Şimdi Ara

Lens aldım takmaya tırsıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa takacağım için 1 aylık lens mundar olmasın diye duruyo öyle o bana bakıyo ben ona biliyorum nasıl takılacağını ama yinede düşürürüm gözüme takarken birden kapatırım diye bişy var içimde

ilk defa lens takan arkadaşlar deneyimleriniz nasıl oldu?

• Deneme amaçlı takmıştım 1 günlük olanlardan, ben takamadım gözlükçü takmıştı, çok rahat ama çıkarıp takması sorun teşkil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98687 -- 4 Eylül 2010; 0:31:51 >
  • kardeşim 11 yıldır kullanıyorum .hiç bi sorun yaşamadım .hiç düşünme ve tak alışırsın zamanla ilk başlarda sıkıntı olur dayan biraz.ayrıca günlük haftalık aylık muhabbetide yalan günlük lensi 1 senedir takıyorum hiç bişi olmaz
  • Ben de ilk takarken çok sorun yaşıyordum 3 takım lensi heba ettim bazıları yırtıldı bazılarını lavoboya düştü diye çöpe attım 2 takım kaldı şimdi onları da açmak istemiyom zor zamana saklıyorum

Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.-M.Kemal ATATÜRK
    "Demokrasi esasına müstenit hükümetlerde, hakimiyet, halka, halkın ekseriyetine aittir."-M.Kemal ATATÜRK
    Türkler Bu Ülkede Azınlık Edilmeye Çalışılıyor.Tıklayın, Okuyun ve Görün !
    ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ
  • Zamanla alisiyosun sonra cocuk oyuncagi ilk takmaya calistigimda ayna karsisinda terimi sile sile 1 saat ugrasmistim
    11 yil kullanan arkadas helal olsun valla ben 1 yil kullandim sag gozumde protein birikmesi oldu 1.5 aydir kullanamiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kolay

Orijinalden alıntı: ghost100

Zamanla alisiyosun sonra cocuk oyuncagi ilk takmaya calistigimda ayna karsisinda terimi sile sile 1 saat ugrasmistim
    11 yil kullanan arkadas helal olsun valla ben 1 yil kullandim sag gozumde protein birikmesi oldu 1.5 aydir kullanamiyorum

Ben de 1 yıldır kullanıyorum. bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Nedir bu protein birikmesi biraz aydınlatır mısın?

Aynanın karşısında tak gözünü kapatmamaya çalış takarken. Ama kapatırsan da birşey olmaz. En fazla lens fırlar düşer.

Taktıktan sonra da hiç korkmana gerek yok. Lens gözden kolay kolay çıkmaz.(ilk zamanlar ben gözlerimi kapatıp açarken bile korkuyordum gözümden çıkar diye. )

• 5-6 yıl kullandım kens sonra lazer yaptırdım
    ilk zamanlar takarken zorlanırsın sonra alışıyorsun
    ilk gunler 5 dakikadan fazla zaman alır takmak sonra 1 sn ye düşer
    ben denize bile giriyordun lens ile sen yine de girme

Orijinalden alıntı: 35GOZTEPE35

quote:

Zamanla alisiyosun sonra cocuk oyuncagi ilk takmaya calistigimda ayna karsisinda terimi sile sile 1 saat ugrasmistim

Ben de 1 yıldır kullanıyorum. bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Nedir bu protein birikmesi biraz aydınlatır mısın?

Aynanın karşısında tak gözünü kapatmamaya çalış takarken. Ama kapatırsan da birşey olmaz. En fazla lens fırlar düşer.

Taktıktan sonra da hiç korkmana gerek yok. Lens gözden kolay kolay çıkmaz.(ilk zamanlar ben gözlerimi kapatıp açarken bile korkuyordum gözümden çıkar diye. )

biz bir ara ev taşıyoduk o zaman dikkatsizlikten gözüm konjontvit(gözün kızarması) oldu ilaç kullandım geçti ama sonrasında kuruluk problemi çıktı bu kuruluk içinde damla kullanmadım(doktor dese kullanırdım ama gözüm kurudu sanki dediğimde konjontvit den dolayıdır geçer dedi 2 farklı doktor) bir süre sonra önde kuruluktan dolayı protein birikmiş o da görüntüyü bulanıklaştırıyo perde çekilmiş gibi oldu en son yakında falan da görüntü bulanıklaşınca dayanamadım bu başka bişey iyice bakın dedim bu sorun çıktı
    2 ay önce falan baya kötüydü şimdi geçti sayılır ama hala hafif bulanıklık var

• O zaman ne lens alıyon ...

quote:

Orijinalden alıntı: 35GOZTEPE35

quote:

biz bir ara ev taşıyoduk o zaman dikkatsizlikten gözüm konjontvit(gözün kızarması) oldu ilaç kullandım geçti ama sonrasında kuruluk problemi çıktı bu kuruluk içinde damla kullanmadım(doktor dese kullanırdım ama gözüm kurudu sanki dediğimde konjontvit den dolayıdır geçer dedi 2 farklı doktor) bir süre sonra önde kuruluktan dolayı protein birikmiş o da görüntüyü bulanıklaştırıyo perde çekilmiş gibi oldu en son yakında falan da görüntü bulanıklaşınca dayanamadım bu başka bişey iyice bakın dedim bu sorun çıktı
    2 ay önce falan baya kötüydü şimdi geçti sayılır ama hala hafif bulanıklık var

Geçmiş olsun. Böyle bir yan etkisinin olduğunu bilmiyordum doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.