Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu laptopda fanı kendimiz çalıştırıp hızlı bi soğutma yapabiliyor muyuz
  • Tna07 T kullanıcısına yanıt
    Hayir otomatik devreye giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar wi fi ile sorunum var bilgisayari yesil moda aldigimda cekim harika ancak ne zaman yuksek performansa alsam dusuk cekiyor kopuyor bunun gibi seyler oluyor. yakin mesafede bir problem olmuyor anca uzakta ve uzaga yakin oldugunda ortaya cikiyor. cozum getirebilecek olan var mi?
  • pcde olan wifi paylaşım noktası bilgilerini nasıl değiştiricez bilgi verebilirmisin ?
  • I5 modelini alipta ram yukseltme yapan varmi acaba.Garanti bozulcagi icin serviste yaptiricam.rami servisten almak zorunlumu ?

• blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ssd icin sormustum.Servis istegi urunu takiyor.Garanti disi kalmamasi icin onlar hangi urunu derse onu takmak zorundaymissiniz.Suan durum nedir sormak lazim

• Umarım bu sebeple piyasa fiyatının iki katı fiyat çekmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbox34

Umarım bu sebeple piyasa fiyatının iki katı fiyat çekmezler

Umarım ama herşeyin bir fiyatı var aşırı uçmazlar sanmıyorum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler

Bunda sshd var ssd taktirmama gerek varmidir ? Birde 8gb ram taktirip 12 gb yapabiliyormuyuz kesin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben i5 modeli almayı düşünüyorum i5 i7 arasında performans açısından çok fark olcağını sanmıyorum yani ekran kartı aynı sonuçta ve çok sağlam i5 model olmasına rağmen i7 lerle kapışabilecek bir bilgisayar yanlız birşey dikkatimi çekti bilgisayarın fan çıkış deliklerini bulamadım hava alış deliği alltaki büyükçe kısım sanırım ama çıkış deliği yok yetkili ile birlikte baktık oda bulamadı eğer ki fan çıkış deliğide alt kısımdaki yerdeyse nereden hava alıyo bu bilgisayar? ısınma yaparmı? ben ısınma konusundan çok çektim. O yüzden 2 500 tl bir bütçem var ve tek istediğim ısınıp kapanacak bir bilgisayar istemiyorum oynayacağım oyunlar GTA 5. COD ghost BF4 tarzında konuya hakim biri açıklayabilirse sevinirim o sorunda çözülürse alıcam. şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanHRZ -- 28 Ekim 2014; 21:26:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanHRZ

Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben i5 modeli almayı düşünüyorum i5 i7 arasında performans açısından çok fark olcağını sanmıyorum yani ekran kartı aynı sonuçta ve çok sağlam i5 model olmasına rağmen i7 lerle kapışabilecek bir bilgisayar yanlız birşey dikkatimi çekti bilgisayarın fan çıkış deliklerini bulamadım hava alış deliği alltaki büyükçe kısım sanırım ama çıkış deliği yok yetkili ile birlikte baktık oda bulamadı eğer ki fan çıkış deliğide alt kısımdaki yerdeyse nereden hava alıyo bu bilgisayar? ısınma yaparmı? ben ısınma konusundan çok çektim. O yüzden 2 500 tl bir bütçem var ve tek istediğim ısınıp kapanacak bir bilgisayar istemiyorum oynayacağım oyunlar GTA 5. COD ghost BF4 tarzında konuya hakim biri açıklayabilirse sevinirim o sorunda çözülürse alıcam. şimdiden Teşekkürler.

kasanin ekranla birlestigi yerde hocam fan cikisi ben de bakinmistim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedsaid

quote:

Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben i5 modeli almayı düşünüyorum i5 i7 arasında performans açısından çok fark olcağını sanmıyorum yani ekran kartı aynı sonuçta ve çok sağlam i5 model olmasına rağmen i7 lerle kapışabilecek bir bilgisayar yanlız birşey dikkatimi çekti bilgisayarın fan çıkış deliklerini bulamadım hava alış deliği alltaki büyükçe kısım sanırım ama çıkış deliği yok yetkili ile birlikte baktık oda bulamadı eğer ki fan çıkış deliğide alt kısımdaki yerdeyse nereden hava alıyo bu bilgisayar? ısınma yaparmı? ben ısınma konusundan çok çektim. O yüzden 2 500 tl bir bütçem var ve tek istediğim ısınıp kapanacak bir bilgisayar istemiyorum oynayacağım oyunlar GTA 5. COD ghost BF4 tarzında konuya hakim biri açıklayabilirse sevinirim o sorunda çözülürse alıcam. şimdiden Teşekkürler.

kasanin ekranla birlestigi yerde hocam fan cikisi ben de bakinmistim biraz

peki hocam ısınma sorunu varmı yani hava çıkışı aceleye gelmiş sanki üretim aşamasında sıkıntı yaratıyomu hiç bf4 tarzı oyunlarda ?

• BatuhanHRZ kullanıcısına yanıt
    aceleye gelme değil bence itina ile düşünülmüş şuana kadar gördüğüm en güzel kasa modeli hocam.Ben hiç ısınma sorunu yaşamadım ama deli gibi oyun oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

aceleye gelme değil bence itina ile düşünülmüş şuana kadar gördüğüm en güzel kasa modeli hocam.Ben hiç ısınma sorunu yaşamadım ama deli gibi oyun oynamıyorum

Bende deli gibi oynamam ama 2.400 tl vereceğim bi cihazda oyun oynadığımda da tam performans beklerim. İçim rahatladı valla saol maviadam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Bende deli gibi oynamam ama 2.400 tl vereceğim bi cihazda oyun oynadığımda da tam performans beklerim. İçim rahatladı valla saol maviadam

Hocam valla ben bayağı araştırdım i7 benımkı ekran kartı bu derece iyi olan bu rakamlarda pc yok .Yınede oyun oynayan arkadaşlar göruslerını paylaşsınlar.Ben ses dahı duymuyorum.

• Ben daha ram taktıramadığımdan dolayı kastıramadım fazla.Isı var ama bu incelikteki bir bilgisayar için normal.Zaten çift fan var.1-2 saat oynamalarda sıkıntı çekmezsiniz.4-5 saat oynarım derseniz notebook almanız hata.
  • BatuhanHRZ kullanıcısına yanıt
    hocam ne aceleye gelmesi. adamlar cok iyi bir is yapmislar. lg g2 nin dugmeleri arkaya koymayi akil etmesi gibi bir sey bu

millet cok supheleniyor bu cihaz hakkinda. fiyat ayni donanimli cihazlara gore daha uygun oldugu icin. bu yuzden de 100 kisi sormustur bu baslik altinda su sicaklik ve ses meselesini. hala da tatmin olamadilar.

bilgisayar gercekten sessiz. dogru duzgun hava alabilecegi bir yere koydugunuzda yani tutupta altina yastik koyma ne biliyim yatagin ustunde bir yerde kullanmazsaniz alet kendini sogutacak kadar sessiz ve yeterli bir sogutmaya sahip. oyunlarda olan isinma asla bilgisayari kapattiracak derecede degil ve fanin yerinden dolayi yan taraflardan bileklerinize sicak hava gelmiyor. olan hava arka taraftan gidiyor saglam isinan yer yani isinin asil verildigi yer kullanmadiginiz elinizin deymedigi ekran ve klavye arasindaki bosluk oluyor. bu yuzden diyorum adamlar fani cok akillica bir yere koymus diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedsaid -- 29 Ekim 2014; 0:10:04 >

• mehmedsaid kullanıcısına yanıt
    Aynen baca gıbı arkadan çıkıp gıdıyorkasa modelı cok ıyı ben uzay kasa dıyorum bu özellıklerde bu fıyata alınacak en ıyı urun hatta usd artmasaydı dahada dusukdu fıyat
  • mehmedsaid kullanıcısına yanıt
    az önce bi tanıtımda gördüm tam olarak fan çıkışını bayağı geniş uzunca bir alanda cidden görünce bende ikna oldum tamamdır dedim yani. Aklımda soru işareti kalmadı i5 modelini alabiliyorum şuan çok fark olacağınıda sanmıyorum i7 ile, belki bi süre sonra ram sıkıntısı olabilir oda eklenir diye sorun etmiyorum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
  • Hocam bende i7li modeli var kafanıza hiçbir şey takılmasun hiçbir sorun yok cod da bf de max 70 derece gördüm(i7li modelde) ısı iki hoporlorun arasında oluyor ve klavyenin sol tarafında oluyor elinizin tamamını koyarsanız ısındığını fark edersiniz ama oyun oynarken sadece wasd ye basıldığından fazla etkilemiyor. Ben addison markalı çift soğutucuyla kullanıyorum ne yalan söyleyim elimizi koyduğumuz en alt yer buz gibi oluyo(zaten fazla ısınmıyor) abartmadan elimin üşüdüğünü söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.