Şimdi Ara

lenovo z500 batarya nasıl kullanılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu energy management ten neye basıcaz yıpranma olmaması icin nasil kullanmaliyiz bi bilgili soyleyebilir mi acaba ? arastiriyorum arastiriyorum bi turlu herkesin ortak noktada bulustugu bi yontem goremiyorum yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efgd

beyler bu energy management ten neye basıcaz yıpranma olmaması icin nasil kullanmaliyiz bi bilgili soyleyebilir mi acaba ? arastiriyorum arastiriyorum bi turlu herkesin ortak noktada bulustugu bi yontem goremiyorum yardim lutfen

En başta oyun oynamayacağız ve internete fazla girmeyeceğiz.Bilgisayarınızı düşük performansta çalıştıracağız ve içine hiç bir program ve ıvır zıvır yüklemeyeceğiz.Eleketriğe devamlı takmayacağız...Yani bilgisayarınızı kullaamadığınız zaman bataryayı çıkartıp güzelce folyoya sarıp buzdolabında saklayacağız bunları yaparsanız batarya uzun süre kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

beyler bu energy management ten neye basıcaz yıpranma olmaması icin nasil kullanmaliyiz bi bilgili soyleyebilir mi acaba ? arastiriyorum arastiriyorum bi turlu herkesin ortak noktada bulustugu bi yontem goremiyorum yardim lutfen

En başta oyun oynamayacağız ve internete fazla girmeyeceğiz.Bilgisayarınızı düşük performansta çalıştıracağız ve içine hiç bir program ve ıvır zıvır yüklemeyeceğiz.Eleketriğe devamlı takmayacağız...Yani bilgisayarınızı kullaamadığınız zaman bataryayı çıkartıp güzelce folyoya sarıp buzdolabında saklayacağız bunları yaparsanız batarya uzun süre kullanırsınız.

biz hic almasaydik bilgisayari

• efgd kullanıcısına yanıt
    Buyrun bu link işinizi görür

Lenovo notebooklar için en doğru pil battery ayarı hangisidir?
  • quote:

quote:

quote:

biz hic almasaydik bilgisayari

Bak bunu unutmuştum neyse almayalımda eletrik faturasıda yükselmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

kardes ben bu linkteki resmi kendim bulamadim nereye tiklamam lazim ? bu ucgen varya o sayfa benim energy managment de yok sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki eski versiyon Enerji yönetimi ondan sendeki ile farklılık gösterebilir.

Enerji Yönetimi / energy management yazılımı içinde ayarları kurcalarsan 2 tane seçenek var : Seçmen gereken Optimize for Battery Life Span olmalı.
  • Bir ekran görüntüsü atarsan yardımcı olayım.
  • quote:

quote:

kardes ben bu linkteki resmi kendim bulamadim nereye tiklamam lazim ? bu ucgen varya o sayfa benim energy managment de yok sanki

Labtobununuzun sürücüsünü kurmamış olmayasınız..energy managment yazılımını bulup kurmalısın belki kurulu olmayabilir.

• quote:

Bir ekran görüntüsü atarsan yardımcı olayım.

usta ben su alttaki energy managamente tikliyorum bu toz temizlemeli filan renkli 4 bolmeli ekran geliyor onun disinda sizin bana o yolladiginiz linkteki ucgen siyah menu yok

• quote:

quote:

quote:

Labtobununuzun sürücüsünü kurmamış olmayasınız..energy managment yazılımını bulup kurmalısın belki kurulu olmayabilir.

heralde ya, sadece toz temizleme tusu olan energy managament var bende. baskasi varmi bilmiyorum da

• Kesin vardır ayar içinde. Programın ekran görüntüsünü gönderebilir misin?
  • Buraya bir göz atın derim.
    http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS030850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 5 Aralık 2013; 11:08:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesin vardır ayar içinde. Programın ekran görüntüsünü gönderebilir misin?

bunun turkcesi kardes

• Li-ion ve son zamanlarda li-polymer bataryalar çıktı. İkisinin de belli bir ömrü var. Bir çok yeni laptop da batarya içine gömülü olarak geliyor. Prizde kullanırken bataryayı çıkarmak sizin yararınıza olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotebookServisİzmir

Li-ion ve son zamanlarda li-polymer bataryalar çıktı. İkisinin de belli bir ömrü var. Bir çok yeni laptop da batarya içine gömülü olarak geliyor. Prizde kullanırken bataryayı çıkarmak sizin yararınıza olacaktır.

usta z500 de batarya gömülü. cikaramiyoruz

Benim de kullandığım asus ultrabook da gömülü batarya var. Çıkarmadan kullanıyorum ama her zaman prizde kullanmıyorum işim gereği. Pili canlı tutmak için boşaltıp şarj etmek lazım ara ara, pilin ömrünü bitirmemek için ara ara pilde kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotebookServisİzmir

Benim de kullandığım asus ultrabook da gömülü batarya var. Çıkarmadan kullanıyorum ama her zaman prizde kullanmıyorum işim gereği. Pili canlı tutmak için boşaltıp şarj etmek lazım ara ara, pilin ömrünü bitirmemek için ara ara pilde kullanmanızı tavsiye ederim.

doldur bosalt yaptigimiz zaman pcyi kullanabilir miyiz yoksa dolum sirasinda pc kapali mi olmali

Kullanırken boşalacak, siz aynı şekilde bilgisayarınızı kullanın, pilinizin daha uzun ömürlü olması için zaman zaman prizden çıkarıp kullanın. @efgd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.