Şimdi Ara

lenovo Z570 mi yoksa packard bell LS44 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2 bilgisayar arasında kaldım max 1600tl bütcem var 2 makinada vatanbilgisayar hafta sonları %25 indirime girdiğinde ikiside 1600tl nin altına düşüyor , müh. öğrencisiyim yeri geldiğinde cizim ve ödev olacak yeri geldiğinde oyun oynamam demiyorum :) lenovo nın Z570 8gb ram 2gb ekran kartı olan modeli ile packard bell in 17 inc 6gb ram 2 gb ekran kartı olan modeli arasında kararsız kaldım bi yandan ekranın 17 inc olması cizim +oyun ve film için daha iyi olur diye düşünüyorum diğer yandanda 8gb ram faktörü var karar veremiyorum lütfen yardımcı olun 2 bilgisayarında vatanbilgisayar dan linkini koyuyorum inceleyip yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için tşkler arkadaşlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-607tk-ls44-core-i5-2430m-24ghz-6gb-ddr3-500gb-17-dvdrw-2048mb-hd6650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58145

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-321014-z570-core-i5-2430m-240ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58159

• kimsenin bi yorumu yokmu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-5110-b43h45-ins-5110-core-i5-2430m-240ghz-4gb-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57096
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-23ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 4 Ocak 2012; 14:16:59 >

• asus'u bende düşünmüştüm fakat aynı özelliklerdeki asus oldukca pahalı benim verebilecegim max 1600 bunu geçemiyorum sizin verdiğiniz modellere baktım fakat ikiside 4gb ram 1 gb ekran kartı ram yükseltilir fakat bi kaç yıl sonra ekran kartı sorun olmazmı yani 2 gb daha iyi olmazmı ? Bu arada araştırma yapıp fikir verdiğiniz için gerçekten tşk ederim.

Orijinalden alıntı: yakamoz-ank

asus'u bende düşünmüştüm fakat aynı özelliklerdeki asus oldukca pahalı benim verebilecegim max 1600 bunu geçemiyorum sizin verdiğiniz modellere baktım fakat ikiside 4gb ram 1 gb ekran kartı ram yükseltilir fakat bi kaç yıl sonra ekran kartı sorun olmazmı yani 2 gb daha iyi olmazmı ? Bu arada araştırma yapıp fikir verdiğiniz için gerçekten tşk ederim.

Ekran kartının 2gb ve üstü olması para tuzağıdır. 1gb yeterlidir. Ekran kartının birkaç yıl seni götürmesini istiyorsan bütcen ona yetmez (Oyun için). En iyi ekran kartını alsan bile 4 sene sonra işini görmüyor durumda olur. Çünkü sürekli yeni oyunlar felan çıkıyor. ama sen mühendislik programları için istiyorsan ekran kartını, o kartlar senin işini görür uzun süre.
    Ram konusunu kafaya takma dediğim gibi. Benimki de 4gb idi aldığımda. Yeni ram alıp taktım 8gb oldu. Ram ve harddisk değiştirilebiliyor.
    Vatan'da sürekli %25 indirim olur. Takip edersen uygun fiyatlar oluyor. O Asus veya Dell %25 indirimle uygun oluyor. Forumda Lenovo'yu alanlar var baya, başlık açmışlardır, orayı incele. Aklına yatarsa Lenovo al, ben almam.
    Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 7 Ocak 2012; 15:30:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.