Şimdi Ara

lens kullanımı hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün lens aldım. doktorumun sölemeyi benimde sormayı unuttugum birşeyi sorucam sizlere.,

lensimi şu şekilde dezenfekte ediyorum; avucumun içine 3 damla losyon damlatıp yüzeysel temizleme yapıyorum(aynı şekilde diğer lens)

fakat lensimi gece yatarken kutusunda saklıyacağım ama içinede losyon sıkıp değilmi? yoksa kururlar

• evet kutusuna da solüsyon koycan .....
  • e yani
  • lens kullanmak zor mu, bir de ekonomik yönden nasıl. kaç gündür almak isteyip erteliyorum
  • kullanmak alışınca kolay. ekonomik olarak aldığın lensin kalitesine bağlı. benim kullandığım lensin kutusu 70 lira 5-6 ay gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stella_Bonasera

lens kullanmak zor mu, bir de ekonomik yönden nasıl. kaç gündür almak isteyip erteliyorum

bende çok sıkıntı çekiyorum takıp çıkarırken ama daha yeniyim alışırsın diyor herkez.

ekonomik yönden kalitesine bağlı benim aldığım 1 aylık 35 milyon ama 3 aylık 100 tlye kadar çıkıyor.
  • peki ucuz lenslerde sorun çıkıyor mu sağlık problemi falan, kullanım zorluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki ucuz lenslerde sorun çıkıyor mu sağlık problemi falan, kullanım zorluğu

Millet aptal degil, degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

bugün lens aldım. doktorumun sölemeyi benimde sormayı unuttugum birşeyi sorucam sizlere.,

lensimi şu şekilde dezenfekte ediyorum; avucumun içine 3 damla losyon damlatıp yüzeysel temizleme yapıyorum(aynı şekilde diğer lens)

fakat lensimi gece yatarken kutusunda saklıyacağım ama içinede losyon sıkıp değilmi? yoksa kururlar

Yüzeysel olarak temizlik yapmana gerek yok gece yatarken saklama kabının içini losyon ile doldurup içine lenslerini koyarsın sabahta takarsın yüzeysel temizlik diye birşey yok lenste.

Kullanımı alışınca kolay ben ilk çıkarttığımda sadece sağ gözümdeki lensi 40 dakikada takabilmiştim.
    Alıştıkça bu süre dahada azalıyor şimdi 5 dk dahi sürmüyor.
  • Ben de lens almayı düşünüyorum 4.50 numara miyop gözlerim 0.50 de astigmat var ama spor yapmayı,koşmayı,eğilip doğrulmayı zorlaştırır mı? Biraz hareketli birisiyim de . Mesela lens takarken halısahada maç yapabilir miyim? Ayrıca lensler gözümüzdeyken uyuyabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

quote:

peki ucuz lenslerde sorun çıkıyor mu sağlık problemi falan, kullanım zorluğu

Millet aptal degil, degil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.