Şimdi Ara

lenovo vs toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -Lenovo (IBM) Y560 Intel Core i7 2630QM 2GHZ 8GB 750GB 15.6"

    -Toshiba Qosmio F60-14x

    arkadaşlar fiyat farkını göz ardı edelim. kalite,sorunsuzluk,performans olarak hangisi tercih edilebilir?



  • kalite ve sorunsuzluk olarak toshıba denebilir.lenovoda i7 740 işlemci var işlemcileri aynı ekran kartı olarak lenovo iyi bunların fiyatları arasında uçurum var.toshibanın fiyatına çok iyi özellikli msi, monsterler mevcut onlara bakabilirsin fazla para vermeyeceğim diyorsan vereceğin bütçeyi belirt güzel seçenekler gelir.bu sistemler eskidi yeni al uygun fiyatlara daha güzelleri var.
  • sen galiba hepsi buradaya bakmışsın işlemci ve ekran kartını yanlış yazmışlar
  • Kesinlikle "vercenik53" arkadaşımızın dediği gibi Toshiba'ya vericeğin o para ile Monster, Msi alabilirsin.

    Eğer biraz daha beklerim diyorsan vede 2800 3000 dolar gibi bir parayı gözden çıkarırım diyorsan http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Razerdan-oyunculara-yonelik-ozel-tasarimli-dizustu-bilgisayar-Blade.htm alabilirsin tam bir oyuncu makinesi




  • lenovo hakkında genelde olumlu yorumlar okuyorum. sanırım lenovo tercih edecem. teknik servis konusunda sıkıntılıymış sanırım ama :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halbarad

    lenovo hakkında genelde olumlu yorumlar okuyorum. sanırım lenovo tercih edecem. teknik servis konusunda sıkıntılıymış sanırım ama :)


    Teknik serviside iyidir.1-2 kere tecrübe etmişliğim var gayet temiz ve hızlı çalışıyorlar
  • Toshiba'nın tek sorunlu yanı gereken güncelleştirmeleri hiç yapmıyor olmaları. Mesela şu anda 2.5 yıl önceki ekran kartı sürücüsünü kullanmak zorundayım ve AMD'nin sitesindeki sürücüler yüklenmiyor. Gelen yanıtlara baktığınızda göreceğiniz şey stabilite ya da güvenlik sorunu olmadığı takdirde Toshiba'nın sürücü güncelleştirmesi yapmayacağı. Benim kullandığım ürün ABD çıkışlı göründüğü için orada yazışıyorum ve gördüğüm kadarıyla herkes aynı konudan şikayetçi. Yani ben oyun oynarım, yeni sürücü güncelleştirmeleri ile performansımı artırım diyorsan Toshiba'dan uzak dur. Malzeme kalitesi gerçekten iyidir ama satış sonrası desteği anlaşılan tüm dünyada berbat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.