Şimdi Ara

Lenovo y570 alt,üst kasa ve menteşe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ürünü ilk çıktığında almıştım 4 yıl oldu menteşe kısımlarından kasa açılmaya başladı ve işimi gördüğü için ürün yenilemek yerine kasayı değiştirmeyi düşünüyorum daha önce değiştiren yada bilgisi olanlar yorum atarsa sevinirim

• aynı sıkıntı bendede var. menteşe zamanla alt ve üst kasadaki bazı parçalarıda kırdı. açılmaya devam ediyor :)
    alt kasa 90 tl civarı görünüyor. üst kasada değişecek aynı fiyat neredeyse. birde işçilik tabi ama makine için değer gibi görünüyor.
    kendim değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. eski bir laptop vardı onda deneme yaptım toplayamadım tekrar :)
    riske atmak istemiyorum
    ne yaptığınızı merak ettim doğrusu
  • Bende beklemedeyim ürünü ilk çıktığında aldım zamanla aynı sorunlar boy göstermeye başladı ve sol hoparlörü patlattı zarar büyümeden değiştirmek istiyorum açılış kapanışta sorun yok fakat çatur çutur sesler çıkararak açılması garip bi hal almaya başladı bi kaç yerle konuştum benzer fiyatları verdiler bakalım düşünme aşamasındayım hala ürünün donanımı hala günümüz için yeterli değiştirmeyi düşünmüyorum 1-2 yıl daha idare edecektir.
  • Beyler nereden bulabiliriz bu alt ust kasayi nette bir suru urun cikiyor bir cogu yan sanayii orrjinal parca bulmak mumkun mu degistiren var mi,dunya kadar para verdik ama alet pert olacak ekrani bir aydir oynatmiyorum kitilcak kopacak diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanırım kronik sorun rezil lenovonun.bu parçadan bulamıyorm bulduklarım da işlem görmüş sanırım bu şekilde kullanıcaz gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G3 15 [ ANA KONU ]
    6 yıl önce açıldı
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.