Bildirim
Lenovo y570 alt,üst kasa ve menteşe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sıkıntı bendede var. menteşe zamanla alt ve üst kasadaki bazı parçalarıda kırdı. açılmaya devam ediyor :)
alt kasa 90 tl civarı görünüyor. üst kasada değişecek aynı fiyat neredeyse. birde işçilik tabi ama makine için değer gibi görünüyor.
kendim değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. eski bir laptop vardı onda deneme yaptım toplayamadım tekrar :)
riske atmak istemiyorum
ne yaptığınızı merak ettim doğrusu -
Bende beklemedeyim ürünü ilk çıktığında aldım zamanla aynı sorunlar boy göstermeye başladı ve sol hoparlörü patlattı zarar büyümeden değiştirmek istiyorum açılış kapanışta sorun yok fakat çatur çutur sesler çıkararak açılması garip bi hal almaya başladı bi kaç yerle konuştum benzer fiyatları verdiler bakalım düşünme aşamasındayım hala ürünün donanımı hala günümüz için yeterli değiştirmeyi düşünmüyorum 1-2 yıl daha idare edecektir. -
Beyler nereden bulabiliriz bu alt ust kasayi nette bir suru urun cikiyor bir cogu yan sanayii orrjinal parca bulmak mumkun mu degistiren var mi,dunya kadar para verdik ama alet pert olacak ekrani bir aydir oynatmiyorum kitilcak kopacak diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sanırım kronik sorun rezil lenovonun.bu parçadan bulamıyorm bulduklarım da işlem görmüş sanırım bu şekilde kullanıcaz gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X