lensimi şu şekilde dezenfekte ediyorum; avucumun içine 3 damla losyon damlatıp yüzeysel temizleme yapıyorum(aynı şekilde diğer lens)
fakat lensimi gece yatarken kutusunda saklıyacağım ama içinede losyon sıkıp değilmi? yoksa kururlar
Yüzeysel olarak temizlik yapmana gerek yok gece yatarken saklama kabının içini losyon ile doldurup içine lenslerini koyarsın sabahta takarsın yüzeysel temizlik diye birşey yok lenste.
Kullanımı alışınca kolay ben ilk çıkarttığımda sadece sağ gözümdeki lensi 40 dakikada takabilmiştim. Alıştıkça bu süre dahada azalıyor şimdi 5 dk dahi sürmüyor.
Ben de lens almayı düşünüyorum 4.50 numara miyop gözlerim 0.50 de astigmat var ama spor yapmayı,koşmayı,eğilip doğrulmayı zorlaştırır mı? Biraz hareketli birisiyim de . Mesela lens takarken halısahada maç yapabilir miyim? Ayrıca lensler gözümüzdeyken uyuyabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Umut
quote:
Orijinalden alıntı: Stella_Bonasera peki ucuz lenslerde sorun çıkıyor mu sağlık problemi falan, kullanım zorluğu
Millet aptal degil, degil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme