Şimdi Ara

Lens Fırsatları (Ana Konu) gözlük sevmeyenler içeri :) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
145
Favori
78.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir gözümde astigmat var 0.25 ama lenslerde en az 0.75 var. 0.75 alsam sorun olur mu?
  • Büyütmene gerek yok bence. Astigmatsız alsan daha iyi olur. Ama yine de bi doktoruna danış veya lensoptikal.com burayı arasan daha net bilgi verirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camino Del Rio

    arkadaşlar numarasız lens kullanmak için yine de göz doktoruna gitmek gerekli mi? ilk defa kullanıcam

    reçetesiz satış yapılmıyor

  • Holonto H kullanıcısına yanıt

    Reklamını yaptığın site hem pahalı satış yapıyor hemde çok güvenilir gelmedi.

    astigmatlı airoptixler piyasada 135 lira sizde 165.

  • Lensoptikal'den alan var mı orjinal hızlı kargo yapıyolar mı nasıl sizce?

  • Arkadaşlar uzun zamandır lensimi kullanmıyordum.bugun kontrol ettiğimde kutunun bir tanesinin son kullanma tarihi temmuzda. Sizce temmuzda sonra kullansam soeun olur mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son kullanma tarihi geçen lensi kullanmayınız. Göz başka organlara benzemiyor. Görmenizi kısmen veya tamamen etkileyecek bir sağlık sorunu yaşarsanız, ne demek istediğimi anlarsınız. Göz sağlığınızla ilgili risk almayın!

  • ahmtulsnn kullanıcısına yanıt

    Eğer astigmatınız 0,50'den daha düşük ise, takacağınız lens astigmatı otomatik olarak düzeltiyor. Yani 0,50'den daha az olan değer için lense astigmat numarası eklenmez. Zamanında bu bilgiyi doktorum aktarmıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 10 Aralık 2021; 20:11:27 >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

    Lens satın alabilmek için mutlaka lens reçetesi şarttır. Reçeteniz yoksa, internet dahil hiçbir yerden lens satın alamazsınız. Reçete olmadan size satış yapılması da suçtur. Ayrıca tüm lens reçeteleri verildiği tarihten itibaren 1 yıl boyunca geçerlidir. Süresi 1 yılı geçen reçete ile lens satın almanız mümkün değildir.

    Önemli Not: 20 yıldır lens kullanan bir hastayım. Bundan 4 yıl önce o zamanki doktorumun yaptığı lens değişikliğine bağlı olarak, ağır bir konjonktivit atlattım. Sonrasında 2 ay yoğun ilaç tedavisi olmak üzere, gözlerim 4 ayda ancak normale dönebildi. O yüzden aşağıdaki maddelerin özellikle altını çizmek isterim.

    1- Son kullanma tarihi geçen lensleri ve lens solüsyonlarını kesinlikle çöpe atınız. Kullanmayınız.

    2- Size aylık lens reçete edildiyse, aylık lensi o ayın sonunda mutlaka çöpe atınız. "Bana bir şey olmaz. Bir aylık lensi ben birkaç ay daha veya 1 sene kullanayım. Zaten bu ürüne çok para verdim" demeyiniz. Gözünüzde enfeksiyon gelişir. Hayatınız kararır.

    3- Lensleri takmadan ve çıkarmadan önce, ellerinizi mutlaka yıkayınız.

    4- Lenslerle asla yüzme havuzuna ve kirli denize girmeyiniz.

    5- Lenslerle asla uyumayınız.

    6- Gün içinde lensleri sürekli takmayınız. Örneğin, sabah işe veya okula gideceksiniz. Sabah 7'de lensleri taktınız. Akşam eve geldikten sonra lensleri mutlaka çıkartıp, gözlerinizi dinlendiriniz. Gece 12'de yatacaksanız, lensler sabahın 7'sinden gecenin 12'sine kadar gözünüzde kalmasın.

    7- Alerjik bünyeli hasta iseniz, ekstra dikkatli olunuz. Eğer genel sağlığınızı etkileyen bir alerjiniz varsa, gözlerinizin de alerjik olacağını biliniz. Zira lensler alerjik bünyelerde daha güçlü sağlık sorunlarına neden olabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 10 Aralık 2021; 20:30:6 >




  • Yeni fırsatlar var mı? Özellikle günlük lenslerde?


    Teşekkür ederim

  • Depremden iki gün önce lensmarket.com dan sipariş vermiştim. 1009 tl lik siparişim elime ulaşmadan deprem oldu. Firma siparişi geri çekip paramı iade etti. Deprem bölgesinde olduğum için ellerinde hazırda olan başka marka ürünü ücretsiz gönderdiler. İstanbul’a geldiğim için kargoyu İstanbul’daki adresime gönderdiler. Lensmarket e teşekkür ederim. 2012 den beri bu siteden alışveriş yapıyordum.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reçetesiz lens almak diye bir şey ilk defa duyuyorum. Ben numarasız lenslerimi https://www.lensoptik.com.tr sitesinden alıyorum, numaralı da reçete ister mi hiç denemedim bilemiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.