oynamıyorsa gözünüzde lens yok. Sakın ama sakın lens var zannedip gözünüzü zorlamayın.
  • Gözünü iyice aç, parmaklarınla göz kapağını tut, iyice sağa bak sol tarafı elinle yokla aynısını sola uste alta bakarak yap. Gozunu acip kaparken batma hissi varsa ordadir cikartamazsan doktora git hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napacam ben şimdi bulanık görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Gözünü iyice aç, parmaklarınla göz kapağını tut, iyice sağa bak sol tarafı elinle yokla aynısını sola uste alta bakarak yap. Gozunu acip kaparken batma hissi varsa ordadir cikartamazsan doktora git hemen

çıkmıyor
    doktor yok ki hocam
  • quote:

quote:

Gözünü iyice aç, parmaklarınla göz kapağını tut, iyice sağa bak sol tarafı elinle yokla aynısını sola uste alta bakarak yap. Gozunu acip kaparken batma hissi varsa ordadir cikartamazsan doktora git hemen

çıkmıyor
    doktor yok ki hocam

Nasıl doktor yok gitsene hastaneye

• konuyu gördüm lensin biri çıktı
  • quote:

quote:

quote:

çıkmıyor
    doktor yok ki hocam

Nasıl doktor yok gitsene hastaneye

bilmiyorum hocam nereye gidiceğimi
    sigorta vs hiçbişey bilmiyorum
  • Hocam nasıl çıkmıyor ya lensin olduğunu gözünüzde anlarsınız zaten ayna başına geçip dikkatlice bakın iki parmağınızla çekmeye çalışın mutlaka anlarsınız olup olmadığını
  • Gözüne yapışmış olduğuna eminsen 1, 2 damla solüsyon döküp bekle sonra çıkarmaya çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lensin gözünde olduğuna emin misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.