Şimdi Ara

LENOVO Z510 59391775 , Gittigidiyor günün fırsatı - 1399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-z510-59391775-i5-4200m-6g-500g-8gb-15-6-2-135650223?scrf=gunun-firsati

2 gün önce başka satıcıdan %10 indirim ile 1 TB lı versiyonunu 1350 ye almıştım.Kutusu açılmış ürünler. Bugün geldi şu ana kadar bir sıkıntısı yok , çizik yok sıfır ürün galiba.

Bunun farkı sadece harddisk kapasitesi.

Edit:

Makinede McAfee yüklü geldi , ve usb falan takmamış ve nette dolaşmamış olmama rağmen, sürekli virüs trojen buldu temizledi. Sonra combofix ile taratıp kurtuldum.

Klasörlerden birinde tüm driverlar vardı. Tahminime göre kim bu dosyaları makineye kopyaladıysa onun usb sinde virüs bulaşmış makineye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmeram -- 21 Kasım 2014; 13:37:35 >

• kimse yorum yapmamış nasıldır alınır mı ne dersiniz beyler???
  • fiyat güzel, kasayı görmüştüm, z510 kasaları hoş. jbl sesini çok beğenmiştim.

satıcı bu ilanında sıfır ürün diyor, dükkanındaki diğer ürünlerinde teşhir ürünü yolladığı yazıyor yorumlarında, onu da bahsi geçen ilanda belirtmiş zaten.
  • http://www.n11.com/lenovo-z510-59391780-i5-4200m-6g-1tb8gbsshd-156-2gvga-w8-P35503851

aynı satıcının n11'deki ilanında ürün yenilenmiş olarak yazıyor. ayrıca n11 de bu ürünü bu fiyatlara satan diğer satıcılarda yenilenmiş ürün satıyor. freedos olsa belki derdim ama hem windows 8 lisanslı satıcaksın hem de siteye komisyon verip üstünden kar ediceksin. belki tertemiz bir laptop sahibi olacaksınız ama büyük ihtimal ürünü ilk kullanan siz olmayacaksınız. lütfen almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önüne alarak sipariş versinler.

• gg de suan %5 yada %10 indirim varmı
  • Almayin tesir urunu bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşhir ürünü ise teşhir ürünü eğer notebook çok oynanmamış ise sorun olmaz zaten en kolay bozulabilen parça hdd notebook ta oda giderse en fazl 90 100 tl verip yenisini alıp devam edilebilinir bir problem olmaz kolay kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşhir veya açılıp kullanılmamış bilgisayar satan 2 yer var benim tespit ettiğim.

1.HesapliTeknoloji (İntegra Bilgisayar)
    2.Kozhan

İki satıcı da N11 ve GG'de dükkan sahibi, yüzlerce alışverişi var. Ürün alanların geneli memnun, sıkıntı yaşayan az gibi görünüyor onlara da iade sıkıntısı yaşatılmamış..

Özellikle İntegra Bilgisayar'ın müşterileri firma için çok ilgili ve güvenilir yorumlarını yapmışlar.

Kısacası riske girip alınabilir bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntegradan aldım bende , bu sabah geldi. kasada herhangi bir çizik veya kullanmış emaresi yok. Bilgisayar 11.11.2014 tarihinde formatlanmış gözüküyor. Seri numarasından kontrol ettiğim zaman 2013 ün 11 inci ayında Türkiye'ye gelmiş. Garanti bu tarihten itibaren 2 yıl gözüküyor. Lenovo Türkiye'yi aradım garanti fatura tarihinden itiabren başlar dedi. Faturayı faxlarsanız oradaki tarihinde güncelleriz dedi. Daha faxlamadım.

Makinede McAfee yüklü geldi , ve usb falan takmamış ve nette dolaşmamış olmama rağmen, sürekli virüs trojen buldu temizledi. Sonra combofix ile taratıp kurtuldum.

Klasörlerden birinde tüm driverlar vardı. Tahminime göre kim bu dosyaları makineye kopyaladıysa onun usb sinde virüs bulaşmış makineye.

Takdir sizlerin.
  • Kutusu açıldı yazıyor. Yani bi sebepten dolayı kullanıldı makine. Ben satıcıya ısrarla sormam rağmen neden açıldığını söylemediler. Ama teşhir değil , doa değil gibi yuvarlak cevaplar verdiler.
  • 1400tl az bi para değil kolay kazanılmiyor. bu paraya teshir urunu almak bana mantıklı gelmedi. Yorumlarınız için tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/lenovo-z510-intel-core-i5-4200m-25-ghz-156-6-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-59405841/901987318

Kliksa fiyatı 1769 50tl word puan ve 100 tl indirimle bile yanına yanaşamıyor..Kutu açılmış olması sıkıntı işte
  • lenovo bu modeli nasıl alınırmı acaba arkadaşlar.

http://www.n11.com/lenovo-g510-59-415871-i5-4200m-4gb-1tb-156-dos-2gb-vga-P34492939?rf=one-cikanlar

Teknik Özellikler

Marka Lenovo
    Ürün Tipi Eğlence
    Model Serisi IdeaPad G Serisi
    İşlemci Tipi? Intel Core i5
    İşlemci Modeli 4200M
    İşlemci Hızı? 2.5 GHz
    Turbo Frekansı? 3.1 GHz
    Önbellek 3MB
    Çekirdek Sayısı? Çift çekirdek işlemci
    Chipset Mobile Intel HM76 Express
    Ram (Bellek Hızı)? 4GB
    Bellek Türü DDR3 1600Mhz
    Bellek Düzeni 1 x 4GB
    Max.Bellek? 8GB
    Toplam Bellek Slotu? 2
    Bellek Yükseltme Var
    Sabit Disk? 1TB
    Sabit Disk Hızı 5400rpm
    Ekran Kartı? 2 GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi AMD Radeon HD8570M
    Grafik Yapısı DDR3
    Grafik Genişliği 64Bit
    Ekran Boyutu? 15.6 inc
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Özelliği HD LED
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Optik Okuyucu Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi? FreeDos
    Webcam HD Kamera
    Ses Dolby Advanced Audio
    Kart Okuyucu 2 in 1 (SD/MMC)
    Wirelles Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth Versiyon 4.0
    Ethernet 10/100
    Hdmı? Var
    Usb Portu 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0
    Video Portu 15 pinli vga video konnektörü
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Firewire? Yok
    3G Yok
    Klavye Düzeni Numerik Q TR
    Klavye Özelliği Hafif Kavisli Tuşlar
    Touchpad Var
    Pil Teknolojisi 6 hücreli pil
    Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Ağırlık 2.60 kg
    Renk Siyah
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Lenovo Yetkili Servisi

• %10 çeki olup kullanmayacak hesabı olan var mı acaba? maximuma da 100tl maxipuan veriyormuş.:)
  • Bu bilgisayari bende dusunuyodum. Urun kapanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasmeram H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ürün geldi, ekranda ölü piksel tespit ettim değişim istedim, geri gönderdim. Onun dışında ürün temiz ve kullanılmamıştı beğenmiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 21 Kasım 2014; 19:40:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

lenovo bu modeli nasıl alınırmı acaba arkadaşlar.

http://www.n11.com/lenovo-g510-59-415871-i5-4200m-4gb-1tb-156-dos-2gb-vga-P34492939?rf=one-cikanlar

Teknik Özellikler

Marka Lenovo
    Ürün Tipi Eğlence
    Model Serisi IdeaPad G Serisi
    İşlemci Tipi? Intel Core i5
    İşlemci Modeli 4200M
    İşlemci Hızı? 2.5 GHz
    Turbo Frekansı? 3.1 GHz
    Önbellek 3MB
    Çekirdek Sayısı? Çift çekirdek işlemci
    Chipset Mobile Intel HM76 Express
    Ram (Bellek Hızı)? 4GB
    Bellek Türü DDR3 1600Mhz
    Bellek Düzeni 1 x 4GB
    Max.Bellek? 8GB
    Toplam Bellek Slotu? 2
    Bellek Yükseltme Var
    Sabit Disk? 1TB
    Sabit Disk Hızı 5400rpm
    Ekran Kartı? 2 GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi AMD Radeon HD8570M
    Grafik Yapısı DDR3
    Grafik Genişliği 64Bit
    Ekran Boyutu? 15.6 inc
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Özelliği HD LED
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Optik Okuyucu Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi? FreeDos
    Webcam HD Kamera
    Ses Dolby Advanced Audio
    Kart Okuyucu 2 in 1 (SD/MMC)
    Wirelles Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth Versiyon 4.0
    Ethernet 10/100
    Hdmı? Var
    Usb Portu 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0
    Video Portu 15 pinli vga video konnektörü
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Firewire? Yok
    3G Yok
    Klavye Düzeni Numerik Q TR
    Klavye Özelliği Hafif Kavisli Tuşlar
    Touchpad Var
    Pil Teknolojisi 6 hücreli pil
    Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Ağırlık 2.60 kg
    Renk Siyah
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Lenovo Yetkili Servisi

Laptopta tip aramıyorsan işimi en iyi şekilde görsün diyorsan alınabilecek notebook ben kullanıyorum gayette memnunum şiddetle tavsiye ederim ancak n11 de aynı bilgisayarın 1339tl ye olanı var onu alın, &10 çekte ayarladınız mı 1239 tl ye alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.