Şimdi Ara

lens aldım takamıyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sol elinle göz kapaklarını tut sıkı bişekilde sag işaret parmagınla yerlestir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

delircemm

takamıyorum faklı bi yöntemi varmı lens takmanın :(

Lensi sağ işaret parmağına al iki elinin işaret parmağınla gözünü aşşağıdan ve yukarıdan aç lensi gözünün tam ortasına biraz iktir gözünü sağa sola yukarı oynat.

Alışırsın alışırsın sakin ol

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

doktorun yanında neden denemedin ?

önce doktora gittin mi diye sormalıydın..
    millet artık bakkaldan ekmek alır gibi lens alıyor, sonra takmasını beceremiyor, gözü zarar görende var kör olanda..
  • göz kapaklarına bant yapıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shawn40

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

doktorun yanında neden denemedin ?

önce doktora gittin mi diye sormalıydın..
    millet artık bakkaldan ekmek alır gibi lens alıyor, sonra takmasını beceremiyor, gözü zarar görende var kör olanda..

2 kez gittim doktor verdi lensleri zaten oda takamamıştı
  • Doktor lens takamazmı ya hey Allahım bana doktor öyle diyecek lensleri doktorun gözüne takar çıkarım.
  • ilk aldıgımda bende takamıyordum 20gün oldu alalı ama taktıgımda bazen rahatsız ediyor

takıyorum lens ile gözümün arasında hava kalıyor kapatıp gözümü sag sol ovalayınca geçiyor ama çok rahat değil sadece maçlarda takıyorum

hafif 1 rüzgarda gözüne çok küçük bir toz parçası kaçarsa çıkarıp temizlemen gerekir
  • lensi çıkar öyle takmayı dene

• Bende Beyaz Lens Alıcam Varmıdır, Acaba Böyle Bembeyaz Olsun, Gözüm, Gözüm Yok Gibi
  • ben 1 haftadır kullanıyorum gozumde refleks yok. o yuzden çabuk alıştım.gözlerimde 4.0 olmuş.durmuyo hiç hep ilerliyor.lens kullnamak çok rahat. sadece gozunu kaşıyamıyosun o kadar.sende takamıyosan hiç başlama birde çıkartması var gerçi en kolay ve en zevklisi çıkartması.
  • 3.gün lensleri takmayı başardım

ama 10 senedir gözlük kullandığım içinmi bilmem çok garip oldum çok uzağı görebiliyorum ama hafif bulanık sanki heryer...

peki bu lensleri nasıl çıkartıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 23 Eylül 2007; 16:53:24 >
  • takmak daha zordur çıkarmaktan yaa...aç gözünü zaten bi müddet sonra lensi parmağınla kavrarsın..sonra çıkar
    yalnız sakınn elini yıkamadan yapma bunu
  • lensler 1 aya yaklaşınca böyle kenarları pörçük pörçük oluyor takınca batıyor ona gıcık oluyom bende

5 dakkalığına yaratık gibi kırmızı kırmızı bööaarrgghhhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper

Bende Beyaz Lens Alıcam Varmıdır, Acaba Böyle Bembeyaz Olsun, Gözüm, Gözüm Yok Gibi

bnm hayalimde ooo ama öle bi lens varmı bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

gözünü çıkar lensi öyle tak o zaman

bu arada sana yardım edemem ne gözlük nede lens kullandım o yüzden bilmiyorum
  • ben de ilk gün yarım saatte takmıştım okula geç kalmıştım

ama 2 gün sonra alıştım hemen takıyorm artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

gözünü çıkar lensi öyle tak o zaman

Yarıldım

• Gözlük Daha İyi
  • eğer lensi direk gözüne oturtmaya çalışırsan takamzsın boşuna uğraşma.lensi önce göz bebeğinin altındaki beyaz kısam koy sonra yukarı çıkar zaten göz bebeğine oturur.çok kasam çünki ne yaparsan yap belirli bir süre sonra ancak alışabiliyorsun.4 senedir seviyeli bir berabelik yaşıyorum lenslerle artık uzmanı oldum.

bide paraya kıy iyi bir lens al.neticede gözün en değerli organlarından biri.purevision veya day&night(ki bu neredeyse normal lensin 2 katıdır) al.aradaki fark çok fazla.hele 4 sene takınca artık kuruyan folloş olan gözde daha belirgin
  • aynanın karşısına geç sağ elinin işaret parmağına lensini al sol elinin işeret ve baş parmağı yardımıyla takacağın gözünün üstten ve alttan göz kapaklarını kırpışmasını engelleyecek şekilde arasını açarak tut ve sağ elinin işaret parmağının üstündeki takılmaya hazır konumda duran lensi gözünün üstüne nazikçe bırak.Refleks falan yaparsan aynada lense odaklanıyorsundur onun yerine çok uzaklara bakar gibi bak ve bir yandan lensi getir tak.

bunu aynen uygularsan yapabilirsin ve zamanla pratik hale getirebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.