Şimdi Ara

LENOVO Y510P 755 SLİ ( Fiyat araştırması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu gereksiz demeyin ana konuda herkes fiyatı soruyor. Konu açıp sürekli güncelleyip yardımcı olmak istedim bende alacağım için yardımcı olmak istedim.

Şu an en uygun pc depo gözüküyor fiyatlar ne kadar oynak olsada

En çok pcdepo'ya bakıyorum fiyat için.

PC DEPO 2817 tl 19:30 13.02.2014
    2920 tl 22:00 14.02.2014
    2856 tl 15:30 15.02.2014

Ebrar Bilgisayar 2848 TL 17:30 15.02.2014

Notebookadresi 2738 tl 16:45 15.02.2014

Sanal marketim: 2958 t 16:45 15.02.2014. ( Kredi kartlarına göre değişiklik gösterir.

Nova bilgisayar. 3234 TL 16:50 ( lenovo tablet ve gigabyte mouse veriyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnesQuare -- 15 Şubat 2014; 17:40:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo Y serisi y500 ve y510 piyasada her yerde bulunmayan ürünlerdir diğer modellere göre

aceleniz yoksa beklemenizi öneririm kampanya vs.
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Şu an en uygun pc depo gözüküyor ama fiyatlar çok oynuyor. Her an değişiyor günde 90 tl falan fark oluyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Şu an en uygun pc depo gözüküyor ama fiyatlar çok oynuyor. Her an değişiyor günde 90 tl falan fark oluyor bazen

Dolar kuruyla ve kendi kampanyalarını öne sürüp çok oynadıklarını biliyorum ,
    20-30 aralık 2013 tarihleri arasında arayıp ''şu model geldiğinde bana haber verin demiştim''
    1 tl (belki şirket hattıdır bedavadır) kıyıp , zaman ayırıp aramadılar uzak durduğum ve önermeyeceğim bir firma sırf bu tecrübeden ötürü.

Yine üsküdar'da ebrar bilgisayar var (mağazalarına gittim gördüm konuştum 3 kere müşteriye böyle ilgi ve düzgün ürün satmaya çalışan bir satıcı görmedim)

Ha ebrarda fiyatlar her zaman iyi olmayabiliyor ama takip edin derim. Ara ara taksitte vade farkı sıfır kampanyası bile gayet iyi oluyor pcdepoda vade farkı diye bir saçmalık var hala.
    HB
    Vatan
    n11
    gg vb. satıcıları takip edin derim.

• 2600 e 750m sli olanini aldim yilbasinda. demek ki bir ay daha bekleyebilseydim sorunsuz bir y510p sahibi olabilecektim 100 150tl daha verip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

2600 e 750m sli olanini aldim yilbasinda. demek ki bir ay daha bekleyebilseydim sorunsuz bir y510p sahibi olabilecektim 100 150tl daha verip.

Öyle kardeşim bekledim bekledim sonunda alıyorum. Sağlık olsun umarın sorunsuz kullanırsınız cihazınızı:)

• arkadaslar pcdepoyu arayıp dh ye kampanya yapmasını teklif edicem.pazartesi gunu.alıcak arkadaslar bana destek verirseler bi sayı soyleye bilirim pcdepoya.adamlar nazik kibar insanlardı.10 15 kisi olursak guzel bi fiyata cektire biliriz(2700 )ne diyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım y510p deki sorunlar çözülmüştür ben aldığım güne lanet ediyorum 30dk crysis 3 falan oynayınca 98 dereceleri görüyor 2. ekran kartı.Bunun yanında yurda geldim bugün 30mbit net var 5 yıl önce aldığım casper laptopum odamdan full çekiyordu bu 2-3 arası gidiyor yani 30mbit nette hd video bile izleyemiyorum.Bişey indireceğimde odanın en köşesine götürüp yukarıda ellerimle tutuyorum.Speedtest yaptım 1 mbit çıktı download speedi arkadaşlar emin değilseniz lütfen almayın bu modeli ben şimdi derslere mi adapte olayım yoksa bu laptop ile mi uğraşayım dediğim gibi nette video dahi izleyemiyorum, ısı sorunundan dolayı oyun falanda yalan oldu.Evdekilerede şimdi bunları söyleyemem zaten farklı şehirlerdeyiz uğraş dur.Bunları yazma sebebim bir kere daha düşünün almadan önce yani bilseydim 200 300 lira daha verirdim evet bu kadar müzdarip olmak insana koyuyor 300-500 liradan kaçınmayın.Eski laptopu babama vermiştim ama galiba onu geri getireceğim ben oyunundan falan geçtim wifi problemi bugün beni çok üzdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: CreedDain

Umarım y510p deki sorunlar çözülmüştür ben aldığım güne lanet ediyorum 30dk crysis 3 falan oynayınca 98 dereceleri görüyor 2. ekran kartı.Bunun yanında yurda geldim bugün 30mbit net var 5 yıl önce aldığım casper laptopum odamdan full çekiyordu bu 2-3 arası gidiyor yani 30mbit nette hd video bile izleyemiyorum.Bişey indireceğimde odanın en köşesine götürüp yukarıda ellerimle tutuyorum.Speedtest yaptım 1 mbit çıktı download speedi arkadaşlar emin değilseniz lütfen almayın bu modeli ben şimdi derslere mi adapte olayım yoksa bu laptop ile mi uğraşayım dediğim gibi nette video dahi izleyemiyorum, ısı sorunundan dolayı oyun falanda yalan oldu.Evdekilerede şimdi bunları söyleyemem zaten farklı şehirlerdeyiz uğraş dur.Bunları yazma sebebim bir kere daha düşünün almadan önce yani bilseydim 200 300 lira daha verirdim evet bu kadar müzdarip olmak insana koyuyor 300-500 liradan kaçınmayın.Eski laptopu babama vermiştim ama galiba onu geri getireceğim ben oyunundan falan geçtim wifi problemi bugün beni çok üzdü.

haklisin hocam bu lenovo bizi keriz yerine koyuyor resmen goz gore gore kronik sorunlu modeli piyasaya suruyorlar birkac ay sonra da sorunsuz model veriyolar nerdeyse ayni fiyata. guya oyun icin aldik 1 ayda ekran karti vram cipleri yandi oyunlar artifact veriyor artik oyun oynayamaz oldum. wifi desen berbat arkadasin 3 yillik asus buna bin basar islemci 3.40 ghz de calismasi gerekiyorken 2.40 da takiliyor 2600 tl verdik i3 1. nesil performansi aliyoruz sli ise nvidia adamakilli driver cikarmadi agir oyunlarda micro stuttering ve fps drop hat safhada. 40 fps almaniza ragmen oyunlar fena kasiliyor ne oyun zevki ne de istegi kaliyor lanet olsun bir daha lenovo mu asla!

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Hocam moralim o kadar bozukki yani ne yapabilirim diyorum hiçbirşey yani dediğim gibi wifi bağlanıp video dahi izleyemiyorum samsung galaxy s telefonum bundan iyi wifi konusunda eski casper pcyi babamdan geri istesem bu pcyi ne yapacağım ısı sorunundan dolayı oyunda oynanmıyor.Yani çöp derler ya öyle oldu ki ben 3,4 yıl bunu kullanmayı düşünüyordum.Eminim servise falan yollasak bu konuda birşey yapılmayacak.Dediğiniz gibi çok pişmanım satsan satılmaz atsan atılmaz.Çok kötü duruma düşürüldük.Umarım bizim gibiler bu konuda birşeyler yaparlar bizde ayak uydururuz.
  • CreedDain C kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar hemen hemen y510p ile ilgili yorumları okudum ama bu kadar kötüleyenini görmedim. wifi dedin ya ; casper kullandığın zaman kaç kişi wifiye bağlanıktı yurtta biliyo musun? yurttaysan wifi konusunda yorum yapman yanlış. ısınma problemi ise bu bir oyun bilgisayarı zorlarsan ısınır ben msı gt70 de kullandım ısınınca o da kasıyor.
  • Seçimlere gittiğim zaman yerinden alırım. O zamana kadar doların düşmesini beklerim. İnşallah böyle düşmeye devam eder azda olsa.

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 ay boyunca casper laptopla yurtta 30mbit neti en az 10-15 mbit hızında kullandım hiçbir zaman bu kadar kalitesi düşmemişti,geldiğimden beri 2-3 diş çekiyor çekmesini geçtim.Laptopu modeme yaklaştırıp kafamın üzerinde tutumadıkca 100kb/s ile indiriyor e tabi modemin dibine sokunca cihazı 2mb/s ile indiriyor.360p de videoları ancak izliyorum.İnsanları bilinçlendirmek için attım mesajıda oyun mevzusunu geçtim oynamamda video dahi izleyemeyeceksem bu iş benim canımı sıkar.Önümüzdeki birkaç ay ne yapacağım onu düşünüyorum.
    durumda haklı olabilirsin bişey diyemem çünkü ıntel wireless kartı kullanması saçma olmuş lenovonun. dediğin gibi sorunlar gerçekten sıkıntı verir insana bi garantiye gönderip elden çıkarmaya bak tavsiyem bu. nerden aldın bu arada?
  • O fiyata ben varım

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    vatandan aldım işte okul falan olunca pek vakit bulabileceğimi sanmıyorum ama iletişime geçeceğim vatanla
    bencede öyle yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar pcdepoyu arayıp dh ye kampanya yapmasını teklif edicem.pazartesi gunu.alıcak arkadaslar bana destek verirseler bi sayı soyleye bilirim pcdepoya.adamlar nazik kibar insanlardı.10 15 kisi olursak guzel bi fiyata cektire biliriz(2700 )ne diyorsunuz?

Aynen aga bende mesaj attim indirim yapin alalim diye, bu arada assagida arkadaslar dokturmus , adamlari kanser etmis isallah yeni seride bizi kanser etmez.

• 8, 12 ve 16gb ramli modellerinden hangisini alıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.