Şimdi Ara

LENS'İN RÜYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LENS'İN RÜYASI

The truth hurts :(

• Çok büyük Fenerli çoook.Önce 5 milyona kendini aldırıp emekli olana kadar sözleşmeyi kitletti sonra 1-2 dandirik kupa maçı harici top bile oynayamadı Özelikle bizimle oynanan kupa maçında bire bir kaldığı pozisyonda delikanlılığını ispatladı
  • Yalnız Lens'in rüyası Ligi Fb nin önünde bitirmek değil Cl ydi.Rüyası sadece Leipzig maçında gerçekleşti o da ayrı konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirin ordan bi manisaspor lens ve negredo kardeşlerim şov yapacak

• Üzerinde konuşmaya değecek bir adam değilmiş, Advocaat Hocam sağolsun kiralanmıyorsa fazla zorlamayın demişti, bugün bakıyorum, göbek salmış, kalçalar 2 kat genişlemiş, geçen seneden eser yok.

Bu hafta asıl sahada Şener'in nasıl büyüdüğünü, Gökhan Gönül'ün en iyi zamanlarına çok yakın seviyelere geldiği görüp sevindim.
  • Aziz Başkan çok akıllı, oyuncular çöpe dönünce BJK'ye yollayıp sabotaj yaptırıyor.
  • Lens transfer edildiğinde transfer çalımı attığını sanan tiplerin mesajlarını tek tek uplamak var da, neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lens tamam da , kenarda Love dururken onu oyuna alan hoca ya ne demeli bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 29 Nisan 2018; 22:25:54 >
  • Lens Bjk oyun tarzına uygun değil 1 . Kanat oyuncuları yedek bekledikçe performansı düşer. Querasma gibi bir oyuncu varken Lensi almaları saçmaydı.

Seneye Fenere kiralarlarsa ben hayır demem. Bizim sistemde hala iş yapabilir ama sezon başı kampı geçirmesi lazım.

• Fenerbahçeli Lens adamsın

• candır, umarım sözleşmesinin sonuna dek beşiktaşta kalır. sezon başı büyük cehalet örneği sergilemişim.

• ben bu adamın ciddi ciddi takımı sabote ettiğini falan düşünmeye başladım.fenerde izlediğim lens aldığı her topu olumlu kullanan,omzuna adam sırtlarken bile yıkılmayıp çalım atan,her açtığı orta asist olan dribbling manyağı herifti.
  • 3 buyuklerden olayli gecen oyuncularin hicbiri bugune kadar fayda saglamamistir arkadaslar.

Goz dikmeyeceksin rakibinin oyuncusuna gerek yok.

Dunyada dolu futbolcu var, kimler geldi kimler gecti.

Oyunlara gelmeyecek 3 buyukler , menajer oyunlarina...\\

Bak sen almazsan BJK alacak Fener alacak , iyi madem oyle kardesim git once onlarla gorus benim sartim budur diyecek gececeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Lens tamam da , kenarda Love dururken onu oyuna alan hoca ya ne demeli bilemiyorum.

Kupa maçında kafasına gelen darbenin etkisinde hala naptığını bilmiyor 😅

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller cl. Hayatlar ztk manisa şov
  • Lens'in kabusu
  • 1.5 kiralama , 4 milyon da bonservisine verdiler hem de 4 yil. cok saglam kitlediler lensi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 1 Mayıs 2018; 16:44:56 >
  • Yalnız Lens'in rüyası ligde değil de şampiyonlar liginde oynamaktı. O belki çok katkı veremedi ama en azından biz rekor kırarak gruptan lider ve namağlup olarak çıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Yalnız Lens'in rüyası ligde değil de şampiyonlar liginde oynamaktı. O belki çok katkı veremedi ama en azından biz rekor kırarak gruptan lider ve namağlup olarak çıktık.
    Atmayalım lütfen :) LEns hem FB ye gelirken hem bjk ye geçerken hep aynısını söyledi, oynamak istiyorum yedek kalmayacağım bir takıma gideceğim tarzı. Şimdi hem yedek hem de girdiğinde küfür yiyor
  • yedeklikle ne ilgisi var. hem fener hem sunderlandde as oyuncuydu. hatta sunderlandde kampın en iyisiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.