Şimdi Ara

Lenovo Z51-70 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
4
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erendpt kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun
  • Teşekkürler :) Bugün driverları falan halledip oyun yükleyebilirim. Sonuçları buraya yazarım.

• Merhaba dostum öncelikle incelemen için teşekkür ederim ebrar bilgisayara baktigimda ürün stokta yok diyor. Tekrardan ayni fiyata stok gelirmi gelmez ise bana yeni bir ürün tavsiye edermisin.Not mühendislik öğrencisiyim çizim ve normal internet işlerinde kullanicam fazla oyunla işim yok. ve bu bilgisayari çok begendim. 1800 e kadar güzel bir bilgisayarda tavsiye edebilirsin 1600 biraz daha üstüne çikabilirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themost84 -- 28 Ekim 2016; 12:41:35 >
  • themost84 T kullanıcısına yanıt
    http://www.sadecenotebook.com/asus-k555uq-dm028dc-pmu401591?utm_source%3Depey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=cpc&utm_campaign=genel

Onerebilirim hocam

Full HD ekran
    6. Nesil i5 6200
    Gt940mx dx12 2gb
    1tb hdd
    4gb 1600mhz ram
    2 usb3.0
    1 USB 2.0
    Aluminyum govde
    Dvd rw hdmi vga kart okuyucu

Bu konuda ki sistem disinda alinanilecek 1800 liraya kadar tek mantikli sistem budur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 28 Ekim 2016; 14:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Babanın.Oğlu.Kemal

http://www.sadecenotebook.com/asus-k555uq-dm028dc-pmu401591?utm_source%3Depey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=cpc&utm_campaign=genel

Onerebilirim hocam

Full HD ekran
    6. Nesil i5 6200
    Gt940mx dx12 2gb
    1tb hdd
    4gb 1600mhz ram
    2 usb3.0
    1 USB 2.0
    Aluminyum govde

Bu konuda ki sistem disinda alinanilecek 1800 liraya kadar tek mantikli sistem budur hocam

ya asusta iyi marka fakat ben lenovo ya begendim baya bu senin incelemende beni yönlendirdi yine bu fiyatlarda lenovonin hangi modelini tavsiye edersin

• quote:

Onerebilirim hocam

Full HD ekran
    6. Nesil i5 6200
    Gt940mx dx12 2gb
    1tb hdd
    4gb 1600mhz ram
    2 usb3.0
    1 USB 2.0
    Aluminyum govde

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip310-80sm00detx-i5-6200u8gb1tb2gb-gt920156dos-gumus-P121468251

HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN

Iki sistem arasinda tabiki Asus ancak bizde hesapli ve incesiparis de z5170 var fiyatida 100 200 fazla bizim aldigimiza gore 1800 civari fiyati var

Stok durumu varsa ayni sistemi alabilirsiniz emin olun 2000 ustu sistemlerden herhangi farki yok hafta o fiyata vermeleri beni cok sasirtmisti

Eger ki stok yoksa yada bizdeki model icinize sinmezse size verdigim asus laptop o fiyatta onun da rakibi yok kesinlikle 2 sinden birini akin baska laptops bakmayin

• Ürünün stoğa gireceğini düşünenler hiç beklemesin, hem lenovoyla hemde ebrarla görüştüm ürünün TR stoklarının bittiğini ve gelmeyeceğini söylediler. Piyasada fiyatı çok uçuk şuan, alınan fiyatına göre 4/1 oranında artmış vaziyetde, kasıma kadar bekleyeceğim olmazsa alternatife bakacağız artık.
  • Birşey eklemek istiyorum. Ethernet girişinin kapağı cidden çok sert. Cihazın tek beğenmediğim yönü bu.

• quote:

Iki sistem arasinda tabiki Asus ancak bizde hesapli ve incesiparis de z5170 var fiyatida 100 200 fazla bizim aldigimiza gore 1800 civari fiyati var

Stok durumu varsa ayni sistemi alabilirsiniz emin olun 2000 ustu sistemlerden herhangi farki yok hafta o fiyata vermeleri beni cok sasirtmisti

Eger ki stok yoksa yada bizdeki model icinize sinmezse size verdigim asus laptop o fiyatta onun da rakibi yok kesinlikle 2 sinden birini akin baska laptops bakmayin

Hocam bu önerdigin asus marka laptop senin bu pc ile arasinda ne fark var hangisi daha iyi ve asuslar laptopta iyimdir
    Bide n11'de su var seninki ile arasinda nasil + lari ve -leri neler

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip310-80sm00detx-i5-6200u8gb1tb2gb-gt920156dos-gumus-P121468251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themost84 -- 28 Ekim 2016; 22:37:11 >

bakın hocam kafadan attığınız lenovo yu falan eleyin zaten ben hepsini araştırdım 2 model dışında hepsi çöp

bu modeller Asus K555UQ-DM028DC ve Lenovo Z5170

Farklarına gelince +- olarak

Lenovo da artı olarak

Işıklı klavye var
    wifi ac desteği var asusdan daha kaliteli çift anten kablosuz bağlantı var çok farkını hissetmezsiniz ama var
    Jbl nin kendi hoparlörleri var sesi hem yüksek hem çok nettir
    İçerisinde ki ekran kartı 128 bittir Asusda 64 bit
    Normal hdd değil sshd vardır yani içerisinde windows ve günlük kullanımı çok daha hızlandıran 8 gb ssd vardır bunu siz kullanamazsınız kafanıza göre ama erişime izin vermez ancak windows vs hızında çok çok farkeder inanamazsınız yani ssd kullanmadıysanız bu laptopdan açılış süresi hızı ilk açılış daki hantallık vs görmezsiniz kesinlikle herşey çok hızlıdır

Asusun iyi özellikleri lenovo ya göre
    1 tb hdd vardır
    Ekran kartı %20 civarı daha güçsüzdür ama 10 derece daha az ısınır lenovoya göre

lenovonun eksik yönleri
    ram takviyesi ssd vs takviyesi için profesyonel olarak bilen birinin sistemi sökmesi gerekir servis vs gibi çünkü alt kapakta o bölüm yoktur içeridedir
    içindeki ekran kartı fiyatını baz alırsanız (1650tl) 2500 liralık sistemlerle yarışır (gtx950m) gibi ancak oyunlarda 80 85 derece çalışır extra soğutucu almanız gerekebilir ilerleyen zamanlarda

asusun eksik yanı
    64 bit ekran kartı vardır
    sshd değil düz hdd vardır yani hdd içinde ayı bi 8 gb lık ssd yoktur
    ses olarak şiddeti iyidir asus sonic master ın ancak netlik olarak lenovoda ki jbl çok daha iyidir

ortak özellikleri ise
    full hd ekran
    4 gb ram
    alimunyum gövde
    usb sayıları vs

tekrar söylüyorum bu iki sistem harici 1800 liraya kadar hiç bi sisteme bakmayın çünkü yok yani bu ikisi kadar iyi değiller en yakını bile hd ekran ve gt 940m ekran kartlı asus ise 940 mx ve full hd lenovoda keza full hd ve 128 bit daha da iyi bi kartla geliyor kısaca diğer tüm sistemleri silin kafadan 2 sinden birini alın

şahsi fikrim lenovo alın asus da çok kalitelidir hatta laptop piyasasının babası asustur ama o fiyat segmentinde kasa vs kalite benzerdir bileşen farkları ortaya çıkar o nedenle ben bileşenler ve artı özelliklerinden ötürü lenovo öneririm stok ta bi yerde bulamazsanız tek ve tek alternatfi Asus K555UQ-DM028DC dir o fiyatta

• Z51 exa da duruyormu? Duruyorsa yarın gidip alacam ışıklı klavye full hd ekran

• quote:

bakın hocam kafadan attığınız lenovo yu falan eleyin zaten ben hepsini araştırdım 2 model dışında hepsi çöp

bu modeller Asus K555UQ-DM028DC ve Lenovo Z5170

Farklarına gelince +- olarak

Lenovo da artı olarak

Işıklı klavye var
    wifi ac desteği var asusdan daha kaliteli çift anten kablosuz bağlantı var çok farkını hissetmezsiniz ama var
    Jbl nin kendi hoparlörleri var sesi hem yüksek hem çok nettir
    İçerisinde ki ekran kartı 128 bittir Asusda 64 bit
    Normal hdd değil sshd vardır yani içerisinde windows ve günlük kullanımı çok daha hızlandıran 8 gb ssd vardır bunu siz kullanamazsınız kafanıza göre ama erişime izin vermez ancak windows vs hızında çok çok farkeder inanamazsınız yani ssd kullanmadıysanız bu laptopdan açılış süresi hızı ilk açılış daki hantallık vs görmezsiniz kesinlikle herşey çok hızlıdır

Asusun iyi özellikleri lenovo ya göre
    1 tb hdd vardır
    Ekran kartı %20 civarı daha güçsüzdür ama 10 derece daha az ısınır lenovoya göre

lenovonun eksik yönleri
    ram takviyesi ssd vs takviyesi için profesyonel olarak bilen birinin sistemi sökmesi gerekir servis vs gibi çünkü alt kapakta o bölüm yoktur içeridedir
    içindeki ekran kartı fiyatını baz alırsanız (1650tl) 2500 liralık sistemlerle yarışır (gtx950m) gibi ancak oyunlarda 80 85 derece çalışır extra soğutucu almanız gerekebilir ilerleyen zamanlarda

asusun eksik yanı
    64 bit ekran kartı vardır
    sshd değil düz hdd vardır yani hdd içinde ayı bi 8 gb lık ssd yoktur
    ses olarak şiddeti iyidir asus sonic master ın ancak netlik olarak lenovoda ki jbl çok daha iyidir

ortak özellikleri ise
    full hd ekran
    4 gb ram
    alimunyum gövde
    usb sayıları vs

tekrar söylüyorum bu iki sistem harici 1800 liraya kadar hiç bi sisteme bakmayın çünkü yok yani bu ikisi kadar iyi değiller en yakını bile hd ekran ve gt 940m ekran kartlı asus ise 940 mx ve full hd lenovoda keza full hd ve 128 bit daha da iyi bi kartla geliyor kısaca diğer tüm sistemleri silin kafadan 2 sinden birini alın

şahsi fikrim lenovo alın asus da çok kalitelidir hatta laptop piyasasının babası asustur ama o fiyat segmentinde kasa vs kalite benzerdir bileşen farkları ortaya çıkar o nedenle ben bileşenler ve artı özelliklerinden ötürü lenovo öneririm stok ta bi yerde bulamazsanız tek ve tek alternatfi Asus K555UQ-DM028DC dir o fiyatta

çok teşekkür ederim bilgileriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Z51 exa da duruyormu? Duruyorsa yarın gidip alacam ışıklı klavye full hd ekran

Evet gittiniz mi hocam exaya
    Yada varmi goren olursa haber etsin.😁

• Lenovo Z5170 ile Euro Truck Simulator 2 oynamak isterseniz :
    1080p High ayarlarda : 25-35 fps
    768p Very High : 35-40 fps
    Blur'da ise 1920p herşey en yüksekte 25-35 fps alıyor.
    Dikey Senkronizasyonu kapattığımdan dolayı fps sürekli dalgalanıyor.
    Ayrıca cihaz oyun oynarken bariz şekilde ısınıyor.(Dikey senkronizasyon kapalıyken). Eski laptopta yaptığım soğutucuyu taktım. 60-70 derece arasında dolanıyor şimdi
    Valla hocam benim oynadıgım kadarıyla 80 85 derece arası geziyor ilk 15 dk 70 80 derece arası

Dediğim gibi oynadıkça 85 dereceye kadar sürekli yukselerek ısınıyor sonrasında 80 85 arası oyundaki yoğunluğa göre sıcaklık bi iki derece gidip geliyor

Siz soğutucu takmadan önce kaç derece gordunuz hocam ?

• quote:

Valla hocam benim oynadıgım kadarıyla 80 85 derece arası geziyor ilk 15 dk 70 80 derece arası

Dediğim gibi oynadıkça 85 dereceye kadar sürekli yukselerek ısınıyor sonrasında 80 85 arası oyundaki yoğunluğa göre sıcaklık bi iki derece gidip geliyor

Siz soğutucu takmadan önce kaç derece gordunuz hocam ?

En son 80 gördüm. Az daha zorlasam çıkacaktı zirveye doğru :D Soğutucusuz 75-80 aralığındaydı diyebilirim. Soğutucu şart.
    Sogutucu olarak kac cm fan kullandiniz ve tek fanlı model mi sizdeki soğutucu bununla beraber alttaki hava izgaralari havayi iceri almakta yeterli miydi?

60 70 derece şuan dediğinize göre 10 derece dusmus sanirim Bu iyi bi rakam cidden oyle bi dusus oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 29 Ekim 2016; 19:43:07 >
  • Hocam benim soğutucu biraz farklı. Zamanında ikeadan direk düz bir laptop soğutucu almıştım. Eski bilgisayarımın ısınmasından dolayı değerlendirmek istedim malzemeyi.
    Öncelikle 3 adet fanlı bir soğutma. Sol yukarda 8, sağ altta 8, ortada ise 12 cm fan kullanıyorum. 3'ü de hava üflüyor. Ama nereye? 3 fanı taktıktan sonra dolaptan bulduğum 4 adet masa ayağını üstüne yapıştırdım. Arada boşluk olmuş oldu. En son üstünü mavi keçe ile kapladım. Lakin kesmedi en son mavi led döşedim soğutucuya
    3ünü de açtığımda 60 sabit
    3.fotoğraftaki eski bilgisayar hocam. Eve gidince çekerim sistemi

Lenovo Z51-70Lenovo Z51-70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendpt -- 29 Ekim 2016; 22:33:15 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.