Şimdi Ara

★★★ LENOVO VİBE X2 ANA KONU(Android 5.0 Lollipop) GELDİ ★★★ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
54
Favori
214.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun gpsi çok kötü cidden. Yazılımsal olarak yapabileceğimiz bir çözüm var mı bilmiyorum ama bu telefonun en sevmediğim yanı bu. 300 liralık telefonların bile daha iyi çalışıyor. Diğer sevmediğim yanı da kamerasının odak problemi. Onun dışında performansında vs hiç sıkıntı yok ama bu saatten sonra almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum daha yeni telefonlara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engn08

Aldığımda lollipop güncellemesi yapmıştım şimdi 1 haftadır gps bağlanmıyor diye kitkata geri döndüm gene gps çalışmıyor gerçi ama kitkat ne kadar da güzelmiş bu telefonda. Geçen günlere üzüldüm şimdi.
    Gps için bi çözüm var mı bildiğiniz?

Mtk gps fix arat googlede.
    Cozumu var basit. Telefonunun rootlu olmasi yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın telefonu yeniledim. Kozmetik olarak sorunsuz bu telefon boşa çıktı.

Hangi rom en sorunsuz? Onu yükleyip satılığa çıkartayım.
  • Bende gps sorunsuz. Çok iyi seviyede bu telefonun tek sorunu bataryası.yetersiz

• Ram sorunu yasayan var mi? Benim telefonun bos rami surekli 100 200 mb arasinda. Hard reset attim cok fazla pgram yuklemedim durum hala ayni. Ve on kamerasi bozuldu telefonun.

• merhaba ARKADASLAR 2 ay once çinden LENOVO VİBE X2-TO ALDIM
    AMA BEN BU TELEFONUN BU ŞEKİLDE OLDUGUNU BILMIYORDUM.
    TO VERSIYONLARI SADECE ÇİN İÇİN GEÇERLİMİŞ.
    NE 3G NEDE 4.5 G KULLANABİLİYORUM

SİZDEN RİCAM

IMEI NASIL ATARIM.
    VE TO DAN BAŞKA BİR ROM YUKLEYEBILIRMIYIM.
    WHATSAPP +905531802217
    BANA ACİL KONU HAKKINDA DESTEK LAZIM ÇOK MADUR DURUMDAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcoramik -- 13 Ağustos 2016; 22:51:15 >
  • BEN 2 AY ONCE ALDIM AMA TURKIYE YE UYMUYOR
  • Telefonu almayı düşünenelere önermiyorum alınacak daha iyi telefonlar var..

Telefonu 1 sene önce vatantan almıştım
    *Çok kullanınca aşırı derecede ısınma sorunu var resmen el tutulmuyor ısınınca..
    *Ekranın sağ tarafına bastırınca cırt cırt diye ses geliyor kasadan..
    *Şarjı dayanmaz oldu hemen bitiyor..
    *Kamerası çok kumlu çekiyor ve flas ile karanlıkta çekim çok kötü hatta imkansız..
    *Cihaz yavaşladı ve donmalar olmaya başladı..

Böyle sorunlar yaşayanlar var mı? Garantiye yollasam bu sorunlar çözülür mü? Kaç gün içinde garantiden döner? Ne yapmak gerekir yardımcı olacak birisi varsa sevinirim..

• Aloha_61 A kullanıcısına yanıt
    20 İŞ GÜNÜ SÜRE VAR GARANTİDE.

TAMİRİ OLMAYAN BİR MODEL .

BEN AZ UZ ANLARIM ANAKART TAMIRINDEN FALAN
    HER SEY INCE LEHIM.
    ANAKART DESGISTIRI VE BATARYA AATARLAR.
    YINE COZULMEZ ISE SANA SIFIRINI VERIRLER MERAK ETME.

LENOVA SERVISI O YONDEN COK IYI .

BENDE LAPTOPU VAR 4 KERE RAM HATASINDAN GOTURDUM 4 UNDEDE 0 VERDILER.

SON VERDIKLERI DEGISTIRDILER MODELINI

ŞANS DENEMEKTEN HIC BIR ZAMAN ZARAR CIKMAZ.
    BİR BAKMISIN UST MODELINI VERMISLER.
    1 HAFTADA GELMEZSEDE YEDEK CİHAZ ALAIRSIN ZORLARSAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

quote:

Orijinalden alıntı: UğurT.

Arkadaşlar internette 10 15 tl ye satılan ekran koruyucular x2 ye tam uyuyor mu alıp kullanan var mı n11 gittigidiyor gibi sitelerden. Telefoncularda bulunmuyor her yerde buna göre kırılmaz cam yada jelatin.

Bir tane Türkiye'den bir tane çinden aldım Türkiye'den aldığım 1 ay kadar gitti, çinden aldığım daha ekrana yapıştırırken elimde kaldı ben de her ay ekran koruyucuya 10 20 tl yatıracağıma yılda bir ekran getirtip ekran değişimi yaparım dedim şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum.

ÜSTAD SELAMIN ALEYKUM
    BEN DE CINDEN ALDIM IMEI VE 3G SORUNUM VAR NASIL COZERIM BAN ULASIRMISIN WPDEN FALAN +905531802217 TELEFON NUMARAM

• quote:

Orijinalden alıntı: bcoramik

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

quote:

Orijinalden alıntı: UğurT.

Arkadaşlar internette 10 15 tl ye satılan ekran koruyucular x2 ye tam uyuyor mu alıp kullanan var mı n11 gittigidiyor gibi sitelerden. Telefoncularda bulunmuyor her yerde buna göre kırılmaz cam yada jelatin.

Bir tane Türkiye'den bir tane çinden aldım Türkiye'den aldığım 1 ay kadar gitti, çinden aldığım daha ekrana yapıştırırken elimde kaldı ben de her ay ekran koruyucuya 10 20 tl yatıracağıma yılda bir ekran getirtip ekran değişimi yaparım dedim şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum.

ÜSTAD SELAMIN ALEYKUM
    BEN DE CINDEN ALDIM IMEI VE 3G SORUNUM VAR NASIL COZERIM BAN ULASIRMISIN WPDEN FALAN +905531802217 TELEFON NUMARAM

Hocam ben ekran koruyucudan bahsediyorum.

• İşlemi Aynen Yaptım Ama Yükleme Hata veriyor Başlamadan Bu Sorunla Karşılaşan Varmı Bendeki Cihaz EU
  • Merhaba arkadaşlar lenovo vibe x3 için ne diyorsunuz elimde redmi note 3 pro var ve takas teklif etti birisi x3 ün konusunda fazla yorum yapan yok burdan sorayim dedim

• 3. kez servise yolladım. 1 haftadır serviste. lanet ettim aldığım güne
  • Arkadaşlar merhaba telefonu alalı daha üç gün oldu açar açmaz bütün güncellemeleri yaptı. Eu versiyon telefon ereyondan aldım ancak kamera ile bir problemim var makro çekimlerde 18 sanatimden daha yakını netlemiyor. Yazılımsal bir sorun mu bunu yaşayan oldu mu? Yoksa garantiye mi vermeliyim? Sanki kitkatta böyle bir sorun yoktu ama tam emin değilim hemen lolipop güncellemesini yaptım çünkü.

• Up Arkadaşlar o kadar kullanıcısı var telefonun biriniz yardımcı olsun hele
  • Gökhan K. kullanıcısına yanıt
    şimdi okuyunca denedim de 2-3 saniye bekleyince netleşiyor ara ara görüntü bozuluyor ama 2-3 sn içinde netleşiyor tekrar
    tavsiyem bir kamera uygulaması indir orda dene aynı sıkıntı sürüyorsa garantiye yolla servis çok sıkıntı çıkarmaz 10 güne geri gelmişti benim telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

şimdi okuyunca denedim de 2-3 saniye bekleyince netleşiyor ara ara görüntü bozuluyor ama 2-3 sn içinde netleşiyor tekrar
    tavsiyem bir kamera uygulaması indir orda dene aynı sıkıntı sürüyorsa garantiye yolla servis çok sıkıntı çıkarmaz 10 güne geri gelmişti benim telefon

Camera Mx uygulamasını denedim bu sorunu fark edince onda da aynı sorun var. Başka bir arkadaşıma da denettim o da aynı sorun olduğunu söyledi. Yazılımsal mıdır acaba kitkat kullanan arkadaşlarda bu sorun yoksa kitkata dönücem. Yok eğer kitkatta da var ve sorun kronik ise servisle falan uğraşmaya gerek yok makro için telefondan memnunum çünkü fazlasıyla :)
  • Gökhan K. kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electronic Engineer -- 29 Kasım 2021; 13:23:36 >
  • Selam arkadaşlar ben de bu telefonu geçen yaz 880 tl'ye gold'dan almıştım.
    Telefon tasarım olarak harika, şarjlı kapağı ve hoparlörlü kapağı çok büyük bir artı.
    Telefonun kendisindeki hoparlör zaten efsane yüksek ses ve kaliteli bir ses veriyor.

Fakat gel gelelim, telefonda 2300 mah batarya var. Kim ne derse desin bu telefonla bir günü çıkarmak çok zor arkadaşlar.
    Kitkat'a da geçtim, Lollipop'a da, ikisine de root yapıp de-bloat işlemleri, işlemci frekans yönetimi, Xposed+Greenify her şeyi denedim.
    Aşırı hızlı bir batarya tüketimi ve düşük batarya kapasitesi var telefonda.

İkinci problemse, yazılımı ve işlemcisi çok dandik. GHz değerlerine bakmayın, telefonu aldığınıza pişman olursunuz. Durduk yere telefon donar, 2 program açınca 2 GB ram'den 100 mb kalır.

Sonunda ben de dayanamadım 500 liraya 3 ay önce sattım telefonu.
    350 lira daha ekleyip 3 GB ram'li Xiaomi Mi 4 aldım 2. el ama temiz kullanılmış.
    2 GB ram'li versiyonu 800'e satılıyor şu anda. Herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.