Şimdi Ara

Lens Hatası! Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar canon powershot a560 kameram var kamerayı yanlıslıkla 1 metrenden düşürmüştüm en iç lensi biraz sıkısmıstı düsürme garanti kapsamında olmadıgı için kendim dışardan lensi biraz oynattım ve düzeldi 1 hafta kadar eskisi gibi kullandım en son açtıgımda ise kapatmaya çalışırken lens tam kapanmadı 1 cm filan açıktı kaldı ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım edin birde daha makineyi alalı 3 ay filan oldu daha taksiti bitmedi yanimakineyi götürsem degişim yapılırmı? lütfen yardım önerilerinizi bekliorum lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sTa1NLess -- 18 Eylül 2008; 18:51:07 >

• kullanıcı hatası olduğu için değişim yapmazlar.geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan0658

arkadaşlar canon powershot a560 kameram var kamerayı yanlıslıkla 1 metrenden düşürmüştüm en iç lensi biraz sıkısmıstı düsürme garanti kapsamında olmadıgı için kendim dışardan lensi biraz oynattım ve düzeldi 1 hafta kadar eskisi gibi kullandım en son açtıgımda ise kapatmaya çalışırken lens tam kapanmadı 1 cm filan açıktı kaldı ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım edin birde daha makineyi alalı 3 ay filan oldu daha taksiti bitmedi yanimakineyi götürsem degişim yapılırmı? lütfen yardım önerilerinizi bekliorum lütfen yardım

Lensin kenarlarında, düşme kaynaklı çizik vb. var mı? Eğer yoksa, servise düştüğünden hiç bahsetme Kapatırken objektif açık kaldı falan dersin

• hacı içime oturdu ya yavaş yokmu hiç çözüm degişimi geçtim tamir i filan daha garanti kapsamında
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

quote:

Orjinalden alıntı: kaptan0658

arkadaşlar canon powershot a560 kameram var kamerayı yanlıslıkla 1 metrenden düşürmüştüm en iç lensi biraz sıkısmıstı düsürme garanti kapsamında olmadıgı için kendim dışardan lensi biraz oynattım ve düzeldi 1 hafta kadar eskisi gibi kullandım en son açtıgımda ise kapatmaya çalışırken lens tam kapanmadı 1 cm filan açıktı kaldı ne yapmam gerekiyor ? lütfen yardım edin birde daha makineyi alalı 3 ay filan oldu daha taksiti bitmedi yanimakineyi götürsem degişim yapılırmı? lütfen yardım önerilerinizi bekliorum lütfen yardım

Lensin kenarlarında, düşme kaynaklı çizik vb. var mı? Eğer yoksa, servise düştüğünden hiç bahsetme Kapatırken objektif açık kaldı falan dersin

var küçük bi çizik anlarlar hemn
    hay bn böle işin

• arkadaşlar benimde A570 te bu sorun çıktı makinanın lensi hiç kapanmıyor full açık duruyor ve ekranda lens hatası diyor cihazın garantisi yok ne yapmamız lazım servis bu arızaya ne diyor yardımlarınızı beklıyorum
  • bi tanıdığımın başına da gelmişti, power off yapinca lens kapakları otomatik kapanmıyordu...
    o da kalem gibi bi şeyle dürterek örtüyodu. böyle bulmuştu çözümü..
    garanti kapsamında olmadığından birazcık masraf çıkaracak gibi görünüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunu bu linkteki yönlendirmelerden çözdüm fakat lens kapanırken biraz takılma oluyor heralde dişlilerde sorun var ama önemli değil şimdilik makine çalışıyor
    http://camerarepair.blogspot.com/2007/12/fixing-lens-error-on-digital-camera.html
  • Geçen aynı arızadan bi arkadaş a580'i Erkayalar'a gönderdi. Adamlar makinayı kaybetmiş yenisini gönderdiler, biraz da şans işi.
  • Evet biraz da şans işi bende 2 sene kadar önce A410 makinemde buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım.Erkayalara gönderdim adamlar içerisine kum kaçmasından dolayı bu sorunun olduğunu söylemelerine rağmen garanti kapsamında yapmışlardır.(deniz kenarında makine kullanıp kum kaçırmak kullanıcı hatası olsa gerek)
  • Makinanın şu andaki değerine bir bakın. Adamlar hiç tamirle uğraşmıyorlar Komple değiştiriyorlar mekanizmayı ve bedeli de 180-200 YTL arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byahmet01

sorunu bu linkteki yönlendirmelerden çözdüm fakat lens kapanırken biraz takılma oluyor heralde dişlilerde sorun var ama önemli değil şimdilik makine çalışıyor
    http://camerarepair.blogspot.com/2007/12/fixing-lens-error-on-digital-camera.html

bendede aynı arıza bar ne yaptığını bana anlatarmısın bende yapayım o verdiğin linkteki siteden birşey anlamadım.

• www.sonyservisankara.com la gorus yaklasık tamır fıatıda 90 lıra cıvarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.