Şimdi Ara

Lenovo z580 Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ram bellek almayı düşünüyorum da vatan bilgisayara gittim uyumlu olmayabilir ve iadesi yok dedi. Netten n11 den buldum adam aradı iki tane almazsanız çalışmaz dedi. Uyumlu Ram nasıl ne şekilde bulabilirim yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

• kaplan1222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bilgisayarınız 2 slota sahip ve 2 adet 4 gb ile maksimum 8 gb a çıkabilir. Sizin bilgisayarınız ile ilgili linki aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.kingston.com/tr/memory/search?devicetype=3&mfr=LEN&line=IdeaPad&model=80158

Aşağıdaki rami sizin bilgisayarınızda uyumlu olarak kullanabilirsiniz.

bilendenal.com
    Kingston 4 GB DDR3 1333 MHz CL9 Sisteme Özel Notebook Rami - KCP313SS8/4
    https://bilendenal.com/urun/kingston-4gb-ddr3-1333-mhz-sisteme-ozel-notebook-rami-kcp313ss8-4/?identity=2479151806075716066

• Çok teşekkür ederim.
  • Merhaba konuya dahil olayım bayagi zaman geçmiş ama ben de upgrade yapmak istiyorum. Şu an tek slot 8gb ram takılı bende bios güncellemesi ile falan 16gb takılanmılıyor mu? 1 slot boş duruyor. Oraya da aynı 8gb ram taksak 16gb desteklemez mi? Win10 kurulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 da olur muhtemelen.

Ben o zamanlar 4gb mevcut üzerine 4 gb daha almıştım. Ancak sanırım uyum sağlamamıştı, o yüzden kız arkadaşımın lenovosundan 4 gb ram alıp, benim aldığım rami de kiz arkadaşımın lenovosuna takmıştım. Böyle uyum sağlamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplan1222 K kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.