Şimdi Ara

Lenovo Z580 Boot Edememe Ve Çalışmama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim kız arkadaşımın lenovo z580 marka bir laptop ı var. Lenovo novo tuşu ile başlattığımda boot ekranı geliyor ancak her neyi seçersem seçeyim her daim windows başlatma ekranına gidiyor. Bilgisayarı aşırı yavaştı kontrol ettiğimde bad sector olduğunu farkettim ve low level format attım onun harddiskini kendi laptopıma takarak. Çünkü onun bilgisayarında hiçbir şekilde hiçbir işletim sistemini kuramıyorum sürekli hata veriyor. Kendi bilgisayarımda win 7 kurdum yeniden kurulum aşamasına getirerek onun bilgisayarına taktığımda bilgisayar hiçbir tepki vermedi. Kendi bilgisayarımda ssd takılı windows 10 kullanıyorum. kendi ssd mi onun bilgisayarına taktığımda bilgisayar sorunsuz çalışıyor ancak biosa giremiyorum yine de. Onun low level format attığım harddiskine de windows 10 kurdum ve o şekilde geri taktım yine çalışmadı. Kendi eski çalışan harddiskimi taktım tabi windows 10 kurulu yine çalışmadı. Başka bi harddisk taktım yine çalışmadı. Ama bu harddisklerin hepsi de promlemsiz çalışıyor. Sadece kendi windows 10 kurulu ssd mi taktığımda çalışıyor. Ssd alıp takıcam ancak bu aralar maddi sıkıntı çekiyorum alamıyorum o yüzden kafayı yedirdi bana. Önerebileceğiniz bi çözüm varmı başınıza geldimi bu şekilde herhangi bir şey? Yardım ederseniz sevinirim çünkü delirmek üzereyim :/

• Yok mu yardımcı olabilecek kimse?
  • çalışmıyordan kasıt diski mi görmüyor yoksa format atarken bir hata mı veriyor?
  • normal bir hdd taktığımda bilgisayar hiçbir tepki vermiyor. açtığımda sadece siyah ekran ve bi hayat belirtisi yok. 3 adet çalıştığından emin olduğum hdd de denedim hepsinde sonuç aynı. sadece kullandığım ssd yi takınca çalışıyor bilgisayar. hdd lerden birine yarın win 8.1 i kurup takıcam onu denemedim bitek aklıma gelenlerden veya araştırdıklarımdan
  • hocam videoda ki işlemleri yapabilirseniz yapıp deneyiniz z580 serisin de bios sorunu var

• Maalesef hocam bu işlemi de denemiştim. Dünya çapında zaten bu z580 lerde problem varmış. Herhangi bi çözüm bulamadım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.